English Version
This Site Is Available In English

کاهش وزن بدون گرسنگی و سختی

کاهش وزن بدون گرسنگی و سختی

سلام دوستان رقیه هستم همسفر

ابتدا خدا را شکر می‌کنم که کنگره۶۰ را در مسیر زندگی من قرار داده است، از آقای مهندس حسین دژاکام برای ابداع روش جونز تشکر می‌کنم. یکسری از روش‌های رژیم و درمان چاقی باعث مریض شدن و سوءتغذیه فرد می‌شوند و در نهایت لاغر می‌شود. ما باید بدانیم چه چیز و به چه اندازه می‌خوریم و رژیم باید در طول زمان انجام شود. در رژیم ترازو بسیار مهم است، زمانی که روی ترازو ایستادید فکر کنید چرا وزن من کم شده است؟

ما هیچ شناختی از فیزیولوژی جسم نداریم. اضافه‌وزن بسیار آرام اتفاق می‌افتد و آرام‌آرام نقطه‌تحمل انسان را بالا می‌برد، باید بدانیم هر ده کیلو اضافه‌وزن یعنی یک کیسه ده کیلویی برنج را بر دوش خود حمل کردن و وقتی ‌که وزن ما بالا و بالاتر می‌رود وزن کیسه هم اضافه می‌شود و این بسیار سخت است. هر چیز معیار و اندازه دارد، اول باید جسم خود را بشناسیم و در مورد آن تحقیق کنیم، مثلاً برای لاغری از هر دارویی استفاده نکنیم؛ چون عوارض دارند.

مصرف کالری در مردان بیشتر است، چون بدن آن‌ها عضله است و احتیاج بیشتری به کالری دارند. به این باور رسیده‌ایم که هیچ اتفاقی در زمان کوتاه به وقوع نمی‌پیوندد. اگر حرکتی به دانائی ختم نشود هیچ اتفاقی نمی‌افتد. کسی که پول دارد؛ ولی دانائی ندارد دچار فقر خواهد شد، در درمان چاقی هم همین‌طور است ما باید ابتدا دانائی کسب کنیم تا ماهیت اصلی خواسته خود را بیابیم. همان‌طور که در دراز مدت چاق شده‌ایم باید آرام‌آرام وزن خود را کاهش دهیم، چون سیستم خلقت و فرآیند هر سازندگی در هستی به صورت تدریجی است و در بستر زمانی مشخص، انجام می‌پذیرد. حس تعیین‌کننده همه‌چیز است که در صور‌پنهان اتفاق می‌افتد و جای پای حس را در همه جا می‌توانیم ببینیم و دنبال کنیم، حس اولین شروع به‌کار افتادن عقل است و در یک کلام نیرو است.

سلام دوستان رعنا ه‍ستم همسفر

در ابتدا خدا را شکر می‌کنم که در کنگره۶۰ ھستم و با این مکان آشنا شدم، با آموزش‌ھای ناب کنگره۶۰ روزبه‌روز زندگی ما رو به بھبودی و حال خوش است. یکی از آموزش‌ھا بعد از سفر DST و ویلیام، سفر تغذیه سالم یا ھمان جونز است. اکثر ما درگیر اضافه‌وزن ھستیم که در اینجا با روش دقیق آقای مھندس حسین دژاکام درمان قطعی صورت می‌گیرد. ایشان جسم را در سی‌دی‌ھای اضافه‌وزن و ساختمان جسم معرفی می‌کنند. در صورت نیاز بدن به ھر ویتامینی ما کمبود آن را احساس می‌نماییم. در سفر تغذیه سالم برنامه غذایی به این شکل است که ھر روز نیم ساعت قبل از غذا باید سالاد و یا سبزیجات استفاده شود که سالاد را بدون سس و با D.SAP میل می‌کنیم و چربی‌سوزی بالایی دارد، صبحانه تخم‌مرغ آبپز که سرشار از پروتئین است مصرف شود. همچنین روزانه باید زمانی را به پیاده‌روی اختصاص دهیم که از زمان کم شروع کنیم و به مرور زمان افزایش دهیم، پیاده‌روی برای جسم ما لازم و ضروری است چون بدن بدون تحرک چربی‌ھا را ذخیره می‌کند و موجب انواع بیماری‌ھا می‌شود.

با روش کنگره۶۰ بدون سختی می‌توانیم کاھش وزن داشته باشیم، زمانی که به وزن مناسب برسیم دیگر اثری از درد پا و کمر، چربی دور قلب و دیابت نیست و یا به حداقل خود می‌رسد‌. در این روش غذاھای مناسب با املاح، موادمعدنی و پروتئین مورد نیاز به سلول‌ھای بدن رسانده می‌شود و بدون اینکه فرد کمترین گرسنگی و سختی را در طول روز احساس کند در نهایت به نتایج مناسب دست پیدا می‌نماید. در این روش چون با دانایی و آموزش حرکت کرده و از عملکرد سیستم بدن خود آگاه می‌شویم، یاد می‌گیریم که چگونه از سلامتی خود مراقبت کنیم، کمترین آسیب را به خود وارد نماییم، به دنبال ترمیم جسم و متعادل شدن وزن خود می‌رویم و در کنار جھان‌بینی و درمان جسم و روان، بسیاری از عادات و رفتارھای اشتباه خود را اصلاح می‌نماییم.

سلام دوستان پریسا هستم همسفر

وزن من زیاد بود و روحیه خوبی نداشتم، خود را از خوردن همه‌چیز محدود می‌کردم و فکر می‌کردم با این روش‌های نامناسب لاغر می‌شوم. زمانی که گرسنه می‌شدم غذا نمی‌خوردم و به بدن خود گرسنگی می‌دادم، مدتی لاغر می‌شدم؛ اما دوباره برمی‌گشت. خواب نامنظمی داشتم، ناخواسته به جسم خود آسیب می‌رساندم که باعث شده بود ریزش مو و یبوست شدید داشته باشم و ھر کاري هم انجام می‌دادم خوب نمی‌شدم.

زمانی که به کنگره۶۰ آمدم، متوجه شدم با تغذیه درست در ساعت منظم و خواب منظم به درمان خیلی از بیماری‌ھای خود مثل یبوست و ریزش مو کمک می‌کنم.

برای کاھش وزن با متد کنگره60 چه کاری باید انجام داد؟ مھم‌ترین مؤلفه داشتن خواسته قوی و امیدواری است. اگر فرد یک‌باره وزن کم کند بدن دچار آسیب‌ھای جدی می‌شود. بدن ما نیاز به املاح، موادمعدنی و ویتامین‌ھا دارد. نوشیدن آب کافی، خوب جویدن و با آرامش غذا خوردن در سلامت بدن ما و عدم چاقی موثر است. با تغذیه سالم و به اندازه در زمان مناسب و تحرک کافی به بدن اجازه می‌دھیم تعادل لازم را برقرار نماید. با خوردن دو عدد تخم‌مرغ آبپز پروتئین مورد نیاز بدن تأمین می‌شود و دچار افتادگي صورت و پوست نمی‌شویم. من با پیاده‌روی، خوردن D.SAP صبح‌ھا ناشتا و خوردن سالاد نیم ساعت قبل از غذا توانستم ۵کیلو وزن خود را کاھش دهم که حس بسیار لذت‌بخشی دارد. اضافه‌وزن ھم مثل خمر یک پوشش است در نتیجه با آموزش جھان‌بیني می‌توانیم به ترمیم جسم و وزن متعادل برسیم. با آموزش‌های کنگره60 از عملکرد سیستم جسم خود آگاه می‌شویم و یاد می‌گیریم چگونه مراقب سلامتی خود باشیم. در نهایت از آقای مهندس حسین دژاکام تشکر می‌کنم.

تایپ: رابط خبری همسفر لیلی رهجوی راهنما همسفر نوشین (لژیون دهم)

ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت

ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .