English Version
This Site Is Available In English

متد d,s,t برای رسیدن به رهایی، تعادل و حال خوش

متد d,s,t برای رسیدن به رهایی، تعادل و حال خوش

جلسه هشتم از دوره بیست و چهارم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی پاکدشت با استادی راهنمای محترم مسافرمصطفی، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر یوسف با دستورجلسه "تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60" شنبه 23 فروردین ماه 1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

 سلام دوستان مصطفی هستم مسافر

قسمت اول دستور جلسه متد دی اس تی که در کنگره برای درمان اعتیاد به مواد مخدر، سیگار و یا کاهش وزن مورد استفاده قرار گرفته و کار می‌شود از تفکر و نوع نگرش آقای مهندس و برگرفته از طبیعت است و این روش چیزی نیست که نبوده یا وجود نداشته بلکه آقای مهندس آن‌را کشف و بر روی آن کار کردند تا تا به بهترین نوع ممکن با ما سازگار شود، مشاهده می‌کنیم که در کنگره به راحتی مواد مخدر، سیگار و حتی اضافه وزن درمان می‌شود.
مطلب مهمی که در دستور جلسه این هفته آمده از دو کلمه تعادل و متد گنگره ۶۰ استفاده شده که تعادل داشتن یا رسیدن به تعادل همان نداشتن افراط و تفریط در هر موضوعی است قبل از اینکه لژیون جونز و کاهش اضافه وزن در کنگره مطرح شود راهنماهایی بودند ه در پارک طالقانی روی این مسئله کار می‌کردند و از روش سر موقع غذا خوردن یا کم خوردن غذا و ورزش کردن ستفاده می‌کردند که آقای مهندس به صورت علمی روی این موضوع کار کردند و روش اصولی را در اختیار تمام اعضا قرار دادند که خدا را شکر تا به اینجا اکثر اعضا به خوبی جواب گرفته و توانستند به راحتی و بدون هیچ مشکلی اضافه وزن خودشان را کاهش بدهند.
درمورد قسمت دوم دستور جلسه تولد یک‌سال رهایی مسافر محمد؛
فکر می‌کنم محمد را تمام اعضا به خوبی می‌شناسند زیرا از روزی که رها شد در حال خدمت کردن به کنگره است در قسمت خدمت دبیری شاهد بودیم که مطالب را حفظ می‌کرد از حفظ می‌خواند و این عمل باعث انگیزه و یک شور و نشاطی بین بچه‌ها شده بود روزی که محمد وارد کنگره شد فکر نمی‌کرد که بتواند این جایگاه‌ها را به دست بیاورد امروز قدم به قدم به سمت جلو حرکت می‌کند و جایگاه‌های مختلف را در کنگره به دست می‌آورد و در هر جایگاه خدمتی از تمام وجود و توان خودش استفاده می‌کند.
می‌توان گفت محمد یکی از معجزه‌های آقای مهندس ومتد دی اس تی در کنگره است، روزهای اول تمام اعلام سفرهای خود را در گروه با ضبط کردن صدا اعلام می‌کرد ولی کم‌کم به او گفتیم  سعی کن بنویس و این کار را انجام داد و جلوتر که آمد دیگر مشکلی در نوشتن نداشت، توانست تمام سی‌دی‌های خود را هم بنویسد و کم‌کم به توانایی‌های خود برسد به نظر من پررنگ‌ترین مسئله‌ای که به محمد کمک کرد تا توانست توانایی‌های خود را به دست بیاورد حضور هم‌سفرهایش در کنگره است که قدم‌به‌قدم با محمد به جلو حرکت کردند و هیچ‌وقت پشت محمد را خالی نکردند، واقعاً جای تشکر دارد از هم‌سفرهایی که مسافر خودشان را حمایت می‌کنند و بال پرواز برای مسافر خود هستند، در آخر تولد یک سال رهایی محمد عزیز را به خودش و آقای مهندس و هم‌سفرهای محترمش تبریک عرض می‌کنم.
مشارکت مسافر محمد؛


سلام دوستان محمد هستم یک مسافر
در ابتدا از آقای مهندس و خانواده محترمشان به خاطر حمایت‌های ایشان از این بستر تشکر و قدردانی می‌کنم، از راهنمای خوبم آقا مصطفی که زحمت یک سال رهایی من را کشیدند تشکر و قدردانی می‌کنم، از راهنمای فعلی آقا ابوالفضل که راهنمای جونزم نیز هست تشکر و قدردانی می‌کنم.
روزی که وارد کنگره شدم نمی‌خواهم بگویم که خیلی حال بدی داشتم، ولی به خاطر مصرف موادی که داشتم باعث شده بود کابوس‌های زیادی ببینم، روز اول هم به راهنمای خوبم آقا مصطفی گفتم که با خودم درگیری‌های زیادی دارم و باعث شده که کابوس‌هایی وحشتناک ببینم که خدا را شکر کم‌کم سفرم را شروع کردم و تمام کابوس‌ها از بین رفت، تنها چیزی که به من کمک کرد گوش‌به‌فرمان بودن بود اجرای خیلی از موارد برایم سخت بود ولی چون خواسته داشتم سعی کردم و انجام دادم به من گفتند سی‌دی بنویس اولین سی‌دی که نوشتم ۹۰ صفحه شد و هیچ‌کس نمی‌توانست آن را بخواند ولی آقا مصطفی من را تشویق کرد و باعث شد تا به نوشتن بیشتر علاقه‌مند شوم و بتوانم توانایی‌های خودم را بشناسم.
قبل از آمدن به کنگره من هم روش‌های زیادی را برای ترک تجربه کردم ولی نتوانستم موفق بشوم اما کنگره هم مواد مخدر و سیگار را از من گرفت و هم تمام جایگاه‌هایی را که ازدست‌داده بودم را دوباره به من برگرداند، به نظر من برای نتیجه گرفتن در کنگره باید به متد d,s,t و راهنمای خود ایمان داشته باشیم و در جهت رسیدن به اهدافمان تلاش و کوشش کنیم تا به مقصد برسیم.
مشارکت راهنمای محترم همسفر بهاره 
سلام دوستان بهاره هستم یک همسفر؛
خدا را شکر می‌کنم که در کنگره حضور دارم و در جمع شما هستم و به‌نوعی در این جشن تولد سهیم هستم.
هدف کنگره احیای خانواده است، همان‌طور که استاد امین می‌گوید: احیای انسانی احیای خانواده است وقتی‌که یک انسان احیا می‌شود یک خانواده احیا می‌شود و هرگاه خانواده‌ای احیا شود یک جامعه احیا خواهد شد، برای یک خانواده این کافی نیست که فقط در کنگره حضورداشته باشیم هرکدام از ما که به کنگره می‌آییم چون ترکش‌های اعتیاد را به‌نوعی تجربه کرده‌ایم حال مسافر به یک طریق و همسفر به طریق دیگر قرار است آن‌ها را ترمیم کنیم که برای ترمیم و خوب شدن زخم‌های آن ترکش‌ها باید زمان را در نظر بگیریم.
نکته‌ای که مهم است باید دوربین را به سمت خودمان برگردانیم و از خودمان شروع کنیم وقتی سفرمان را شروع می‌کنیم با مشکلات زیادی برخورد می‌کنیم و باید برای حل مشکلات به کمک همدیگر بیاییم و مکمل یکدیگر باشیم و در کنار هم قرار بگیریم نه روبروی هم تا بتوانیم از مشکلات عبور کنیم. من هم به‌نوبه خودم تولد یک سال رهایی آقا محمد را به آقای مهندس، به راهنمای مسافر و تمام خدمتگزاران و همسفرخانم خاطره و دختران گلش تبریک عرض می‌کنم.
خانم خاطره از زمانی که وارد لژیون شدند من یاد ندارم که ایشان غیبت داشته باشند و همیشه حضور داشتند و سی‌دی‌هایشان را هفته‌به‌هفته مرتب می‌نوشتند و از خدمت کردن در کنگره هیچ‌وقت دریغ نکردند، انشا الله که همیشه در کنار همدیگر در کنگره حضورداشته و از خدمتگزاران خوب کنگره باشند.
مشارکت همسفر خاطره
سلام دوستان خاطره هستم یک همسفر؛
خدا را شکر می‌کنم که کنگره سر راه ما قرار گرفت و اذنش صادر شد که ما هم در کنگره حضورداشته باشیم و قانون زندگی و درست زیستن را آموزش بگیریم از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم، خدا را شکر می‌کنم که زمانی در کنگره هستم که از وجود آقای مهندس از این مرد بزرگ تاریخ با کشف روشی که داشتند توانستند خیلی از زندگی‌ها را احیا کنند بهره می‌برم.
از آقا مصطفی راهنمای سفر اول مسافرم تشکر می‌کنم که زحمت یک سال رهایی مسافرم را کشیدند، من رابطه درست بین رهجو و راهنما را از مسافرم یاد گرفتم و می‌دیدم که همیشه به راهنمای خود به‌جز چشم چیزی نمی‌گوید و همیشه گوش‌به‌فرمان ایشان بود.
تجربه‌ای که دارم و خیلی به من چه درگذشته و چه در حال حاضر کمک کرده داشتن پذیرش و پذیرفتن مسائل در هر شرایط بوده، درگذشته پذیرفته بودم که باید با مصرف‌کننده‌ای زندگی کنم که اگر قرار است به مهمانی برویم باید یک ساعت منتظر باشم تا موادش را مصرف کند تا بتوانیم دو سه ساعت به مهمانی برویم کاملاً تمام شرایط را پذیرفته بودم و می‌دانستم من نمی‌توانم شرایط را به‌زور عوض کنم همان‌طور که پیامبران سرلوحه ما هستند از آن‌ها درس می‌گیریم آیا حضرت یعقوب باآن‌همه دانایی که داشتند، توانست پسران خودش را به راه مستقیم بیاورد یا حضرت نوح توانست یک پسرش را به راه راست بیاورد، پس من نمی‌توانم کسی را به‌زور تغییر بدهم، یا باید خودش تغییر کند یا به‌واسطه تغییرات من آن‌هم تغییر خواهد کرد، در آخر از همه خدمتگزاران کنگره و دو دختر گلم تشکر می‌کنم.
مشارکت همسفر نرگس

سلام دوستان نرگس هستم یک همسفر: من هم به‌نوبه خودم از آقای مهندس به خاطر وجود کنگره تشکر می‌کنم، از راهنمای مادرم خانم بهاره عزیز و همچنین از راهنمای پدرم آقا مصطفی عزیز ه خاطر آموزش‌های خوبشان تشکر و سپاسگزاری می‌کنم. از مادر خوب و مهربانم به خاطر تحمل سختی‌های زندگی و از بهترین پدر دنیا تشکر می‌کنم.
خیلی خوشحالم که پدرم دیگر مصرف‌کننده نیست و من به همچین پدری افتخار می‌کنم و به او ایمان‌دارم که به دستاوردهای خیلی بزرگی به‌واسطه کنگره خواهد رسید.

عکاس: مسافر محمد 

تایپ و ارسال: مسافر حامد از لژیون 2

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .