English Version
This Site Is Available In English

لژیون تغذیه، مسیری برای رسیدن به سلامتی

لژیون تغذیه، مسیری برای رسیدن به سلامتی

جلسه اول از دوره هفده‌هم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی زنجان به استادی همسفر مهسا، نگهبانی همسفر رقیه و ‌دبیری همسفر سیما با دستور جلسه «تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره۶۰» روز دوشنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

آقای مهندس جمله‌ای دارند، می‌فرمایند: خداوند کسانی را هدایت می‌کند که مستحق هدایت باشند. من خدا را شاکر هستم که من را مستحق هدایت دانستند و الان در این جایگاه قرار گرفته‌ام. شاید جثه و جسم من با دستور جلسه خیلی مطابقت نداشته باشد؛ ولی واقعیت این است که من سال‌ها با اضافه‌وزن مواجه بودم. چیزی که اکثر خانم‌ها تجربه می‌کنند. من از دوران بارداری بالای 10 کیلو اضافه‌وزن داشتم. تا این‌که با لژیون تغذیه سالم کنگره آشنا شدم و از مهرماه، در این لژیون سفرم را شروع کردم.

قبل از ورود به این لژیون، خیلی راه‌ها را رفتم و مطمئن هستم که شما هم رفته‌اید؛ چون خانم‌ها همیشه به تناسب‌ اندام خیلی اهمیت می‌دهند. من قبل از این‌که به اینجا بیایم پیش یک متخصص تغذیه می‌رفتم. در عرض 5 ماه 11 کیلوگرم کم کرده بودم. خیلی راضی بودم؛ ولی اشکالی که همه متدها دارند، به جز متد کنگره۶۰ این است که خیلی زود بازگشت می‌کنند؛ یعنی 4 ماه، 5 ماه دیگر به وزن قبلی باز می‌گردند و هر چه رشته بودیم پنبه می‌شود. شاید باورش برایمان خیلی سخت باشد، مثل اعتیاد که ما می‌گفتیم: یک معتاد، درمان که هیچ، مگر می‌شود ترک کند!

من خودم شخصاً از جمله کسانی بودم که می‌گفتم که به‌هیچ‌عنوان یک معتاد ترک نمی‌کند. یک سیگاری هیچ‌وقت نمی‌تواند سیگار خودش را ترک کند. ممکن است چند ماهی ترک کند؛ ولی دوباره بازگشت می‌کند. کنگره به ما ثابت کرد که اینجا هر اتفاقی می‌افتد تا آخر عمرمان یعنی تا آنجایی که بخواهیم و خواسته‌اش را داشته باشیم ادامه دارد. وقتی به آن برسیم می‌توانیم حسش کنیم. دقیقاً لژیون تغذیه سالم هم همین است.

آقای مهندس در سی‌دی‌های چالش ۱ و ۲ در مورد فکر صحبت می‌کنند. ذهن و فکر ما همیشه مقاومت ایجاد می‌کند؛ یعنی وقتی که می‌گوییم نباید این کار را انجام دهیم یا نباید این را بخوریم، دقیقاً بیشترین میل و بیشترین ولع را برای خوردن آن داریم. دقیقاً همین برای من اتفاق افتاد. من اصلاً اهل خوردن شیرینی‌جات نبودم؛ ولی وقتی من پیش متخصص تغذیه رفته بودم، چند آیتم را برای من ممنوع کرده بودند ازجمله شیرینی‌جات، قندهای مصنوعی، ماکارونی  و ...؛ یعنی این ممنوعیت‌ها من را به جایی رسانده بود که بیشتر میل به مصرف داشتم.

ما وقتی ذهنمان آرام می‌شود به نتیجه می‌رسیم. وقتی آقای مهندس می‌فرمایند: ما همه چیز می‌توانیم بخوریم، ولعی برای شیرینی نداریم. چون می‌دانیم هر وقت که دلمان بخواهد در زمان مناسب می‌توانیم بخوریم. می‌خواهم این را بگویم که ذهن چه‌قدر قدرتمند است. من وقتی در کنگره به حال خوب رسیدم و حال خودم خوب شد که مسافرم را رها کردم؛ یعنی ذهن خودم را از آن آزاد کردم. وقتی رها کردم همه چیز درست شد. هم مسافرم خوب سفر کرد و هم خودم به آرامش رسیدم.

به این فکر بودم که چرا اسم این لژیون، مثلاً لژیون کاهش وزن نیست؟ چرا لژیون افزایش وزن نیست؟ یا چرا اصلاً لژیون تعدیل وزن نیست؟ آقای مهندس از کلمه رژیم بدشان می‌آید و اجازه نمی‌دهند از کلمه رژیم در این لژیون استفاده کنند و نام آن را لژیون تغذیه سالم گذاشتند. برای این‌که در لژیون تغذیه سالم، هدف کم‌ کردن یا زیاد کردن وزن نیست. همان‌طور که کنگره هدف نیست؛ بلکه کنگره یک مسیر و یک راه است، یک پروسه برای رسیدن به هدف و رسیدن به تکامل و رسیدن به حال خوش است. دقیقاً لژیون تغذیه سالم هم همین است؛ مسیری برای رسیدن به‌سلامتی است. برای این‌که ما بتوانیم به‌سلامت جسم برسیم نه این‌که سایز کم کنیم. در اینجاست که می‌فهمیم وقتی چند کیلو اضافه‌وزن داشته باشیم، بیماری‌های زیادی در ما به وجود می‌آید.

این‌که قبل از غذا سالاد مصرف کنیم یا صبح‌ها تخم‌مرغ آب‌پز بخوریم، جدا از این‌که تمام ویتامین‌ها را به بدن ما می‌رساند، تقریباً نیمی از معده ما را پر می‌کند و جایی برای غذای زیاد نمی‌ماند؛ پس بزرگ‌ترین، بهترین و معقول‌ترین چیزی که در کنگره۶۰ وجود دارد این است که ما با دو مقوله سروکار داریم؛ فکر ما و حس ما. اول باید حسمان را نسبت به آن را درست کنیم و حسمان را مثبت و خوب کنیم. من اگر چاق هستم و اضافه‌وزن دارم، اول باید حسم را نسبت به خودم درست کنم و دوم افکارم را درست کنم. به خودمان تأکید کنیم که در هر زمان، هر چیزی را می‌توانیم بخوریم. اگر مطمئن باشیم دیگر ولعی برای زیاد خوردن نداریم. خدا را شکر می‌کنم در جایی آموزش می‌بینم که سرشار از آرامش است و حتی اضافه‌وزن خودم را هم می‌توانم درمان کنم. امیدوارم که بتوانیم در تمام مراحل زندگی ذهنمان، افکارمان و حسمان را خوب کنیم.

مرزبانان کشیک: همسفر فاطمه و مسافر محمدرضا
عکاس: همسفر فاطمه (مرزبان خبری)
تایپیست: همسفر ناهید رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر نعیمه رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زنجان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .