English Version
This Site Is Available In English

ساختار پیچیده انسان

ساختار پیچیده انسان

در این سی‌دی در ابتدا آقای مهندس برای بارش باران شکرگزاری می‌کنند و این نکته را یادآور می‌شوند که حواسمان به نعمت های خدادادی باشد و شکرگزاری را فراموش نکنیم. درست است که از جسم خود نگهداری و مراقبت می کنیم؛ ولی ما هنوز جسم خود را نمی‌شناسیم. میلیاردها سلول در بدن ما وجود دارد که هرکدام مثل یک شهر هستند و ما با یک ساختار بسیار پیچیده‌ای سر و کار داریم. ما تعیین نمی‌کنیم چه زمانی بیمار و خوب شویم، این به ما بستگی ندارد و در آن دخیل نیستیم. شرایط، زمان خاص خودش را می‌طلبد و ما دنبال چیزهایی هستیم که بتوانیم بفهمیم و قابل لمس باشد.

آن موقع می‌توانیم مراقبت کنیم. یاد گرفتن یک‌ طرف قضیه است و عمل به چیزی که آموختیم طرف دیگر قضیه که بسیار مهم است. علوم از یک نقطه شروع می‌شوند، گسترش پیدا می‌کنند، شاخه‌شاخه می‌شوند و دوباره به یک نقطه خواهند رسید. برای مثال در گذشته یک پزشک بود که همه بیماری‌ها را درمان می‌کرد؛ ولی الان هر قسمت از جسم ما یک پزشک جدا دارد و باید به نقطه‌ای برسیم که برای درمان همه بیماری‌ها از یک درمان استفاده کنیم. در گذشته بیماری‌هایی وجود داشت که الان وجود ندارد و در مقابل بعضی بیماری‌ها الان هستند که در گذشته نبودند.

خیلی از بیماری‌ها درمان ندارند و فقط در حالت نگهدارنده می‌مانند و جلوی پیشرفت آن گرفته می‌شود. نگاه مهندسی به ساختمان جسم برای شناخت تئوری ایکس، ساختار جسم موجودات حساب شده است؛ مثلاً اندازه قد هر شخص، هشت وجب از دست خودش است یا قفسه سینه مثل فنری می‌ماند که با تنفس بالا پایین می‌شود. انرژیی که قلب در یک ساعت کار توليد می‌کند، می‌تواند یک تن بار را در یک متر جابجا کند یا قلب هر کسی به اندازه مشت خودش است. این‌ نمونه‌ها مهندسی ساختمان جسم است؛ یعنی اینکه تناسب بین اندام ها چه حساب کتابی دارد.

تفاوت بین ساختمان جسم انسان و یک ساختمان مسکونی را با هم مقایسه می‌کنیم: یک ساختمان بعد از ساخته شدن برای چندین سال ثابت است، اسکلت آن تغییر نمی‌کند، اگر خرابی پیش بیاید متخصص آن را تعمیر می‌کند و نمی‌تواند خودش را بازسازی کند. برای تعمیر نیازمند مصالح خودش است. اگر گچ خراب شده، گچ نیاز دارد یا برق قطع شود، سیم برق باید عوض شود؛ ولی ساختمان جسم چی؟ یکی از پیچیده‌ترین اسکلت‌ها و ساختمان‌ها، ساختمان جسم است که دائم در حال بازسازی خودش است.

ما در طبیعت ۱۰۲ عنصر داریم و جسم ما از همین ۱۰۲ عنصری که در خاک وجود دارد ساخته شده که در قرآن هم چندین بار به آن اشاره شده است؛ مثل آهن، پتاسیم، سدیم، فسفر و... و هر چه در خاک هست در جسم ما هم هست. کلسیم در استخوان، آهن در مغز، هر ماده‌ای برای یک قسمت از بدن ما است. فسفر مغز ما می‌تواند ۲۲۰۰ کبریت را درست کند. ساختار جسم در هر لحظه در حال مرمت و بازسازی خودش است. جسم ما مرتب در حال ساختن خودش است و سلول‌های اندام ما همان سلول‌های ماه یا سال‌ها سال قبل نیستند. استخوان عوض شده، پوست عوض شده، خون عوض شده، جسم انسان تا زمانی که زنده است خودش خودش را بازسازی می‌کند.

نتیجه می‌گیریم جسم ما چون دائم در حال بازسازی خودش است، نیاز به مصالح و مواد اولیه خاصی دارد که این مواد اولیه باید از همان صد و دو عنصر که در طبیعت وجود دارد گرفته شود. اگر کلسیم نگیریم چه می‌شود؟ پوکی استخوان می‌گیریم. برای جذب کلسیم نیاز به فسفر داریم به همین دلیل است که گفته می‌شود گردو و پنیر با هم خورده شود که کلسیم و فسفر مکمل هم هستند. برای ساختن دیوار باید خاک، سیمان و آب را باهم مخلوط کنیم. بدون یکی از این‌ها دیوار ساخته نمی‌شود.

در ساختمان جسم ما هر کجا کمبودی از عناصر وجود داشته باشد، باعث بیماری در جسم می‌شود. برای همین است که خداوند می‌فرماید: «به طعام خود نگاه کنید.» در هر نوع از مواد غذایی عنصر و ویتامین خاصی وجود دارد که باید از همه آنها به تناسب استفاده کنیم. ما مواد مورد نیازمان را از خاک به طور غیر مستقیم می‌گیریم. وقتی گیاهی در خاک رویید، مواد خاک را در خود ذخیره کرد و نهایتا ما آن را مصرف می‌کنیم، عناصر آن را دریافت می‌کنیم؛ چون نمی‌توانیم مستقیم خاک را بخوریم. یکی از مشکلات انسان‌ها این است که همراه غذا آب می‌نوشند و این باعث می‌شود اسید معده از بین برود. همچنین نباید تا دو ساعت بعد از غذا آب خورد. حیوانات اول صبح آب می‌نوشند و بین غذایشان آب نمی‌خورند.

خوردن میوه و غذا هم‌زمان نباید باشد، دو ساعت قبل و بعد از غذا نباید میوه خورد. خیلی از مواد مورد نیاز بدنمان را از مصرف گوشت حیوانات دریافت می‌کنیم‌؛ چون آنها  هم در چرخه حیات، مواد مورد نیاز را از طبیعت گرفته‌اند. در این سی‌دی یاد می‌گیریم که اگر تعادل را در هر چیزی رعایت کنیم، زندگی ما راحت‌تر می‌شود؛ مخصوصاً تعادل در غذا خوردن. اینکه چه مقدار می‌خوریم، چه زمانی می‌خوریم و چه چیزی می‌خوریم. روشDST و سفر ایکس را می‌توان با سفر تغذيه سالم مقایسه کرد. در سفر ایکس زمان مناسب، داروی مناسب و مقدار مناسب خیلی اهمیت دارد. در تغذیه هم همین مؤلفه‌ها وجود دارد که اگر غذای مناسب، زمان مناسب و مقدار مناسب را بدانیم و به آن عمل کنیم  می‌توانیم سلامت باشیم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون جونز)
منبع: سی‌دی جسم ۱
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون یازدهم) دبیر سایت
همسفران شعبه شمس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .