English Version
This Site Is Available In English

کاشت درختان محبت

کاشت درختان محبت

همسفر فاطمه با بیش از ۲۰ سال تخریب آنتی ایکس مصرفی تریاک وارد کنگره شدند. به مدت ۱۰ ماه با متد DST و داروی OT با راهنمایی زنده‌یاد مسافر امیرحسین و همسفر الناز سفر کردند. هم اکنون ۱۲ سال است که با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. ورزش همسفر فاطمه شنا و بدمینتون و ورزش مسافرشان فوتسال است. اکنون در جایگاه خدمتی ایجنت بوستان ولایت هستند. در حاشیه برگزاری اردوی درختکاری همسفران نمایندگی‌های مختلف تهران، گفتگویی صمیمانه با ایشان ترتیب داده‌ایم که در ادامه تقدیم نگاه مهربان شما همراهان همیشگی می‌شود.

حکمت دستور جلسه هفته درختکاری از نظر آقای مهندس و استاد امین چیست و نقش کاربردی آن در زندگی شما چه بوده است؟

من فکر می‌کنم که این یک نوع مفید بودن برای خودمان است؛ این‌که کاری در این هستی انجام داده‌ایم به نوعی می‌توانیم جبران خسارت هم تلقی کنیم. حسم این است که ما به نوبه خودمان در جایگاهی که هستیم می‌توانیم کاری انجام دهیم و آن کار به ثمر برسد. ما هر هفته آبیاری و مراقبت‌های لازم از درختانی که کاشته‌ایم را انجام می‌دهیم تا این کار ادامه‌دار باشد با انجام این عمل تمرین می‌کنیم هر کاری که در هستی انجام می‌دهیم ادامه‌دار باشد.

با توجه به کم‌آبی، همسفر چگونه می‌تواند ‌گل‌کاری در آپارتمان یا درختکاری در طبیعت داشته باشد و از کاشت خود نیز مراقبت کند؟

ما در طبیعت سعی می‌کنیم در پاییز و زمستان آبیاری نکنیم تا صرفه‌جویی کنیم. در تابستان نیز سعی می‌کنیم با ظرف آبپاش آبیاری کنیم و از شلنگ استفاده نکنیم که یک زمانی آب بیهوده به هدر برود. در منزل هم نیز از آب‌های مازاد مانند آب برنج و یخ فریزر که خالی می‌کنم، استفاده می‌کنم و به آبیاری می‌پردازم.

با توجه به این بیت «به دست خود درختی می‌نشانم و به پایش جوی آبی می‌کشانم.» چگونه وجود و زندگی را سرسبز و پربار گردانیم؟

در کنگره می‌گوییم که وادی آخر عشق و محبت است. ما تمام پاکسازی‌ها را انجام می‌دهیم تا به وادی چهاردهم برسیم. من همیشه عقیده‌ام این است که در آخر امر، اول اجرا می‌شود. ما از همان ابتدا با عشق و محبت کارمان را انجام می‌دهیم تا به آن نقطه برسیم؛ یعنی از ازل شروع کردیم، پا به این دنیا گذاشتیم تا کارهایی را به انجام برسانیم و مجدد به سوی پرودگار باز گردیم، مانند درختی که می‌کاریم آبیاری می‌کنیم تا به آن میوه و ثمره‌اش برسیم.

 

در زمین زندگی کنید و بگذارید دیگران هم زندگی کنند. چگونه این مهم صورت می‌گیرد؟

این به محبت برمی‌گردد. وقتی ما داریم زندگی می‌کنیم، اگر مخلوقات را دوست داشته باشیم، کاری می‌کنیم که بستر زندگی‌مان برای دیگران باقی بماند. اگر همه به این صورت فکر کنند که دیگران کاری انجام نداده‌اند، بنابراین من هم انجام ندهم وجودی نخواهد ماند؛ بنابراین از خودم شروع می‌کنم و خود را مدیریت می‌کنم تا کار درست را انجام دهم. حال با گیاهی که می‌کاریم، با روابط سالمی که برقرار می‌کنیم، با فرزندان صالحی که پروش می‌دهم تا برای آیندگان و نسل‌های بعدی مفید باشند.

درختانی که در این جهان کاشته‌ایم، در بعد‌های دیگر چگونه به رویت ما می‌رسد؟

بله، چرا که نه. می‌دانید که می‌گویند هر طور زندگی کردی، همان‌طور محشور می‌شوی. اگر در این دنیا کار ناشایستی انجام دهیم، حالمان بد و چهره‌مان بازتاب خوبی نخواهد داشت. چه بسا بهشت و جهنم در همین دنیا باشد. تمام احوالات ما به درونمان بر می‌گردد.

چگونه می‌توانیم ریشه جهان‌بینی و اعتقادی خود را مانند درخت مستحکم و قوی داشته باشیم؟

باید آبیاری و فضای خوبی داشته باشیم. اگر فضایی نامناسب باشد، حتی برای لحظه‌ای که در آنجا هستیم حالمان بد خواهد شد. حال نظر شخصی من است. حیف است آن انرژی که برای دریافت جهان‌بینی گذاشتیم در فضای بد از بین ببریم؛ زیرا فکر می‌کنیم که ما کار خود را انجام می‌دهیم و کار دیگران به من ربطی ندارد؛ اما کمال همنشین حتما در ما اثر می‌گذارد.

حضرت علی در ۲۵ سال مشغول حفاری چاه و کاشت ۶۰۰ هزار درخت نخل بودند. من همسفر در این زمان چه مسئولیتی در این راستا دارم؟

ما نمی‌توانیم به حضرت علی برسیم؛ اما نمی‌توانیم هیچ کاری هم انجام ندهیم. من به نوبه خود اگر بتوانم کاری انجام می‌دهم؛ چه کاشتن نهال باشد، چه پرورش فرزند یا امر معروفی که از خودم شروع کنم نه این‌که تنها گوینده باشم. به عقیده من تمام این مسائل با کاشت نهال فرقی ندارد.

نظم و تعادل در طبیعت و کهکشان‌ها چه پیامی برای شما در پی دارد؟

این‌که بدن هوشمند است و من هم باید منظم باشم. وقتی می‌گویند صبح زود بیدار شو، خورشید که بیرون می‌آید، پیام می‌دهد ای رمیده در خواب بیدار شو. اگر من گوش به فرمان و منظم نباشم، به دلیل این‌که بدنم هوشمند است نامتعادل می‌شود.

ممنون از شما که وقتتان را در اختیار ما گذاشتید و در این گفتگو شرکت کردید.

طراح سؤالات: راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست‌و‌ششم) از نمایندگی شیخ‌بهایی، رشته ورزشی والیبال، راهنمای تازه‌واردین همسفر ریحانه، دبیر سایت، رشته ورزشی والیبال از نمایندگی دنا شهرضا، همسفر هانیه مرزبان خبری از نمایندگی غزالی، راهنمای لژیون تغذیه سالم همسفر اعظم از نمایندگی شفا مشهد
مسئول مصاحبه: راهنمای تازه‌واردین همسفر طیبه از نمایندگی کمال‌الملک تهران
عکاس: همسفر اعظم از نمایندگی صالحی تهران دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر الهه از نمایندگی صالحی دبیر سایت
گروه ورزش همسفران کنگره۶۰

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .