خداوند را شاکر هستم که در این پروسه زمینی قرار گرفته تا بتوانم به نحو شایسته از مطالب مفید و تأثیرگذار آن در سلول به سلول خود کاربردی کنم و در مورد خصوصیات و تواناییهای جسم خود آگاه شوم. همانگونه که میدانید جسم از اهمیت بالایی برخوردار است که آقای مهندس طی این دو سال دستورجلسه: "تجربه من با اضافه وزن و تعادل در کنگره۶۰" را قرار دادهاند، البته برای بیدار شدن ما است که با تفکر بیندیشم که این جسم چیست و چگونه از آن مراقبت یا استفاده کنیم؟
باید اینجا به عمق موضوع تفکر کرد نه به ظاهر آراسته آن که البته ظاهر آراسته نیز مهم و لازم میباشد؛ اما موضوع اصلی و مهم سلامت جسم است که از اهمیت بالایی برخوردار میباشد؛ زیرا سالم بودن جسم با سلامت ذهن، روان و جان انسان همراه است، ابتدا در جسم خود باید یک صورتمسئله طرح کرده و در ادامه با پاسخ کامل، آگاهی و شناخت صحیح به آن دانایی برسیم، یعنی همان سند بدون نقص در جسم خود را دریافت کنیم.
بدون تفکر در درون جسم خود بار اضافی همراه با ترس را تزریق نکنیم که جسم بخواهد بار اضافی را بکشد یا از ترس گرسنگی تمام مواد غذایی را در خود انباشته کند و باعث تجمع چربیها در تمامی قسمت بدن شود، همانگونه که میدانید تمامی درد و رنجی که بشر میکشد به دلیل ندانستن است که ما در کنگره متوجه شدیم هر جسم از ۴۰ میلیارد سلول تشکیل شده است.
هر سلول خود باز مرکز و نیروگاهی به اسم میتیکندری دارد و دارای ۲۵ تا ۳۵ هزار ژن میباشد که متشکل از قرار گرفتن چند اتم و در ادامه اسیدآمینهها، پروتئینها و DEN میباشد که به موجب آن، این ژنها را در جسم انسان تشکیل داده و برای ساختوساز و متابولیسم بدن، انسان به آن نیاز دارد، در این مکان میآموزیم مشکلات امروزی بشر همین اضافه وزن است که باعث ایجاد انواع بیماریها در انسان میشود.
چاقی از انباشته شدن چربیها در بدن است که ممکن است در باسن، شکم و پهلوها یا کل بدن قرار بگیرند به حالت تودهای شکل برجسته در جسم ظاهر شود که اولین مشکل از نظر ظاهری، بسیار بد شکل شدن جسم انسان است و در تمامی قسمتها مانند: دور قلب، معده، کلیهها و دیافراگم و بقیه قسمتها چربی ذخیره میشود، فشار زیادی به تمامی قسمتها میرساند و آغاز بیماریها میشود.
از جمله: فشارخون، دیابت، درد ستونفقرات، درد کمر، درد زانوها، تنگینفس، تاری دید، کمشنوایی و مشکلات جنسی و ضعیف شدن حافظه و ذهن.
چاقی در اثر چه چیزی بهوجود میآید؟
پرخوری یکی از عوامل میتواند باشد که وقتی انسان ندانسته یا نتوانسته در نفس خود غلبه کند که همه در اثر هوسهای بیجا و نادرست میباشد و در مصرف خوراکیها زیادهروی میکنند؛ اما عوامل بسیار زیاد دیگری هم میتواند باشد.
کم تحرکی و ژنتیک، ورزش نکردن، خواب کم یا خواب درست نداشتن، از غذاهای درست استفاده نکردن هم در سطح میزان و هم در زمانهای نامناسب، هماهنگی نداشتن غذاها، آب کافی نخوردن، متوجه نبودن نوع مواد مصرفی غذا که از نظر هیدروکربناتها، چربیها و پروتئینها شاید فردی باشد با کم خوردن طی کند؛ اما اینکه از چه نوع غذایی و از کدام غذا است که خود عامل چاقی یا بیماری در فرد میباشد.
گاهی اوقات فرد خواسته یا ناخواسته متوجه موضوع نشده و در کنار آن از روشهای غیر اصولی برای کاهش وزن با انواع جراحیها و مصرف قرص و کپسولهای شیمیایی و گیاهی استفاده خواهد کرد، که در ادامه به وزن ایدهآل نخواهند رسید اگر هم برسند با افتادگی پوست و انواع بیماریها مواجه خواهند شد و ناخواسته پا در دنیای نابودی میگذارد که ایجاد خطرات بیماری و عوارض جانبی دارد.
خدا را شکر در بُعد زمینی میتوانیم با متد DST کنگره۶۰، آموزشهای آقای مهندس، با ۱۲ سیدی ساختمان جسم ۱ تا ۶، اضافه وزن ۱ تا ۴، اتوفاژی و تشنگی آرامآرام این جسم عظیم خود را با تغذیه سالم به سلامتی کامل برسانیم. با چند فرمول و کلیدی از جمله: حداقل ۵ وعده خوردن تخممرغ آب پز در هفته، سالاد خوردن استفاده کردن از تمامی صیفیجات و سبزیجات برای تکمیل پروتئینها و ویتامینها، ورزش کردن سالم (حداقل نیم ساعت پیاده روی) خواب کافی، آب کافی، استفاده کردن موادغذایی سالم و مفید.
با چنین فرمولی و در کنار آن از طلای مایع یعنی D.Sap میتوانیم جسم خود را بازسازی و در سلامت کامل مراقبت کرد و به راحتی در کنترل خود و روان و با آموزشهای پیدرپی جهانبینی در این بُعد زمینی به روند حیاتی خود ادامه دهیم و ذهنی آکنده از هرگونه ضایعات منفی و یک ساختار ذهنی بسیار فعال و روشن فکرانه برای بُعدهای آینده و تکامل جان و روان انسان در یک تعادل بسیار مفید بوجود آوریم.
مثلث جسم و روان و جهانبینی را برای هرگونه درمانی که به سلامت انسان کمک میکند به درستی به جا آوریم. از خدای خود بسیار سپاسگزارم، از آقای مهندس بابت آموزشهایی که برای حفظ سلامتی و تکامل من انسان است تشکر میکنم.
نویسنده: راهنما همسفر زهره (لژیون جونز)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون یکم)
عکس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون بیستوسوم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
303