جلسه اول از دوره ششم کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ نمایندگی سیرجان؛ با دستور جلسه: «وادی اول و تأثیر آن روی من» با استادی: مسافر محمد، نگهبانی: مسافر علیرضا و دبیری: مسافر ناصر روز یکشنبه ۱۷ فروردینماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمد هستم مسافر: در ابتدا تقدیر و تشکر میکنم از جناب آقای مهندس و خانواده محترمشان که این بستر را برای ما مهیا کردند که به حال خوب برسیم و همچنین از راهنمایان بزرگوارم و همه شما عزیزان سپاسگزارم.
وادی اول، وادی تفکر است. در این وادی بهتر است بدانیم چگونه همه چیز پیدا و یا چگونه خلق میشوند؟ برای پیداشدن یا که سه نیروی القا، احیا و تحرک هم موجود است، بهعنوانمثال همه چیز در اول مثل یک صفحه سفید نقاشی است و سپس ذرهذره تصویر پیدا میشود حال اگر تفکر ما مثبت و سازنده باشد همه چیز در آن نقاشی زیبا و خوب قابلمشاهده خواهد شد و اگر تفکر ما منفی و مخرب باشد نهایتاً تصویری زشت پدیدار خواهد شد، پس لازمه هر کاری تفکر است و بیان شد که در کنار تفکر، سه نیروی القاء، احیا و تفکر موجود است. القاء همان کلام خداوند است (و نفس و ما سواها فالهمها فجورها و تقوی ها)، در القاء اگر تفکر مثبت باشد القاء بهصورت مثبت و اگر بهصورت منفی باشد، منفی ظاهر خواهد شد. احیا از واژه حی به معنای ساخته و زنده شدن و بازسازی آنچه ویران شده است برای مثال بدن انسان تا زمانی که شخص زنده است خودش را ترمیم و بازسازی میکند و همچنین گیاهان و حیوانات نیز قادر هستند که خودشان را احیا کنند. تحرک به معنای حرکتکردن نیرویی که میتواند ما را به حرکت وادارد. حال که به این نتیجه رسیدیم و معنی تفکر را فهمیدیم به این نتیجه میرسیم که اگر ما مشکلی داریم و زندگیمان آشفته است؛ این آشفتگیها و سختیها در پرتو فکر و اندیشه ما است و ساختاری است که خود ما آن را به وجود آوردیم، ما باید در صورت بروز مشکل به دنبال راهحل آن باشیم نه به این موضوع فکر کنیم که چرا این مشکل برای ما به وجود آمده است؟ پس وادی اول به ما یاد میدهد که قبل از انجام هر کاری و گفتن هر حرفی، لازم است ابتدا تفکر کنیم؛ چون بعضی مواقع بعد از گفتن پشیمان میشویم. انسانهایی که اندیشمند هستند کمتر دچار مشکل میشوند؛ چون عقلشان قبل از زبانشان است. در تفکر باید واقعبینانه به مشکلات خود نگاه کنیم و به این تفکر درست برسیم که برای انجام هر کاری داشتن اراده بهتنهایی کافی نیست؛ بلکه پارامترهای دیگری هم لازم است؛ مثلاً برای رفتن روی طناب علاوه بر اراده و انگیزه باید قدرت بدنی لازم را داشته باشیم؛ اما گاهی ممکن است نتوانیم درست تفکر کنیم و راهحلی برای مشکلات خود پیدا کنیم در این صورت میتوانیم با دیگران مشورت کنیم؛ ولی تصمیم نهایی را باید خودمان بگیریم. از اینکه به صحبتهای من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.
ویرایش و ارسال: مسافر مهدی
- تعداد بازدید از این مطلب :
91