English Version
This Site Is Available In English

سرآغاز یک خط جدید

سرآغاز یک خط جدید

جلسه چهارم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حسنانی به استادی همسفر فاطمه، نگهبانی موقت همسفر اسرا و دبیری موقت همسفر طیبه با دستور جلسه «وادی اول (با تفکر؛ ساختارها آغاز می‌گردد، بدون تفکر، آن‌چه هست رو به زوال می‌رود) و تأثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین ‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۴۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

به نام خالق عشق و محبت. خدا را شکر می‌کنم که در جمع شما دوستان حضور دارم. آغاز سال نو را به شما عزیزان تبریک می‌گویم. از همسفر معصومه و ایجنت همسفر زهرا که اجازه دادند من در این جایگاه خدمت کنم، تشکر می‌کنم.

در ابتدا، می‌خواستم نکته‌ای را عرض کنم. من متوجه شدم حدود ۱۵۵ نفر عضو لژیون سردار هستند؛ اما تصور می‌کنم، نهایتاً ۵۰ نفر در این‌جا حضور دارند. شاید من نباید این حرف را بزنم؛ چون در بسیاری از جلسات حضور ندارم و صرفاً لژیون سردار را شرکت می‌کنم؛ چراکه به‌واسطه این‌که دوازده سال از رهایی من می‌گذرد، اندکی درگیر کارهای دیگر شده‌ام.

چند شب پیش خواب دیدم؛ در حقیقت من خواب آقای مهندس و شعبه را بسیار می‌بینم و تصور می‌کنم این به‌واسطه این است که ما با کنگره عجین شده‌ایم و رهایی و حال خوبی که کنگره به ما داده را با گوشت و پوست خود حس کرده‌ایم و فکر می‌کنم این یک صفت شد؛ یعنی من فاطمه که عاشق کنگره هستم، شاید هر از گاهی به شعبه بیایم؛ اما همین که در خواب آقای مهندس را می‌بینم و گریه می‌کنم؛ نشانه عشق و علاقه من به حضور در این جمع است و این پیوند محبت در بعدهای بعدی هم با ما است. حضور در لژیون سردار، مهر تأییدی است که ما عاشق کنگره هستیم و قطعاً این پیوند محبت، روزی یاری‌رسان ما خواهد بود. خدمت‌ها و حضور مستمر، کوبیدن بر استحکام میخی است که پیش از این به دیوار عشق کنگره زده‌ایم. ان‌شاءالله که روز به روز تعداد افرادی که در جلسات حضور دارند، بیشتر شود.

دستور جلسه امروز، وادی تفکر هست. به قول آقای اشکذری: «افرادی که امروز در جلسه هستند از صبح فکر می‌کردند که سر ساعت برسند و همه رسیدند.» این قدرت تصویرسازی را نشان می‌دهد که ما اگر کاری را بخواهیم انجام بدهیم، برنامه‌ریزی می‌کنیم و به آن می‌رسیم. وادی‌های کنگره درهایی هستند که ما را روز به روز به روشنایی نزدیک‌تر می‌کنند. هر دری که باز می‌شود، هر وادی که می‌گذرانیم، یک کلیدی می‌دهد که ما را به وادی عشق، محبت، رسیدن به خود و روشنایی نزدیک‌تر می‌کند.

آقای مهندس وادی اول را با تفکر شروع کردند و فرمودند: «اگر ما مشکلات بسیاری در زندگی‌ داریم؛ به این دلیل بود که تفکرمان درست نبوده و اگر اکنون می‌خواهیم زندگی‌مان را درست کنیم؛ باید نقشه‌ای بکشیم که واقع‌بینانه باشد، با شکست مواجه نشویم و رو به عقب نباشد؛ پس باید تفکر درستی داشته باشیم.»

تفکر درست چیست؟ ما همیشه در زندگی سعی می‌کردیم که بهترین تفکر را داشته باشیم. زمانی‌که کنار هم هستیم، گاهی نکته‌ای را از فردی و جایی می‌شنویم که در زندگی ما تأثیر دارد و خط جدیدی در زندگی می‌شود؛ اما شاید برای فرد دیگری هیچ تأثیری نداشته باشد؛ در واقع یک پیام و کلامی را می‌شنویم و برای ما سرآغاز یک خط جدید می‌شود. استاد امین می‌فرماید: «تفکر یک بردار جهت‌دار و اندازه‌دار است، نه این‌که صرفاً بگویم، من فکر می‌کردم. فکر باید عمیق و دارای اندازه باشد» چگونه می‌شود که فکری روی من می‌ماند، ریشه می‌کند و من در پی آن می‌روم؛ اما برای فرد دیگر این اتفاق نمی‌افتد. بعضی از افراد آن مربوط به ژنتیک، فیزیک و یا محیط می‌دانند؛ اما در کنگره آموختیم که حس اولین شروع به کارگیری عقل است و ابتدا باید ما قوه تعقل به کار بیندازیم تا بتوانیم تفکر درستی داشته باشیم؛ پس اگر من حس خوبی نداشته باشم و احساسات من آلوده باشد، پیام‌هایی که به من می‌رسد؛ قطعاً پیام‌های خوبی نیستند و من نمی‌توانم درست تصمیم بگیرم. همان‌طور که آقای اشکذری می‌فرمایند: «ذهن ما مانند جنگلی است که وقتی افکار مزاحم زیاد و جنگل پر از سر و صدا باشد؛ مانند صدای اره برقی و حیوانات، دیگر قادر به دریافت صدای رودخانه نیستم تا از طریق آن مسیر را بیابم.» ذهن ما نیز بدین صورت است؛ باید افکار مزاحم را خاموش کنیم؛ اما فکر کردن هم خود پروسه‌ای دارد که ما باید آن را یاد بگیریم؛ باید توجه کنیم که روی چه چیز‌هایی تمرکز می‌کنیم و چگونه فکر را آرام کنیم.

آقای مهندس در وادی‌ها به ما یاد می‌دهند که همان فردی که خالق ما است یک کاتالوگی به ما داده و من انسان را خلق کرد و گفت: «اگر می‌خواهید به آرامش برسید الا بذکرالله، یاد خدا تو را به آرامش می‌رساند، ذهن تو را آرام می‌کند تا درگیر بسیار چیزها نباشی.» در کنگره نیز می‌گویند: «جهان آرامگاهی است که اگر در پی دغدغه‌های دیگر نباشی به آسمان‌ها و قدرت انوار الهی می‌رسی» به شرط این‌که آن آرامش فکر و اندیشه در ابتدا باشد و تصویرسازی درست داشته باشید تا القاء، احیا و تحرک نیز به کمک ما بیاید. آقای مهندس همیشه پهلوان‌ها، دنورها و افرادی که جایگاه خدمتی دارند را به ما نشان می‌دهند تا ما تصویرسازی درستی انجام دهیم. ان‌شاءالله همه به خواسته‌هایی که دارند، برسند.

تایپ و رابط سردار: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر صنم (لژیون نهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم)
همسفران نمایندگی حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .