وادی یعنی آبادی که در مسیر همه ما انسانها وجود دارد و ما برای خارج شدن از تاریکیها باید ۱۴ وادی را طی کنیم تا بتوانیم از ظلمت و تاریکی خارج شویم. برای خارج شدن از ظلمت انسان باید تفکر نماید و از یک نقطه معلوم حرکت خودش را آغاز کند. تفکر یک حرکت ذهنی و درونی است که فعلاً انسان نتوانسته به آن ریشه و پایه برسد و ساختار به معنای ساختمان است که انسان قادر است با فکر کردن، یک ساختار را به وجود آورد و برای این فکر کردن ابتدا باید یک چیزهایی وجود داشته باشد که به انسان کمک نماید و اینجا است که نیروی القاء و احیاء و تحرک وارد عمل میشوند و اگر تفکر ما در جهت مثبت باشد، القاء مثبت و اگر در جهت منفی باشد القاء منفی به ما داده میشود.
القاء به معنی انتقال یافتن چیزی و یا موضوعی به چیز دیگر است، مانند زمانی که ما در کنگره با دوستان خوب و کسانی که در سفرشان موفق بودهاند، مینشینیم و در کنار آنان سفر میکنیم، یعنی مسئله مثبت به ما القاء میشود و اگر در کنار یک انسان حال خراب و بههم ریخته قرار بگیریم، گرچه باهم صحبتی هم نکنیم، حال بد را به ما القاء میکند. نیروی احیاء هم به معنای ساخته شدن است، نیرویی که به ما زندگی و حیات میدهد و نیروی تحرک، یعنی حرکت کردن، که در همه جا موجودات وجود دارد. در زندگی ما انسانها، ابتدا همه چیز مثل صفحه سفید نقاشی است و ذرهذره تصویر پدیدار میگردد و از معنای آن هم زشت و زیبا و هم خوب و بد پدیدار و یا ترسیم میگردد، و این ما هستیم که باید در کنگره مسیر درمان خودمان را مشخص کنیم تا بتوانیم به درمان و تعادل مدنظر برسیم.
اگر انسان به طرف ارزشها حرکت کند و چشم دل خودش را باز کند، نیروی مافوق را در زندگی خودش احساس خواهد کرد و اینکه چه بخواهد و چه نخواهد، آن نیرو به کمک او میآید ولی اگر بخواهد این مسئله باعث قوت قلبش میشود، چون پاکترین انسانها در نزد قدرت مافوق، نزدیکترین افراد است. اگر انسانها بر خداوند توکل کنند و نیروی مافوق را هم قبول داشته باشند، این مسئله در خیلی جهتها میتواند به انسان کمک برساند و خیلی از مشکلات و مسائل را حل نماید. کل وادی، بیانگر این است که اگر ما امروز در زندگی خود مشکلی داریم و یا زندگیمان خوب و یا آشفته و یا بهسامان و یا نابسامان است، این در اثر پرتو، تفکر و اندیشه و ساختاری است که خودمان به وجود آوردیم. امروز ما اعضاء کنگره۶۰ زیر سایه آقای مهندس حسین دژاکام و آموزشهای نابی که در کنگره میبینیم، تفکر آن را داریم که با درایت و هوشمندی بهترین مسیر را برای خودمان به وجود آوریم.
نویسنده: همسفر لیلی رهجوی راهنما همسفر مینو (لژیون دوم)
رابط خبری لژیون دوم: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مینو (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی
- تعداد بازدید از این مطلب :
115