جلسه سوم از دوره سی و چهارم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صائب تبریزی به استادی همسفر صفوره، نگهبانی همسفر مهناز و دبیری همسفر هانیه با دستور جلسه ( وادی اول« با تفکر، ساختارها آغاز میشود بدون تفکر، آنچه هست رو به زوال میرود.» و تأثیر آن روی من ) روز دوشنبه ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان، ایجنت و مرزبانان شعبه تشکر میکنم که به من اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم. در ابتدا سال جدید و عید فطر را به همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم. دستور جلسه این هفته در رابطه با وادی اول است، این وادی پایهریزی تمام وادیها یا همان ۱۴ وادی است، با تغکر ساختارها آغاز میشود، بدون تفکر، آنچه هست رو به زوال میرود. آقای مهندس بارها به فکر و تفکر کردن اشاره نمودهاند، اگر در هر کاری تفکر کنیم، به هدف خود نزدیکتر میشویم. معنی لغوی تفکر، فکر کردن است ولی نه هر فکری، بلکه تفکر باید به گونهای باشد که به عمق و سرانجام کار اندیشه کنیم وگرنه ما هر روز فکر میکنیم ولی تفکری که آقای مهندس از آن صحبت میکنند، همان تفکری است که قبل از هر کاری انجام بدهیم اگر اینگونه تفکر کنیم، برنامهریزی که داریم حتماً سرانجام خوبی خواهد داشت.
تفکر، یعنی سالم فکر کردن، وقتی افکار سالم داشته باشیم، عمل سالم به همراه خواهد داشت. در ادامه تفکر میتواند به دو صورت تفکر مثبت و منفی باشد، تفکرات مثبت در نتیجه به ارزشها و خوبیها ختم میشود که همان فرامین الهی هستند، اگر در پی آنها باشیم، به رستگاری میرسیم، در مقابل تفکرات منفی که همان نیروهای بازدارنده هستند، انسان را به اعمال ضدارزشی وادار میکنند که نهایتاً به شر و بدبختی ختم میشوند. آقای مهندس در وادی اول فرمودند؛ ما ابتدا باید نقشهای برای زندگی داشته باشیم و با نقشه پیش برویم. اگر بخواهیم مثال یا الگویی برای خوب فکر کردن بگوییم، آقای مهندس بهترین الگو برای ما هستند که با درمان اعتیاد خود و هزاران انسان این سند بدون نقص را ثابت کردهاند و این تفکر عظیم را احیاء کرده و بنیان کنگره را بنا نهادند.
ایشان با ابداع روش DST و درمان قطعی اعتیاد، کاری کردند که تمام جهانیان برای درمان آن عاجز بودند. اعتیاد مانند باتلاقی بود که همه را به درون خود میکشید، ولی با عملی کردن این تفکر عظیم انسانهای بسیاری از این بلای خانمانسوز رها شدند و نجات پیدا کردند، در ادامه برای درمان بیماریهای دیگر نیز با تفکر و تعمق عمیق خود در برنامه خود قرار دادهاند و مقالههایی در رابطه با بیماریهای لاعلاج مثل سرطان نوشتهاند، زمانیکه ایشان درمان اعتیاد را شروع کردند، افراد زیادی مقابلشان قرار گرفته و خواستند ایشان را از هدف مورد نظرشان دور کنند، اما آقای مهندس ادامه دادند، هدف اصلی ایشان ابتدا درمان اعتیاد بود و در طی سالهای متمادی تحقیق و پژوهش ارائه مقالات در رابطه با بیماریهای لاعلاج را در دستور کار خود قرار دادند و همه این موفقیت ها از تفکر عمیقی که پشت این موضوعات است، نشأت میگیرد.
آقای مهندس همیشه میفرمایند؛ نترسید، زمانی که به بیراهه کشیده شدید تفکر کرده و خود را تزکیه و پالایش کنید تا به سمت نور برگردید. من وقتی که وارد کنگره شدم، با خود میگفتم که ۱۰ ماه باید صبر کنم بعد از مدتی که کمی آموزش دیدم، به راحتی قبول کردم که ۱۰ ماه زمانی نیست و متوجه شدم که من بیشتر از مسافرم آسیب دیدهام. قبل از کنگره فکر میکردم انسان بسیار دانایی هستم چون مدرک تحصیلی بالایی دارم ولی بعد از ورود به کنگره فهمیدم که سواد من اصلاً در حد و اندازه این مکان نیست. نتیجه دیگری که از این وادی گرفتم فهمیدم که عملی کردن یک تفکر یا یک برنامه با یک یا دو روز امکان پذیر نیست، باید زمان لازم بگذرد، انسانها باید در زمان حال زندگی کنند و مشکلاتی که در گذشته رخ داده است را رها کنند و ذهن خود را مشغول نکنند، در این صورت است که انسان در زندگی در آرامش و آسایش فکری، روحی و جسمی به سر میبرد.
.jpg)
تایپ: همسفر حنانه رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون سوم)
مرزبانان کشیک: همسفر شبنم و مسافر حمید
عکاس: مرزبان خبری همسفر شبنم
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی
- تعداد بازدید از این مطلب :
151