وادی اول در کتاب عشق تحت عنوان با تفکر ساختارها آغاز میگردد و بدون تفکر آنچه هست رو به زوال میرود مطرح شده است. این وادی به ما میگوید: برای انجام هر کاری اولین قدم یا اولین گام تفکر است و در مورد تفکر بحث میکند. در جهان هستی سکون معنایی ندارد و ما انسانها نیز به عنوان بخشی از هستی در حال حرکت هستیم.
در صورتی که تفکر کردن را از زندگی خود حذف کنیم، رفتن به طرف زوال و نابودی حتمی است؛ البته ما قبلاً هم فکر میکردیم؛ اما مانند همه مسائل، فکر کردن نیز به دو جهت مثبت و منفی حرکت میکند. در واقع ما به هر چه فکر میکنیم یا میاندیشیم همان هستیم و قطعاً هر چه که اکنون هستیم نتیجه تفکرات دیروزمان است؛ بنابراین تفاوت مهم انسانها با سایر موجودات در همین مسئله تفکر است. متأسفانه ما انسانها در پیدایش یک مشکل همه چیز و همه کس را دخیل میدانیم جز خودمان؛ اما باید این را بدانیم که گرفتاری و رنج امروزمان اغلب نتیجه اندیشه و عملکرد غلط دیروز خودمان است.
وادی اول به ما تفکر، همراه با آگاهی و شناخت را میآموزد و تأکید میکند که برای حل یک مسئله یا یک مشکل باید تمام جوانب را خوب بسنجیم؛ همچنین صبر، زمان، پشتکار و خواست پروردگار را نیز مد نظر داشته باشیم که با یاری نیروی مافوق غلبه بر هر مشکلی امکانپذیر خواهد بود.
هر چیزی در این دنیا میتواند یک ساختار باشد. کلیه کارهای روزانه مانند درس خواندن همه و همه یک ساختار هستند که اگر با تفکر درست انجام شوند به سوی ارزشها میروند و اگر پشت آنها تفکر غلط باشد، به تاریکی و ضدارزشها کشیده خواهند شد و راه به جایی نخواهند داشت. در متن وادی اول اشاره میشود که تفکر، نقطه آغاز خلق و پیدایش است و برای خلق شدن و بهوجود آوردن هر چیزی؛ حتی درمان اعتیاد و رسیدن به رهایی بایستی تفکر نمود که این تفکر باید اصولی، منطقی، بر مبنای واقعیت و با داشتن اطلاعات درست و صحیح باشد.

کنگره۶۰ اطلاعات و دانش درمان اعتیاد را در اختیار ما قرار میدهد و بر همین اساس است که میتوانیم برای درمان اعتیاد و رسیدن به رهایی، درست و منطقی تفکر کنیم؛ البته در مراحل و وادیهای بعدی میآموزیم که تفکر به تنهایی کاری از پیش نمیبرد و بایستی در ادامه اجرایی و عملی شود. در این وادی اشاره میشود که در کنار تفکر نیروهای القاء، احیاء و تحرک نیز موجود میباشند؛ بهعبارتی تفکر ما برای درمان اعتیاد و در ادامه سایر موفقیتهای زندگی در کنار این مثلث؛ یعنی القاء، احیاء و تحرک بهترین نتیجه را خواهد داد.
به دیگر سخن، پس از تفکر درست و در ادامه این سه نیرو به کمک ما میآیند. اگر کسی خواسته چیزی را داشته باشد و خواسته او منطقی باشد از جائی که فکرش را نمیکند به او کمکهایی میرسد و در واقع همین نیروها هستند که از سوی کائنات به حمایت از او میآیند. به عنوان مثال برای پیدا کردن راه کنگره یا خوب سفر کردن در سفر اول، فقط کافی است که ما خواسته درونمان را تقویت کنیم و چیزی را بطلبیم.
تفاوتی که بین فکر، افکار و تفکر کردن وجود دارد این است که تنها لازم است زمان مشخصی را به بحث تفکر کردن اختصاص بدهیم، به این معنا که اگر من میخواهم در مورد برطرف کردن یک مشکل تفکر کنم، باید زمان خاصی را به آن اختصاص بدهم؛ البته تفکری مثبت که در راستای ارزشها باشد.
نکته پایانی اینکه آقای مهندس شروع این دستور جلسه را با سال جدید و فصل بهار؛ یعنی فصل زایش طبیعت اجرا کردهاند و این نکته را یادآوری میکنند که ساخته شدن نیاز به یک تفکر عمیق، برنامهریزی دقیق و هدفمند دارد. همانگونه که خداوند جهان هستی را با تفکر، تدبیر و هدف خاصی برنامهریزی کرده است، ما انسانها نیز بایستی با تفکر درست پیش برویم تا ساخته و کامل شویم و بهدرستی زندگی کنیم.
منابع: کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود و سیدی وادی اول
نویسنده: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر صفورا (لژیون ششم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
626