English Version
This Site Is Available In English

از حرف تا عمل فاصله بسیار است

از حرف تا عمل فاصله بسیار است

سیزدهمین جلسه از دوره شصتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ در نمایندگی پرستار با استادی راهنما مسافر محمدعلی، نگهبانی مسافر حسین و دبیری همسفر عادل با دستور جلسه « وادی اول و تاثیر آن روی من » در روز شنبه 16 اسفند ۱۴۰۳ ساعت 17 برگزار شد.

سخنان استاد:

سلام دوستان محمدعلی هستم یک مسافر

خدا را شکر می‌کنم که در کنگره هستم و در اولین روز کنگره در سال جدید در خدمت شما عزیزان هستم. سال نو را خدمت همه شما تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم ماه رمضان خوبی را پشت سر گذاشته باشید و از آن به‌اندازه خودمان کسب کرده باشیم و امسال سالی باشد که بتوانیم از وادی تفکر و آنچه در درون آن است به‌خوبی استفاده نماییم و از چیزی که برای ما نوشته‌شده و به‌صورت گنجی در درون ما است به‌خوبی بهره‌مند شده و استفاده نماییم.

درباره وادی اول که با تفکر ساختارها آغاز می‌شود و بدون تفکر آنچه هست روبه‌زوال می‌رود، در حال تفکر بودم که چرا  این وادی برای مسافران و یا هم‌سفرانی که در زندگی آن‌ها تخریب به وجود آمده است نوشته‌شده است؟  و چرا برای دانشجویان مختلف در دانشگاه‌های بزرگ دنیا صادر نشده است به این نتیجه رسیدم که یک مصرف‌کننده در زمانی که وارد کنگره ۶۰ می‌شود این پتانسیل را دارد که اگر پرده پوشش یا حجاب از ذهنش پاک شود کم‌کم می‌تواند از قوه عقل و فکر خود استفاده نماید زیرا به خاطر استفاده از مواد و ورود به عمق تاریکی‌ها است که می‌تواند از این قوه تفکر به‌خوبی و حتی بهتر از مردم عادی استفاده نماید، بقول استاد امین: هر سفر اولی که وارد کنگره می‌شود پتانسیل و استعداد آن را دارد که یک راهنمای خوب شود و فرقی نمی‌کند که مسافر باشد یا همسفر و یا اینکه در چه سنی قرار داشته باشد مهم این است که بلیت آن صادرشده و وارد کنگره شخص شده است در شروع کار همه‌چیز به‌مانند صفحه سفید نقاشی است، همان‌گونه که از تعریف سفر اول برمی‌آید که از مصرف مواد تا قطع آن است که دارای یک چاشنی نیز است که به آن چل سی دی می‌گویند در آنجا در لحظه رهایی صفحه سفید نقاشی در دستان خودم است.

اینکه صفحه سفید را چگونه نقاشی کنم در وادی اول آمده است، مهم نیست که در گذشته چه مشکلاتی را برای خود به وجود آورده‌ام، مهم این است که در حال حاضر می‌خواهم یک نقشه راه برای خودم ترسیم کنم که بازگشت به عقب نداشته باشد و دچار تکرار نشوم.
بقول استاد سردار کسی که از تجربه دیگران به‌عنوان یک هدیه استفاده نمی‌کند دچار تکرار می‌شود.
خیلی مواقع من وقتی شروع به یک حرکت می‌کنم برای فرار از شتاب‌زدگی باید به وادی اول رجوع کنم که شامل چهار پارامتر مهم  است.
۱- قدرت بدنی
۲- فوت‌وفن کار
۳- هدف و انگیزه
۴- تمرین و تکرار

برای هر کاری انسان باید یک قدرت بدنی حداقلی داشته باشد، ورزش کند، انگیزه و هدف لازم آن کار را دارا باشد و فوت‌وفن آن کار را در اثر تمرین کردن یاد بگیرد و پس از آموزش و یادگیری می‌تواند در مسیرش حرکت کند.
شاید به‌ظاهر ساده به نظر بیاید، ولی به قول آقای مهندس از حرف تا عمل فاصله بسیار است، امکان دارد ازلحاظ مکانی یک مو فاصله باشد ولی ازلحاظ زمانی هزاران سال یک کار به طول انجامد.

تمامی این موارد در وادی اول به‌طور کامل شرح داده شده است و من تنها کاری که می‌توانم انجام دهم این است که در وادی اول تمرکز کنم و نقاط ضعف خودم را پیدا کنم و درصدد تقویت آن‌ها باشم و آن راهکارهایی که در وادی اول نقشه راه مرا نشان می‌دهد استفاده نمایم که همانا «با تفکر ساختارها آغاز می‌شود و بدون آن همه‌چیز روبه‌زوال است»

از اینکه به سخنان من توجه کردید سپاسگزارم.

عکس و تایپ: مسافر کوشیار

بارگزاری : مسافر دانیال

وبلاگ نمایندگی پرستار

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .