جلسه سیزدهم از دوره سی و هفتم سری کارگاههای آموزشی، عمومی کنگره۶۰ نمایندگی شیخبهایی اصفهان با استادی مرزبان مسافر میلاد، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه «وادی اول و تاثیر آن روی من » پنجشنبه ۱۴ فروردین ماه۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان میلاد هستم یک مسافر
خدا را شکر میکنم که امروز هم توانستیم اینجا در کنار هم باشیم. سال نو را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم. انشاالله که نماز و روزههای همگی مورد قبول حق قرار گرفته باشد. از آقای مهندس بسیار سپاسگزارم به خاطر این سازگاری که کنگره ۶۰ به وجود آورده است و شب عید، عیدی یک سریها را دادند و برخی هم ناراحت شدند، از این فرصت استفاده میکنم و به عزیزانی که در این امتحان قبول شدند، تبریک عرض میکنم. امیدوارم امسال برای سفر اولیها سال رهایی باشد و سفر دومیها روز به روز افزون گردنند.
درباره دستور جلسه وادی اول یا همان تفکر، آقای مهندس در سیدی و کتابهای مختلفی که گوش دادهام، میگویند: «باید بدانیم هر چیزی که تا الان داریم یا به وجود آوردهایم یا کشف کردهایم، توسط فکرمان بوده است». اگر چیزی از دست دادیم، به خاطر بیفکریمان بوده و اگر چیزی را توانستیم کشف کنیم یا به وجود بیاوریم به خاطر ساختاری است که به وجود آوردهایم؛ مثل کنگره که آقای مهندس تفکر کردند و این ساختار را به وجود آوردند.
یک مسئله دیگر که آقای مهندس میگویند: « ممکن است ما همیشه فکر کنیم که اینجا هستیم، ولی وقتی با مشکلاتی در مسیر زندگی مواجه میشویم، مشخص میشود که درست فکر نکردهایم». آقای مهندس در آخر سیدی وادی اول جمله قشنگی میگویند که امیدوارم فهمیده باشید؛ میگویند: «ما چیزی هستیم که فکر میکنیم و فکر میکنیم آن چیزی هستیم که فکر میکنیم.» این جمله به نظرم بسیار زیباست. در کل وادی اول حول محوریت تفکر و ساختار میچرخد. ما آن چیزی که هستیم، تفکری بوده که قبلاً کردهایم و حالا ساختهایم و به وجود آوردهایم. در آینده هم آن چیزی میشویم که الان داریم به آن فکر میکنیم.
یک مسئله آقای مهندس در سیدیهایشان میگویند: « برخی افراد در زندگی خود مشکلات کمی دارند و یکی از دلایل آن این است که عقل آنها قبل از زبانشان است». زمانی که میخواهند معاملهای انجام دهند یا کاری بکنند، ابتدا روی آن مسئله فکر میکنند و سپس آن را انجام میدهند. من شخصاً در گذشته اینطور نبودم و خیلی احساسی یک معامله یا کاری را انجام میدادم و به خاطر یک بیفکری کوچک، سالها با مشکل مواجه بودم و درگیر آن میشدم.
موضوع دیگر این است که ممکن است ما بدون فکر کردن یک حرفی بزنیم و باعث از هم پاشیدن یک خانواده شویم یا دل کسی را بشکنیم و جبران این موضوع سالها زمان ببرد. آقای مهندس میفرمایند: « ما نباید هر آنچه را که با چشم میبینیم، قبول کنیم، بلکه باید پشت پرده آن را نگاه کنیم». مثلاً در مورد بانکهایی که سودهای زیادی میدهند، باید تفکر کنیم که آیا این امر منطقی است یا نه و آیا این قولی که میدهند، امکانپذیر است یا خیر. همچنین اگر شخصی ماشین خوبی یا خانه بزرگی دارد، نباید سریعاً حرفش را باور کنیم و فریب حرفش را نخوریم و در مورد آن تفکر کنیم.
در نهایت باید بدانیم که بنا به گفته آقای مهندس:« ما آن چیزی هستیم که فکر میکنیم، ولی در مقابل هستی چیز زیادی نیستیم». باید بدانیم که اشرف مخلوقات هستیم و از بالاترین مقام برخورداریم، اما در برابر نظام هستی و چیزی که خدا برای ما به وجود آورده، چیز زیادی نیستیم تا دچار منیت نشویم. هرچند ممکن است در طول زندگی به درجات بالایی برسیم، چه در محل کار و چه در امور دیگر.

تایپ: مسافر رسول (لژیون ۱)، مسافر علی (لژیون ۱۰)
ویراستار: مسافر حسین (لژیون ۲۳)
سیستم صوتی و دیتا: مسافر محمد (لژیون ۱۹)، همسفر کسری
مرزبان خبری: مسافر میلاد (لژیون ۱۹)
تهیه و ارسال: مسافر حمزه
- تعداد بازدید از این مطلب :
842