همسفر فاطمه در مورد دستورجلسه «وادی چهاردهم (آنچه باور است، محبت است و آنچه نیست، ظروف تهی است) و تاثیر آن روی من» مشارکتی ارائه کردند که در ادامه میخوانید.
اگر به متن و نوشتارهای وادیها دقت کنیم، درمییابیم که هرکدام از آنها گرهگشای بخش عمدهای از مشکلات و معضلات زندگی ما هستند؛ مسائلی که تا امروز نه از آنها آگاهی داشتیم و نه میتوانستیم آنها را حل کنیم. وادیهای آموزشی کنگره۶۰ با هدف درمان اعتیاد و دستیابی به یک زندگی سالم تدوین شدهاند. این مسیر از وادی اول آغاز میشود و به وادی چهاردهم ختم میگردد.
پیمودن این مسیر بهمنظور آموزش، یادگیری و عمل به آموزههای آن است؛ چراکه چیزی جز کسب معرفت در جهت خیر و صلاح محض در پی ندارد. در نهایت این سفر ما را به وادی محبت میرساند، به همین دلیل موضوع محبت در وادی چهاردهم قرار گرفته است. محبت کردن و دوست داشتن، برای کسانی که به دانایی نرسیدهاند، امری بیمعنا و سطحی به نظر میرسد. برای آنها، این مفاهیم صرفاً بازی با کلمات است، بدون آنکه احساس و درکی واقعی از معنا و مفهوم آن داشته باشند؛ اما وادیها به ما میآموزند که اساس هستی بر پایه عشق و محبت بنا شده است. محبت واقعی نیز با معرفت، عقل و ایمان همراه است، نه فقط کلماتی که از روی عادت بر زبان میآوریم.
به عبارتی عشق؛ یعنی گذشتن از خویش، جملهای که درک عظمت آن آسان؛ اما عمل به آن دشوار است. در مسیر آموزش، یاد میگیریم که چگونه از خواستههای کوچک خود به خاطر دیگران بگذریم. برای مثال، آیا میتوانم از یک لیوان چای به نفع دوستم چشمپوشی کنم؟ یا نوبتم را در صف نانوایی به دیگری واگذار نمایم؟ وقتی به عمق این مفهوم میاندیشیم، درمییابیم که بزرگان و راهنمایان ما چه محبت عظیمی در حق ما روا داشتهاند و چگونه فعل وادی چهاردهم را در زندگی خود جاری ساختهاند.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
تنظیم: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (دبیر سایت)
ارسال: همسفر معصومه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی چالوس
- تعداد بازدید از این مطلب :
51