English Version
This Site Is Available In English

تحرک و پویایی

تحرک و پویایی

آقای مهندس در ابتدای سی‌دی می‌فرمایند: انسان‌ها خیال می‌‌کنند که برای باورهایشان ارزش قائل هستند؛ اما چنین نیست. ایشان مثال می‌زنند: با اینکه ما باور داریم که دروغ و غیبت کارهای بد و ضد ارزشی هستند؛ اما باز هم آن‌ها را انجام می‌دهیم، حتی گاهی اگر دیگران این کار را انجام دهند، آن را بد می‌دانیم؛ اما برای انجام همان کار توسط خودمان توجیه می‌آوریم. درست مثل ریختن زباله در طبیعت. بسیاری معتقدند این کار اشتباه است؛ اما همچنان جنگل‌ها پر از زباله شده‌اند.

برای درک بهتر مفهوم باور، یک مثلث در نظر گرفته شده که یک ضلع آن "باور" است، ساق مقابل آن "عمل به باور" و قاعده‌ی آن "ارزش" محسوب می‌شود. اگر ما چیزی را باور داشته باشیم؛ اما به آن باور عمل نکنیم، درواقع برای آن باور ارزشی قائل نشده‌ایم.

در ادامه، ایشان توضیح می‌دهند که گاهی در زندگی تصمیماتی می‌گیریم که صرفاً احساسی هستند و منطق در آن‌ها وجود ندارد که همین مسئله باعث ایجاد مشکلات می‌شود. مثلاً در بحث شراکت؛ حتی اگر دو دوست صمیمی یا دو برادر و خواهر قصد شراکت داشته باشند‌‌، باید ابتدا تحقیق و تفکر کنند؛ زیرا رفاقت و شراکت دو مقوله‌ی متفاوت هستند. 

ایشان همچنین اشاره می‌کنند که شخص مصرف‌کننده‌ی مواد دو چیز را کم دارد: ۱. نیرو  ۲. سرعت عمل؛ اما این مسئله نباید باعث شود که فرد از هدفش دست بکشد. با برنامه‌ریزی و قرار گرفتن در صراط مستقیم او می‌تواند به درمان برسد. البته وجود یک راهنما یا استاد‌‌‌؛ همانند راهنمایان کنگره ۶۰، نقش مهمی در هدایت فرد و نشان دادن مسیر درست دارد. همچنین ایشان تأکید می‌کنند که در مسائل آموزشی هیچ اجباری نباید وجود داشته باشد. کسی که وارد کنگره می‌شود، با اختیار خودش آمده، قوانین را پذیرفته و آن‌ها را اجرا می‌کند، حتی در کمک‌های مالی نیز اجبار وجود ندارد، هر کسی که تمایل داشته باشد، خودش اقدام می‌کند. 

در ادامه، استادشان درباره‌ی تحرک و پویایی توضیح می‌دهند و می‌فرمایند: در جهان فیزیکی، اگر بی‌تحرک باشیم، بدن از بین خواهد رفت؛ اما در جهان دیگر این‌گونه نیست؛ زیرا جسمیتی در کار نیست.

سپس درباره‌ی مفهوم نگهبان سؤال می‌شود و ایشان توضیح می‌دهند که نگهبان یعنی حافظ و حفظ‌کننده. نگهبان در کنگره رئیس نیست؛ بلکه نقش او حفظ و ساختن است. یکی ساختن خود و دیگری ساختن دیگران. همچنین تأکید می‌شود که هم مادیات و هم معنویات در زندگی نقش مهمی دارند و هر دو باید در تعادل باشند. همه‌چیز در جهان مادی به مادیات وابسته است و نباید تصور کنیم که پول چرک کف دست است. اگر کسی ثروتی را از راه درست به‌دست آورده باشد، می‌تواند از آن برای کمک به دیگران استفاده کند. 

در پایان، ایشان می‌فرمایند: اگر در زندگی سختی و مشکلات وجود دارد و به انسان فشار می‌آورد، نباید تسلیم شد، باید برای داشتن زندگی بهتر تلاش کرد. همواره تعادل بین جسم و روان ضروری است و تحرک لازم، ما را به نتیجه‌ی مطلوب خواهد رساند. نیروهای منفی همیشه فعال هستند و هدفشان خاموش کردن ما است‌؛ اما اگر به آن‌ها توجه نکنیم، ستون‌های تو خالی‌‌شان فرو خواهد ریخت.

منبع: سی‌دی تاجر۲
نویسنده: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هشتم)
ویرایش: همسفر مژده رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .