آقای مهندس در این سیدی فرمودند: من باید فرق تدبیر، صداقت و راستگویی را بدانم و چون نمیدانستم این موضوع باعث شده بود که اکثر اوقات دچار مشکل شوم؛ ما باید تشخیص دهیم کجا تدبیر است و راستگویی و صداقت. هیچوقت رازتان را جایی برملا نکنید و اگر میخواهیم دردمند نباشیم باید دل دردمندان را بدست آوریم؛ اگر میخواهیم خودمان غصه دار نشویم باید سعی کنیم که دیگران هم غصه نخوردند و باید هرکاری که میکنیم به پایان آن کار توجه کنیم؛ لحظه را در نظر نگیریم؛ تدبیر کنیم و انتهای آن کار را در نظر بگیریم؛ شاید این کاری که داریم انجام میدهيم، الان ارزشی نداشته باشد؛ ولی چندسال دیگر ارزشمند شود. انسان باید سعی و تلاش کند و ممکن است در شرایط سخت و بحرانی قرار بگیرد.مسئله مهم این است که انسان نترسد؛ چون ترس، تفکر انسان را میخورد.
درون انسان یک نیرویی وجود دارد، بعضی اوقات انسان از این نیرو غافل است و نمیتواند از آن استفاده کند؛ چون انسان در صلح و آرامش قرار ندارد و انسانی که در صلح آرامش باشد از آن نیرو میتواند استفاده کند و آن نیرو خداوند است. یاد خداوند عقل انسان را روشن و دل انسان را آرام میکند.
انسان باید از نظر تفکرات و اندیشه بیدار باشد و فرامین الهی را باید انجام دهد؛ اگر فرامین الهی را انجام دهیم راه پیروزی را طی میکنیم. وعده خداوند دروغ نیست. چیزی که در این سیدی نتیجه میگیریم: باید فرق تدبیرکردن و راستگویی و صداقت را تشخیص بدهیم. باید بدانیم چگونه عمل کنیم. گاهی اوقات راست میگویم راست فتنه انگیز است و مشکلات زیادی برای دیگران به وجود میآورد.
باید تواضع داشته باشیم در مقابل انسانهایی که تواضع دارند؛ باید فرامین الهی را انجام دهیم؛ اگرفرامین الهی را انجام دهیم راه پیروزی را طی میکنیم. وعده خداوند دروغ نیست، امکان ندارد دروغ باشد؛ اگر فرامین الهی را انجام دهیم رستگار خواهیم شد.
نویسنده: همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون پانزدهم)
رابطخبری: همسفر سکینه سادات رهجوی راهنما همسفر اکرم(لژیون پانزدهم)
عکاس: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر عطیه (دبیر سایت)
نمایندگی همسفران نیمایوشیج بهشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
466