English Version
This Site Is Available In English

راز خود را برای دیگران برملا نکن

راز خود را برای دیگران برملا نکن

در این سی‌دی آقای مهندس تفاوت بین تدبیر، صداقت و راستگویی را بیان می‌کنند.

در قسمتی از پیام سی‌دی بیت شعر زیر از سعدی مطرح می‌شود؛
اگر کس بداند که عزم تو چیست
بر آن رأی و دانش بباید گریست
گاهی اگر شخصی بداند که در دست تو پول سیاه یا سکه طلا است، کار مشکل می‌شود. ما آموزش دیده‌ایم که راستگو باشیم؛ اما باید بدانیم در چه مکان و زمانی این عمل را انجام دهیم؛ منظور از این جمله، دروغ گفتن نیست؛ بلکه باید با تدبیر پاسخ دهیم.

همچنین مثلثی مطرح می‌شود که اضلاع آن: راستگویی، دروغگویی و خنثی یا تدبیر است. گاهی اوقات می‌توان پاسخ نداد و به دروغ گفتن نیز نیازی نیست؛ باید بدانیم بعضی از راستگویی‌ها فتنه‌انگیز هستند و از بیان آن‌ها خودداری کنیم.

راز خود را برای دیگران برملا نکن؛ زیرا ممکن است شخصی که در باور تو نمی‌گنجد، جاسوس و یا سخن‌چین باشد و آن‌چه را که می‌گویی، روزی علیه خودت استفاده کند. برای انجام هر کاری، باید عاقبت آن را در نظر بگیرید و فقط لحظه را نبینید، شرایط را دقیق بررسی و برنامه‌ریزی کنید که این تدبیر شما را نشان می‌دهد.

حق گرفتنی است، دادنی نیست؛ اگر حقی از شما ضایع شده است؛ باید آن‌ را با تدبیر پس بگیرید. ممکن است انسان در طول زندگی در شرایط بحرانی قرار بگیرد؛ اما همه آن‌ها گذرا هستند و اولین و مهم‌ترین مسئله این است که نترسد؛ زیرا ترس، تفکر را می‌خورد؛ پس باید ایستادگی کرد. به همه انسان‌ها از طرف قدرت مطلق نیروی بسیار عظیمی عطا شده است تا از آن استفاده کنند، مشروط بر اینکه بخواهند.
گاهی وحشت سراسر وجود انسان را فرا می‌گیرد و او نمی‌تواند از آن نیرو استفاده کند؛ اما اگر به آرامش برسد، می‌تواند از آن نیرو حداکثر استفاده را ببرد.

برخی اوقات، انسان‌ها با اینکه بیدار هستند به خواب رفته‌اند، تفکر و اندیشه آن‌ها بیدار نشده است؛ اما باید بدانند که یاد خداوند عقل را روشن و ضمیر را آگاه می‌کند.
حرکت کردن در صراط مستقیم بسیار دشوار است؛ اما اگر شخصی در راهی غیر از راه مستقیم حرکت کند؛ باید بهای آن‌ را بپردازد.
برای رسیدن و جاری شدن حق؛ باید از قومیت، دوست و آشنا بگذرید. اگر شخصی انسانیت به خرج می‌دهد، ما نیز باید در مقابل او انسان بوده و تواضع داشته باشیم؛ اما اگر شیری به شما حمله کند نباید تواضع کنید.
گاهی نباید بخشید. بخشش انواع متفاوتی دارد؛ اگر بخشش از روی ترس باشد، درست نیست.
گاهی نیز انسان می‌بخشد؛ زیرا نمی‌تواند حق خود را پس بگیرد؛ اما باید بدانید اگر حقی برای خود متصور هستید، برای بازپس‌گیری آن اقدام لازم است.

با انجام فرامین الهی، می‌توانید راه پیروزی را طی کنید؛ زیرا وعده خداوند دروغ نیست.

تایپ و‌ ویراستاری: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون هفتم)
تنظیم عکس: همسفر فائزه رهجوی راهنما زهرا (لژیون دهم)
تنظیم و ارسال: همسفر سعیده (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .