English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده- توانایی بخشیدن

گروه خانواده- توانایی بخشیدن

جلسه چهارم از دوره اول جلسات لژیون سردار همسفران نمایندگی بوئین‌زهرا به استادی راهنمای تازه واردین همسفر سکینه، نگهبانی همسفر سکینه و دبیر موقتی همسفر خدیجه با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره60» روز یکشنبه 19 اسفند 1403 ساعت ۱۵ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شاکرم که امروز توانستم این جایگاه پرانرژی و باارزش را تجربه کنم. جایگاه مقدس سرداری که از اهمیت خاصی برخوردار است.
در مورد دستور جلسه نظم، انضباط و احترام؛ همهٔ ما می‌دانیم که نظم در آفرینش بسیار حائز اهمیت است و ما انسان‌ها هم مانند آفرینش دارای ساختار هستیم و همهٔ ساختارها دارای رشد و بقا هستند و این رشد و بقا قطعاً تضمین‌کنندهٔ آن نظم و انضباط است.
اگر در جهان هستی نظم و انضباط نباشد؛ مانند این است که مثلاً در مردادماه برف ببارد که برای ما ایجاد نگرانی و مشکل می‌کند. ما انسان‌ها هم دارای ساختار هستیم، ساختار وجودی جسم مصرف‌کننده‌ای که وارد کنگره می‌شود در اثر مصرف مواد مخدر دچار تخریب می‌شود، در کنگره اولین آیتم نظم و انضباط است، اگر نظم و انضباط نباشد قطعاً شخص به درمان، حال خوش و تعادل نخواهد رسید، بنابراین نظم و انضباط برای ساختار خیلی مهم است. حال خانواده‌، جامعه همه این‌ها جز ساختارهایی است که بسیار مهم و حائز اهمیت است.
راهنما خودش می‌تواند الگویی باشد برای رهجویش، خودش باید نظم و انضباط داشته باشد و قطعاً رهجو هم از راهنمایش الگوپذیر است. نظم و انضباط شامل دودسته است: اول  نظم و انضباط فردی و دوم گروهی. هنگامی که من به‌عنوان یک انسان وارد جامعه می‌شوم باید نظم و انضباطم را در همه‌جا رعایت کنم‌ و اگر موضوع نظم و انضباط فردی باشد رعایت‌کردن این مهم نشان‌دهندهٔ شخصیت خودم است و می‌توانم آن را در جامعه ارائه دهم. به‌عنوان‌مثال هنگامی که همسفر وارد کنگره می‌شود، در کنگره ساعت اختراع شده و ترافیک برایمان قابل‌حل است، پس همسفر باید پانزده دقیقه قبل از شروع جلسه در کنگره حضور داشته باشد. اگر بخواهد به آن حال خوش برسد باید همهٔ قوانین و حرمت‌ها را رعایت کند و بهایش را بپردازد، این‌گونه نباشد که شخص بیاید و برود، مشارکت انجام ندهد، سی دی ننویسد، به‌موقع سر جلسه حاضر نباشد و گوش‌به‌فرمان راهنما نباشد و اگر نظم و انضباط را در زندگی خودش یا آموزش‌های کنگره حاکم نکند، به آن حال خوش نمی‌تواند برسد. همهٔ اینها  آیتم‌های موفقیت‌های یک انسان و یا همسفری است که وارد کنگره می‌شود و با رعایت همین اصول و قوانین می‌تواند به حال خوش برسد.
خدا را شکر می‌کنم که ما هم عضوی از کنگره۶۰ هستیم، ان‌شاءالله با رعایت‌کردن تمام اصول بتوانیم در این مکتب انسان‌ساز یک خدمتگزار راستین برای کنگره باشیم و چون روش کنگره یک روش الگویی است، بتوانیم الگو باشیم اول برای خودمان و بعد برای دیگران.
و اما در مورد اهمیت لژیون سردار بخواهم صحبت کنم: ما انسان‌ها طی این سال‌ها به دنیا می‌آییم، زندگی می‌کنیم، زحمت می‌کشیم، برای خودمان پس‌اندازهایی داریم؛ اما نمی‌آییم به عمق مسئله فکر ‌کنیم که چرا به دنیا آمده‌ایم؟ آیا آمده‌ام چند صباحی پول و ثروت جمع‌آوری کنم؟ ماشین، خانه آن‌چنانی بخرم که اصلاً مالک این‌ها نیستم؟ در کنگره ما یاد گرفتیم زمانی مالک این‌ها هستیم که بتوانیم بخشنده باشیم. همیشه آقای مهندس مثال‌های زیبایی می‌زنند؛ پادشاهی در حال عبور از جایی است و سائلی به ایشان می‌گوید: انگشترت را به من هدیه کن، پادشاه به‌راحتی انگشترش را هدیه می‌کند، سائل می‌گوید نه من دیگر نمی‌خواهم. پادشاه می‌گوید چرا نخواستی و پشیمان شدی؟ سائل می‌گوید توانایی بخشیدن را به من یاد بدهید! چگونه به این راحتی توانستید ببخشید؟
به نظر من توانایی بخشیدن از خود بخشیدن مهم‌تر است، این که من در اوج نداشتن بتوانم به عمق مسئله فکر کنم. من به‌عنوان یک انسان، به کجا می‌خواهم بروم و اصلاً بقا دارم؟ پس بهتر آن است که برای خودم باقیات و صالحات درست کنم و از چیزهایی که الان مالک آن هستم توشه‌ای بردارم تا بتوانم در جهان بعدی از آن استفاده کنم.

تایپ و ویراستاری: نگهبان سایت همسفر زهرا رهجوی همسفر اعظم (لژیون اول)
عکاس: همسفر منیره رهجوی همسفر اعظم (لژیون اول)
ارسال: مرزبان خبری همسفر سمیه
همسفران نمایندگی بوئین‌زهرا

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .