هفتمین جلسه از دوره بیست و هشتم سری کارگاههای آموزش عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران و همسفران در روزهای پنجشنبه با استادی: مسافر علی و نگهبانی: مسافر احمد و دبیری: مسافر علی با دستور جلسه «نظم انضباط و احترام در کنگره ۶۰» در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم مسافر، خداوند را شاکر و سپاسگزارم که فرصتی شد تا در این جایگاه از شما عزیزان آموزش بگیرم. عرض خدا قوت به خدمتگزاران آشپزخانه که در این ماه مبارک برای تهیه افطاری زحمت بسیاری میکشند. دستور جلسه نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ است. یک جلسه دیگر در سال ۱۴۰۳ در کنار هم هستیم و تعطیلات عید نوروز را در کنگره پیش راداریم. باز (الک) کنگره غربال میکند و کسانی که نامه اعمالشان بد است از این الک به بیرون میریزند و اصطلاحاً دانهدرشتها در کنگره ماندگار میشوند.

پایه و اساس کنگره، نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ است. از ابتدای بنیان کنگره که آقای مهندس خواستند از تاریکیها وارد روشناییها بشوند و روش دی اس تی را ابداع کنند بانظم و انضباط شروع شد. اگر در هر کاری، دو عامل مهم نباشد آن کار دوام زیادی نخواهد داشت. اولین عامل نظم و انضباط است چه در محل کار چه در خانواده و... این دو عامل لازم است. دومین عامل، عشق است. اگر کنگره تا امروز به این رشد و پیشرفت رسیده، نظم و انضباط داشته است و بر مبنای عشق حرکت کرده است. هدف کنگره این است که بانظم و انضباط، در مسیر ارزشها حرکت کنیم.
در کتاب (عشق، ۱۴ وادی برای رسیدن به خود) در وادی یازدهم آقای مهندس میفرماید هیچ راهی وجود ندارد که از این ظلمت و جهنم خارج بشویم، مگر اینکه به ریسمان الهی چنگ بزنیم. ریسمان الهی، محترم شمردن قوانین و فرمانهای قدرت مطلق است. اگر از دوستانی که انضباطی شدهاند سؤال کنید، باز از مسیر ضد ارزشها استفاده کردهاند که انضباطی شدهاند و تمام هدف کنگره این است که وارد مسیر ارزشها شویم. همه ما بر این باور هستیم که قدرت نیروهای منفی و بازدارنده و اهریمنی بسیار زیاد است.
آیا برای مقابله با نیروهای اهریمنی حرکتی میکنیم که بتوانیم با این نیروها مقابله کنیم؟ نیروهای اهریمنی دارای دو ابزار قدرتمند هستند که از مسیر ارزشها تو را خارج کنند. هیچ عمل ضد ارزشی یا خطایی یا گناهی انجام نمیشود، (مگر اینکه ملبس به لباس زیبای گردد) و افکار ضد ارزشی به بهترین لباس ظاهر میشوند. در وادی یازدهم به ما اشاره میکند که اختیار انسان محترم شمردهشده و کسی نمیتواند، انسان را، بهزور وادار به انجام کاری کند فقط القاء و الهام میکنند.
دنیا، بر پایه اضداد است و هر چیزی را با ضد آن مورد میشناسید. بهعنوانمثال: شب را با روز و تاریکی را با روشنایی میشناسیم. اگر از بچههای انضباطی سؤال کنید تمامشان همین حرف را میزنند، فقط با یکبارمصرف در تعطیلات، دیگر در مسیر درمان قرار نگرفتند. مصرف من به طول ۱۳ سال هروئین و شیشه بوده است و تمام بدبختیها را کشیدم. تنها (شاه کلیدی) که توانست مرا داخل کنگره نگه دارد (خدمت) بوده است.
هیچچیز بهغیراز خدمت نمیتواند تو را در مسیر، نگه دارد. چرا بعضیها فکر میکنند که فقط شربت اوتی شمارا از عالم اعتیاد نجات میدهد. مثلث درمان، جسم، روان و جهانبینی است. در درمان اعتیاد، شربت اوتی ۵ درصد و ۹۵ درصد دیگر آن جهانبینی است. اگر نظم و انضباط نداشته باشید چطور جهانبینی شما درست میشود. اگر سی دی ننویسید و بهموقع در کنگره حضور پیدا نکنید و گوشبهفرمان راهنما نباشید و سیدیها را گوش نکنید،
آیا جهانبینی شما درست میشود؟ یکی از ابزارهای نجاتدهنده خدمت است. شاید نیروهای بازدارنده به شما القا کنند که خدمت را افراد پولدار انجام دهند و شما دستتنگ هستید و باید به دنبال کار و جمعآوری پول باشید و وضع اقتصادی شما خراب است و نزدیک عید نوروز است، شما باید سخت کارکنید که اینها القای نیروهای منفی است.
اگر میخواهید میوه خوب و شیرینی باشید و فردی مفیدی در جامعه باشید، نیاز به آب، آفتاب، باد، خاک و کود دارید تا کی نیاز به این عوامل دارید تا زمانی که وصل به منبع اصلی باشید ولی اگر سیم آن از منبع و منشأ جدا باشد و قطع بشود تمام عوامل رشد او، باعث گندیده شدنش میشود. امروز سعی کنید، همه موارد رشد را داشته باشید، ولی ابتدا باید، ریشه شما در داخل کنگره محکم بشود و همه عوامل پول و امکانات و ... زمانی به درد شما میخورد که شما به منشأ اصلی متصل باشید.
در مورداحترام، اگر میخواهید عاقبتبهخیر بشوید همیشه احترام پدر و مادر خود را نگهدارید و اگر میخواهید در کنگره ۶۰ عاقبتبهخیر بشوید، همیشه احترام پیشکسوتان و خدمتگزاران را داشته باشید که در رهایی ما نقش دارند و بسیار برای ما زحمتکشیدهاند و ما باید قدردان عزیزان باشیم. ممنونم که با سکوت زیبایتان به مشارکت من گوش کردید.

گزارش تصویری از برگزاری مراسم افطاری در نمایندگی عطار نیشابوری




.JPG)





تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم
- تعداد بازدید از این مطلب :
370