English Version
This Site Is Available In English

اختتامیه مسابقات جام عقاب طلایی رشته والیبال

اختتامیه مسابقات جام عقاب طلایی رشته والیبال

در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ مراسم اختتامیه مسابقات جام عقاب طلایی رشته والیبال برگزار گردید، شما را به گزارش امروز دعوت می نماییم.

سخنان استاد:

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر؛ امیدوارم حال شما خوب باشه منم اون کسالتم تا حدودی بر طرف شده و عالی هستم. انشالله که طاعات عزیزان مورد درگاه خداوند قرار گرفته باشه و بهره لازم را از ماه رمضان برده باشیم.

امروز آخرین جمعه ورزشی کنگره ۶۰ در سال ۱۴۰۳هستش و خاطرتون باشه اولین روزی که در سال ۱۴۰۴ حضور بهم می‌رسانیم جمعه پانزدهم فروردین ماه میباشد در همن مکان. خوشحالم که در خدمتتون هستم در اولین اختتامیه مسابقات عقاب طلایی پارک ملت دلیجان. هدف آقای مهندس شکل گیری زندگی‌های انسان‌هایی است که در حال متلاشی شدن بود و درمان و تعادل برای بهتر زیستن در صورتی که ورزش مکمل این اتفاق زیباست.

در صورتی که برد و باختی نباشد فقط به جهت آموزش باشد. طوری که ما می‌دانیم ورزش در کنگره ۶۰ به جهت تفاخر نیست. چه سفر دومیهایی که می‌بینیم ورزشکاران حرفه ای شده‌اند در کنگره ولی امروز می‌ایستند و فضا را باز می‌کنند برای سفر اولی هایی که ورزش بلد نیستند و با شکیبایی به آنها یاد می‌دهند.

غافل نشوید از اینکه مهم نیست ما در کجا و چه جایگاهی قرار داریم،، به یاد داشته باشید که کارگردان کنگره ۶۰ آقای مهندس به ما نقش داده است که بازی کنیم هر چقدر قشنگ تر و بهتر بازی کنیم سیستم به ما اجازه ارتقا می‌دهد. یک سفر اولی به کنگره ایمان کامل و باور دارد، این باور بایستی روز به زور بیشتر بشود و جدی تر حرکت کند.

طبق سی‌دی هفته، اما زمانی که شخص برای این باور ارزشی قائل نباشد روز به روز از کنگره دور تر میشود و امروز نظاره گر و شاهد این هستیم که در پارک حضور ندارد. امیدوارم روز به روز بیشتر به خودمان و روند درمان خودمان چه در سفر اول و چه در سفر دوم اهمیت بدهیم.

ما همیشه میبینیم و شاهد این هستیم در کنگره ۶۰ اشخاصی که با پارک رابطه ایده عالی دارند و ورزش جدی می‌گیرند رهایی زیباتری دارند بوی رهایی انها متفاوت است و در سفر دوم اکثر جایگاه‌های خدمتی پارک و شعبه را تجربه می‌کنند. مبارکتون باشه این جشن این اختتامیه از نگهبان‌ محترم والیبال خواهش میکنم تشریف بیاورند و گزارش کلی مسابقات را خدمتتون اعلام کنم.سپاسگزارم از اینکه سکوت کردید گوش دادین.

گزارش نگهبان رشته والیبال : 

"می‌بریم یا می‌آموزیم باختی در کار نیست"

گزارش عملکرد رشته ورزشی والیبال مسابقات نمایندگی دلیجان:

اولین مرحله جام عقاب طلایی مسابقات والیبال مسافران از تاریخ 9 آذر ماه ۱۴۰۳ در نمایندگی پارک ملت (دلیجان) با حضور 3 تیم در یک گروه سه تیمی به صورت رفت برگزار گردید. این مرحله تا تاریخ 12 بهمن 1403 به پایان رسید.

تا پایان مسابقات 6 بازی برگزار شد. تعداد 36 نفر به عنوان سرداور، داوران خط، منشی و شماره‌انداز حضور داشتند. و در نهایت در رقابت‌ها تیم لژیون سوم به مقام قهرمانی، لژیون دوم به مقام دوم و لژیون یکم به مقام سوم رسید.

مدال طلا لژیون سوم

مدل نقره لژیون دوم 

مدل برنز لژیون یکم و چهارم

در ادامه مسافران نمایندگی دلیجان به ورزش پرداختند 

ارسال خبر: مرزبان خبری 

نمایندگی دلیجان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .