English Version
This Site Is Available In English

داشتن نظم برای رسیدن به تعادل بسیار ضروری است

داشتن نظم برای رسیدن به تعادل بسیار ضروری است

با توجه به حضور دیده بان محترم جناب آقای احمد حکیمی در نمایندگی بیرجند، گفتگویی صمیمانه با ایشان در نظر گرفتیم که در ادامه توجه شما را به مطالعه این گفتگو دعوت می کنیم:

جناب آقای حکیمی به شعبه بیرجند خیلی خوش آمدید لطفاً در صورت امکان بعنوان سوال اول از نحوه آشنایی تان با کنگره ۶۰ و همچنین از دوران مصرف برای ما بگویید؟

من ۱۱ سال سابقه مصرف مواد مخدر را دارم و همچنین از سن نوجوانی به صورت پراکنده گاهی مصرف می‌کردم و در عین حال آن زمان ورزش هم می‌کردم. در یک مقطعی چون مصرف زیادی از نوع حشیش و الکل داشتم، بعد از پایان دوره سربازی  تلاش کردم که از شیشه و ماریجوانا استفاده نکنم، به همین خاطر بهترین مسیر را در این دیدم که سیگار را قطع کنم و در سال ۶۳ من تصمیم به ترک سیگار و دخانیات گرفتم. سال ۶۸ در مسابقات ورزشی آسیب دیدم و چون نمی‌توانستم راه بروم و درد شدید داشتم و همچنین می‌دانستم که تریاک مسکن خیلی قوی است، شروع به مصرف تریاک کردم و پس از یکی دو سال، دیگر به صورت حرفه‌ای مصرف می‌کردم و خیلی زود به مصرف شیره روی آوردم. در سال ۷۹ یوآردی کرده بودم و بعد از آن نیز به مصرف مواد برگشته بودم و حالم اصلاً خوب نبود.

آن زمان فکر می‌کردم کسی در جریان نیست که من مصرف کننده مواد مخدر هستم، ولی توسط یکی از دوستان که سال‌ها او را ندیده بودم آدرسی به خانواده‌ام داده بودند تا به دستم برسانند و گفته بودند که به آنجا مراجعه کنم. آن زمان مصادف شد با مصاحبه آقای مهندس در شبکه ۲ راجع به اعتیاد و صورت مسئله آن و زمانی که آقای مهندس را دیدم اتفاقاتی رخ داد تا من خودم را جمع و جور کردم و در ابتدای سال ۸۰ بعد از عید وارد کنگره سهروردی که آن زمان در حال ساخت بود و در آنجا جلسات تشکیل می‌شد، شدم و خدا را شکر این راه را ادامه دادم.

با توجه به اینکه حضرت عالی همه جایگاه‌های خدمتی را تجربه نموده‌اید و اکنون به عنوان دیده‌بان ورزشی در حال خدمتگزاری می‌باشید، لطفاً در رابطه با جایگاه دیده‌بان و اهمیت وجود آن توضیح بفرمایید؟

هر ساختاری که شروع به کار می‌کند به سازماندهی نیاز دارد و از آنجا که کنگره ۶۰ از جایی الگوبرداری نشده است، شکل و شمایل مخصوص به خودش را دارد. بعد از یک سال و خورده‌ای که از ورودم به کنگره گذشت آقای مهندس لطف کردند و بنده را به عنوان دیده بان معرفی کردند. کار دیده بان‌ها در کنگره تعریف شده بود، که این افراد قانون گذارهای کنگره می‌باشند و کارشان دیدن و برطرف کردن هر مشکلی می باشد. هر مسئله و مشکلی که در کنگره وجود داشته باشد در جلسات مطرح می‌شود و به بهترین شکل قوانینی را مطرح می‌کنند و به اجرا می‌گذارند که افراد بتوانند با آسودگی و راحتی وارد کنگره شوند و مسیر خودشان را ادامه دهند تا به درمان برسند. بنده به تازگی به عنوان دیده‌بان ورزش انتخاب شدم که اجرای ورزش در پارک‌های کل کشور بر عهده شورای ورزشی و دبیر ورزشی می‌باشد که نگهبان آن هم آقای مهندس می‌باشند.

با توجه به اینکه دستور جلسه این هفته نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ می‌باشد، لطفاً درباره جایگاه و نقش نظم و انضباط در کنگره ۶۰ برایمان توضیح دهید؟

انسان هرچه آگاه‌تر و داناتر باشد قطعاً باید به این نکته مهم نیز بپردازد که جهان هستی و زندگی انسان همگی بر پایه نظم استوار است و ما نمی‌توانیم با یک بی‌نظمی، تولید کننده یک نظم باشیم. قطعاً بی ‌نظمی تولیدش بی‌نظمی است و هر چیزی که می خواهد از تعادل خارج شود اول از بی‌نظمی شروع می‌شود. هر انسانی که به قوانین احترام می‌گذارد و قوانین را اجرا می‌کند، انسان منضبطی است و این باعث می‌شود که آن انسان محترم شمرده شود.
مصرف مواد مخدر در جهان اعتیاد و قدم برداشتن در مسیر مصرف مواد مخدر نتیجه بی‌نظمی است که قطعاً برای درمان باید به نظم برسد.

چه توصیه‌ای برای مسافرین در سفر اول و دوم دارید؟

بنده معتقدم که هر فردی که وارد ساختار کنگره ۶۰ می‌شود رحمت الهی شامل حالش شده که به این راه دسترسی پیدا کرده است و اگر در این مسیر حرکت کند قطعا بهره لازم را خودش خواهد برد.
هر کسی که این مسیر را طی می‌کند برای اینکه بتواند به بهترین وجه ممکن سفر نماید، باید با خودش و مسائل و تفکراتی که قبلاً داشته که قطعاً نادرست بوده بجنگد. باید آن جنگ درونی اتفاق بیافتد و پس از آن به صلح برسد که این صلح نتیجه آگاهی است و پس از آن به یک انسان مفید و موثر تبدیل می‌شود که ابتدا برای خود، بعد برای خانواده و در نهایت برای جامعه و کشور فرد مفیدی خواهد بود.
هنگامی که ما مصرف کننده مواد مخدر بوده‌ایم ابتدا به خودمان، خانواده و به جامعه و کشور آسیب وارد کرده‌ایم، به همین خاطر باید این مسیر درست را طی نماییم تا بتوانیم آن خسارات را جبران کنیم و باید در کنگره خدمتگزار انسان‌ها باشیم.

نظر شما در مورد شعبه بیرجند چیست و عملکرد این شعبه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

من برای اولین بار است که وارد این شعبه شدم، اما از بدو ورود حس خوب و اتمسفر این شعبه که بر پایه نظم و انضباط است را می‌بینم. من مسئول این شعبه را چندین سال است که می‌شناسم و آقای شهریاری انسان بسیار منضبط، با محبت و فعالی است و امیدوارم که همه اعضای کنگره بیرجند قدر همدیگر و پیشکسوتان را بدانند.

چه توصیه‌ای به اعضا و خدمتگزاران شعبه بیرجند دارید؟

هر انسانی که می‌خواهد رشد نماید باید خدمت کند و این خدمت است که باعث رشد انسان می‌شود. انسانی که می‌خواهد سواد آکادمیک داشته باشد باید تحصیلاتش را ادامه دهد، درس بیشتری بخواند و زحمت بیشتری بکشد، پس فردی هم که در کنگره می‌خواهد خودش را بیشتر بشناسد و مفیدتر و تاثیرگذار باشد، باید خدمتگزار باشد و کسی که می‌خواهد خدمتگزار باشد باید از وقتش بزند و فرمانبردار باشد، در این صورت این خدمت بستری را فراهم می‌کند که باعث رشد انسان می‌شود. همه خدمت‌های کنگره حساسیت خاص خودشان را دارند و در پس هر کدام درس‌هایی نهفته است که ما باید آنها را پیدا کنیم و در زندگی به کار گیریم.

در پایان بعنوان کلام پایانی اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟

امیدوارم که ما انسان‌ها قدر داشته‌هایمان را بدانیم و در این مسیری که طی می‌کنیم هیچ موقع در زندگی ناامید نشویم و اعتقاد داشته باشیم که حتماً خدایی هست.

مصاحبه و تایپ: مسافر رضا لژیون چهارم
عکاس: مسافر مصطفی لژیون چهارم
ارسال خبر: مسافر علی لژیون سوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .