سیزدهمین جلسه از دوره چهاردهم کارگاههای آموزش خصوصی همسفران آقا، نمایندگی شادآباد؛ به استادی کمک راهنمای محترم همسفر اسد، نگهبانی همسفر مهدی و دبیری همسفر علی؛ با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره 60" پنجشنبه 23 اسفندماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان اسد هستم یک همسفر.
خداوند را شاکرم که در این جایگاه قرار گرفتم تا آموزش بگیرم و خدمت کنم.
دستور جلسه امروز راجع به نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ است. ما در ابتدا بهعنوان یک تازهوارد، وارد نمایندگی میشویم. در بدو ورود سیستم به این شکل طراحیشده است که ابتدا باید در لژیون تازه واردین قرار بگیریم. بعد از گذراندن ۲ جلسه آموزشی برای همسفران (خانوادهی افراد مصرف کننده) و یا ۳ جلسه آموزشی برای مسافران (افراد مصرف کننده)، راهنمای تازه واردین توضیحات لازم را به تازه واردین میدهند و فرم مربوط را تکمیل میکنند و مواردی که باید تازه واردین بدانند و برای آنها تعیینشده است را به آنها میگویند. این کار برای این انجام میشود که تازه واردین نسبت به مسائل آگاهی پیدا کنند.
بعد ازآن فرد تازهوارد از بین راهنمایان کنگره ۶۰، راهنمای خود را انتخاب میکند و وارد لژیون ایشان میشود.
در مرحله بعد فرد میبایست شروع به نوشتن چهل سی دی و مطالعه کتب کنگره ۶۰ نماید. افراد بر اساس خواستی که دارند بعد از گذراندن این دوره و طبق روال به رهایی میرسند و جایگاههای مختلف خدمتی را تجربه میکنند.
باز فرد به جلوتر میآید و حال خوش را تجربه میکند. خروجی این سیستم حال خوش، نظم و آن دیسیپلینی هست که از کنگره وارد زندگیاش میشود. فرد اگر همراه با این سیستم باشد در زندگی خودش نیز جایگاههای مختلف را کسب میکند. خروجی این سیستم را ما میبینیم. افرادی که با اعتیاد واردشدهاند و به رهایی میرسند و یا به جایگاههای مختلف میرسند. این سیستم در حال حرکت بهصورت منظم است.
حالا تصور کنید که این نظم را از این سیستم بگیریم. به نظر شما آیا این سیستم دیگر خروجی دارد؟ مثلاً فرض کنید که راهنمای تازه واردین را برداریم. یا جلسات سروقت خود انجام نشود. یا چهل سی دی مشخص نباشد و هر چیزی را که خودشان خواستند گوش دهند.
جناب آقای مهندس دژاکام این سیستم را طوری طراحی کردهاند که همه کارها سروقت انجام شود تا در آخر به رهایی برسیم.
حالا این موضوع را به زندگی، شغل و روابط خود میتوانیم بسط دهیم. آیا من در زندگی خود این نظم رادارم؟ در شغلم چطور؟ در غذا خوردنم چطور؟ در خوابیدن و بیدار شدنم چطور؟ اگر این نظم در زندگیام باشد، قطعاً موفقیت و خروجی خوبی خواهم داشت و اگر این نظم نباشد موفقیت و خروجی نیز نخواهم داشت.
منظور از خروجی نیز نظم، موفقیت و سلامتی و ... هست.
پس اگر بهکل سیستم هستی نگاه کنید این فرایندها را میبینید. کنگره ۶۰ نیز از طبیعت و هستی الهام گرفته است. نمونه آن روش DST است که از ماه مبارک رمضان الهام گرفتهشده است.
در طبیعت که نگاه میکنید درخت در زمستان به خواب فرو میرود، در بهار بیدار میشود و شکوفه میدهد، رفتهرفته به سمت تکامل و ثمر دادن میرود و مجدد پاییز که میشود باز برگها زرد میشود و مجدد در زمستان به خواب میرود. پس این نظم را میتوان در طبیعت مشاهده کرد.
در مورداحترام نیز میتوان گفت که احترام بستگی به خود من دارد. جناب آقای مهندس میفرمایند که هرچقدر من میخواهم احترام ببینم، بایستی به دیگران احترام بگذارم.
از اینکه به صحبتهای من توجه نمودید از شما تشکر مینمایم.
گزارش تصویری از برگزاری مراسم افطاری:











عکس: همسفر نیما
تایپ و ویراستاری: همسفر احسان
سایت همسفران آقا نمایندگی شادآباد
- تعداد بازدید از این مطلب :
220