English Version
This Site Is Available In English

احترام محصول داشتن نظم و انضباط است

احترام محصول داشتن نظم و انضباط است

نهمین جلسه از دوره سی و هفتم از سری کارگاههای آموزشی، خصوصی کنگره 60، نمایندگی فردوسی مشهد، با استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافر اکبر و دبیری مسافر جواد با دستور جلسه « نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰» پنج شنبه 23 اسفند ماه 1403 ساعت 15:30 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان رضا هستم یک مسافر، دستور جلسه امروز نظم، انضباط و احترام درکنگره 60 می‌باشد
من نظم و انضباط را در کنگره 60 با عملی کردن روش‌های جهانبینی آموزش گرفتم و با خود گفتم که اگر نظم و انضباط نباشد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
برای مثال اگر رانندهٔ آمبولانس و یا آتش‌نشانی در کارش نظم نداشته باشد چه خواهد شد؟ و یا اگر ما در مسیر آمبولانس یا آتش‌نشانی بی‌نظم عمل کنیم قطعاً در هر دو صورت اتفاق‌های ناگوار بزرگی رخ خواهد داد و یا حتی در کنگره 60 نظم و انضباط جایگاه بالایی دارد و ما هم در برقراری این نظم و انضباط نقش بسیار مهمی داریم و حتی قبل از ورود به شعبه هم ما درگیر نظم و انضباط ازجمله همین لباس سفید پوشیدن، سر موقع حضور داشتن، هنگام جلسه سکوت کردن و غیره .... هستیم که این موارد در کنگره بسیار به چشم می‌خورد و همگی اعضاء به نظم و انضباط توجه خاصی دارند.

اگر واقعاً این نظم و انضباط مابین افراد کنگره 60 نباشد و هرکس مطابق میل خود عمل کند قطعاً هرج‌ومرج فراگیر خواهد شد که احترام محصول داشتن نظم و انضباط درکنگره 60 است و با الگو گرفتن از روش دی اس تی وبه صورت تدریجی این نظم و انضباط در ما شکل خواهد گرفت و حتی فرد تازه‌واردی که به کنگره 60 ورود پیدا می‌کند با حضور به‌موقع و ساعت زدن نظم را در زندگی به کار گرفته و به حال خوش می‌رسد.با توجه به نداشتن نظم دروغ‌گویی که عمل ناپسندی است در فرد شکل می‌گیرد. من به‌واسطه آموزش‌های جهان‌بینی و کمک راهنما در کنگره 60 آموزش گرفتم و توانستم در مسیر صراط مستقیم آن‌ها را به اجرا درآورم.

خدا را شکر که در این جایگاه هستم و در مقابل نیروهای منفی ایستادگی کردم از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از شما متشکرم.

تقدیر از خدمتگزاران آشپزخانه

تایپ: مسافر ناصر لژیون یکم
تصویر بردار: مسافر علی لژیون یکم
ارسال خبر: مسافر فرهاد لژیون پنجم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .