حضور سرهنگ دوستیفرد رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، آقای شیخی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و جمعی از اعضای مجمع خیرین یاریگران زندگی (آقای دکتر دانشمند، آقای دکتر قادری، آقای دکتر سوردی، آقای دکتر محمدی) در ضیافت افطاری کنگره۶۰؛ نمایندگی جهانبین شهرکرد

گفت و گویی ترتیب دادیم با آقای دکتر دانشمند از اعضای مجمع خیرین یاریگران زندگی، در رابطه با کنگره ۶۰، توجه شما را به این گزارش جلب میکنیم.
آقای دکتر لطفاً نظر خودتان را در مورد کنگره ۶۰ بیان کنید؟
من از زمانی که با کنگره ۶۰ آشنا شدم، متوجه شدم که کنگره ۶۰ یک مجموعه کامل میباشد که در زمینه درمان اعتیاد به انسان ها کمک میکند و نه تنها جسم انسانها را درمان میکند، بلکه از نظر روحی و روانی هم به بیمار کمک میکند، تا به یک تعادل نسبی دست پیدا کند و شخص بتواند به جامعه و خانوادهاش برگردد و مثل یک شهروند سالم در جامعه زندگی کند.
آیا قبلاً هم اطلاعاتی در رابطه با روش DST و درمان اعتیاد با داروی اپیوم داشتهاید؟
در علم پزشکی و درمان اعتیاد مبحثی به نام تیپرینگ قبلاً هم وجود داشته، البته تا حدودی، ولی اینکه کسی در خارج از علم پزشکی به این مسئله اشراف داشته باشد و بتواند این علم را عملی کند، و نه تنها اجرایی کردنش بلکه در کنار آن بتواند آموزشهای دیگری هم لحاظ کند، این نه تنها حائز اهمیت است بلکه عمق این روش را نشان میدهد.
به نظر شما روش DST میتواند در آینده در حیطه درمان اعتیاد تاثیرگذار باشد؟
بدون شک همینطور است، وقتی انسانهایی که همه با هم همدرد هستند به هم کمک میکنند، وقتی دور هم جمع میشوند و از مشکلاتشان صحبت میکنند، این فضا و امید در ذهنشان به وجود میآید که کسانی هستند که مرا درک میکنند، به من کمک کنند و من را راهنمایی میکنند و این باعث هم افزایی میشود.
اتفاقی که در کنگره ۶۰ رخ میدهد، مثل سنگی است که درون آب میافتد و زمانی که سنگ به آب برخورد میکند و امواج پی در پی شکل میگیرد، این موجها از هم دور میشوند. مثل این است که انسانهای بیشتری را درگیر این مسئله میکند و تحت پوشش قرار میدهد و این مسئله بخصوصی است که من فقط در کنگره ۶۰ مشاهده کردهام و برای من دلگرم کننده است.
لطفاً نکته پایانی خودتان را در مورد کنگره ۶۰ بیان کنید؟
من سالهاست که با کنگره ۶۰ همکاری میکنم و هر از گاهی که در کنگره حضور پیدا میکنم و در جمع شما شرکت میکنم، بدون اغراق حس خوبی به من دست میدهد و انرژی زیادی میگیرم چون کسانی را میبینم که دغدغه جامعه و انسانها را دارند و این برای منِ پزشک یک دلگرمی است که هرگز افسوس نخورم و احساس تنهایی نکنم.



تهیه مصاحبه: مسافر رحمان لژیون۱۶
نگارنده: مسافر یونس لژیون ۱۶
تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸
ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان
نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران
- تعداد بازدید از این مطلب :
1312