English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_درجهان خلقت هیچگونه بی نظمی وجودندارد

گروه خانواده_درجهان خلقت هیچگونه بی نظمی وجودندارد

سلام دوستان فاطمه .س هستم همسفر


در لغت نظم، به معنی آرامش و برپا داشتن و ترتیب دادن به کارها و ساماندهی و آراستگی است. یکی از آموزش‌های بسیار مهم در کنگره، نظم و انضباط است و همین نظم و انضباط در کنگره حکمفرما است .

جلسات سر ساعت مشخص شروع و پایان می‌پذیرد و همه با لباس سفید و آراسته در جلسات حضور پیدا می‌کنند و وارد حریم دیگران نمی‌شوند و با احترام گذاشتن به جایگاه‌ها، و شال‌ها و اجرای حرمت‌ را بر خود واجب می‌دانند. و ما در کنگره شاهد این نظم و انضباط و احترام تک تک افراد به یکدیگر هستیم و با آموزش گرفتن شاهد این تغییرات می‌باشیم که با ملایمت و احترام رفتار کنیم .

نظم جز مسائل بسیار مهم در زندگی است .خداوند همه چیز را در آفرینش زمین و آسمان‌ها با نظم خاصی و استوار به وجود آورده است. در جهان هستی و خلقت هیچگونه ناهماهنگی وجود ندارد. در طبیعت همه چیز بر مبنای نظم و انضباط آفریده شده است،مثلا :وجود شب و روز، تغییر فصل‌ها، وجود دریاها و اقیانوس‌ها می‌توان اشاره کرد .و ما باید از طبیعت و نظام هستی الگو بگیریم ،پس نظم و انضباط لازمه زندگی است ،ما هرچه دانایی و آگاهی بیشتری داشته باشیم نظم و انضباط بیشتری داریم و هرچه شعور دانایی آگاهی پایین باشد نظم و انضباط و وقت را تشخیص نمی‌دهیم.

در کنگره همیشه به ما توصیه می‌شود، که از طبیعت الگو بگیریم و این نظم است که هر چیزی سر جای خودش قرار بگیرد و هر کاری در زمان معین انجام شود.در مورد احترام اینکه احترام باید دو طرفه باشد نه یک طرفه،و قتی به خودم احترام بگذارم، دیگران هم به من احترام می‌گذارند و باید احترام خودم را نگه دارم.

اگر در وجود خودم نفرت و کینه و حسادت داشته باشم نمی‌توانم به دیگران احترام بگذارم و محبت کنم.  پس این احترام گذاشتن به شخصیت من بستگی دارد که چه رفتار و کرداری داشته باشم. پس این احترام  گذاشتن را ما تعیین می‌کنیم که دیگران به ما احترام بگذارند.

آقای مهندس می‌فرمایند :مردم آینه ما هستند، هر رفتاری با آنها داشته باشیم،آ نها هم با ما رفتار می‌کنند و شخصیت هر کسی را خودش می‌سازد. اگر برای کسی ارزش قائل شویم باعث می‌شود که فرد مقابل هم برای ما ارزش قائل شود.

و در آخر در سی‌دی احترام استاد امین می‌فرمایند: اگر از ناراحتی کسی خوشحال شدید، بدانید که یک حس منفی در وجودتان است و در تاریکی به سر می‌برید و در ناخالصی هستید.پس باید این تاریکی‌های درونم را بشناسم تا قطعاً راهی برای درمان من پیدا شود .چون اگر این اتفاق نیفتد نمی‌توانم تغییر کنم و به آرامش درونی برسم.

ویرایش:همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفرزهرا (لژیون دوم)

رابط خبری:همسفرفاطمه رهجوی راهنما همسفرزهرا (لژیون دوم)

ارسال:همسفرسمیه رهجوی راهنما همسفرمهدیه (لژیون یکم)

همسفران نمایندگی زاهدان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .