English Version
This Site Is Available In English

اعتیاد قابل درمان است

اعتیاد قابل درمان است

مشارکت همسفر زهرا برداشت از سی‌دی اپیوم

شربت اپیوم؛ به صورت یک محلول خوراکی حاوی تریاک در دسترس است که برای تسکین دردهای شدید و موارد خاص پزشکی تجویز می‌شود معمولاً از این شربت در دوزهای مشخص و کنترل شده توسط پزشکان استفاده می‌شود تا از بروز وابستگی اعتیاد جلوگیری شود. 

آقای مهندس بنیان کنگره۶۰ از طریق ماده‌ای به نام تریاک که آن زمان جرم محسوب می‌شد، توانستند اعتیاد به تریاک و سایر مواد مخدر را درمان کنند، ایشان خیلی سختی‌ها  کشیدند تا موفق شدند و ثابت کردند که اعتیاد قابل درمان است. 

در سال ۱۳۷۶ با تحقیقات و پیگیری‌های مداوم که آقای مهندس و همراهانش به عمل آوردند و سند بدون نقصی که ارائه دادند توانستند شربت اپیوم را جایگزین تریاک کشیدنی کنند، ثابت کردند تریاک کامل‌ترین و کم‌خطرترین دارو برای درمان هر نوع ماده مخدر است. اپیوم تینکچر دارویی است؛ که از گیاه تریاک یا همان خشخاش به دست آمده است. 

ما از اپیوم بد استفاده کردیم، در اثر جهل خود مهمترین و شفابخش‌ترین دارو را تبدیل به خطرناکترین ماده مخدر نموده‌ایم به عبارت دیگر تریاک مانند یک چاقو جراحی است که برای شفای انسان‌ها، بایستی از آن استفاده کرد؛ ولی ما از آن برای قتل استفاده کردیم مثل این است که ما طلا داریم از طلا به جای این‌که گردن بند، گوشواره درست کنیم، سطل زباله و اسلحه درست کردیم برای شلیک کردن به خودمان این تقصیر طلا و تفنگ نیست، این ما هستیم که استفاده درست از آن را یاد نگرفتیم. 

در روش تدریجی با استفاده از شربت تریاک در طول مدت زمان ۱۰ ماه، با پله‌های ۲۱ روزه و در زمان‌های معین شده مصرف آن را کاهش دادند تا مخدرهای طبیعی سیستم‌های از کار افتاده جسم بازسازی خود را داشته باشند که مسافران در مدت ۱۰ تا ۱۱ ماه با خوردن این دارو به درمان قطعی برسند. 

آقای مهندس می‌فرمایند: موضوع مهم این‌جاست که ما با DST کار می‌کنیم  و درمان را هر روز انجام می‌دهیم، دارو را به افرادی می‌دهیم که مصرف‌کننده شیشه، کوکائین و متادون هستند چون می‌دانیم که سازگار است، پس گرفتن دارو یک روز دو روز نیست و حداقل مصرف دارو یک سال طول می‌کشد.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)

رابط خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم)

ارسال: همسفر آذر رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون‌سو‌م) نگهبان سایت 

همسفران نمایندگی باباطاهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .