English Version
This Site Is Available In English

حس، اولین قوه به کارگیری نیروی عقل است

حس، اولین قوه به کارگیری نیروی عقل است

یکی از مهم‌ترین زیبایی‌های آموزش‌های کنگره۶۰ به این دلیل است که این آموزه‌ها مبتنی بر آیات قرآن، نظام هستی و طبیعت می‌باشند؛ بنابراین آقای مهندس با گفتار و نوشتار ۱۴وادی و سی‌دی‌های آموزشی گوناگون که برای تمامی سطوح انسان‌ها قابل فهم و درک می‌باشد، ارائه داده‌اند. در سی‌دی خشم در مورد حس صحبت می‌شود؛ بنابراین هر انسانی دارای ۱۱حس بوده که ۵حس آن در درون به معنی حواس پنجگانه و ۵حس برون است که رابط بین این دو حس، حس ششم می‌باشد و بیشترین مبحث در مورد حس برون است.

حس‌ها مانند یک گیرنده عمل می‌کنند که مرکز آن سینه یا قلب می‌باشد. حس قابل رویت نیست و اگر بخواهیم به هرچه وجود دارد پی ببریم تمنای دل می‌خواهد که تمنای دل به وسیله نیاز به وجود می‌آید و الهام به آن شکل می‌دهد. یعنی هر حرکتی که می‌خواهیم انجام دهیم ابتدا باید حس آن در وجود خودمان باشد؛ به‌عنوان مثال: زمانی‌که انسان حس خشم به خود می‌گیرد، زمان ضریب هوشی او سه درجه کاهش پیدا کرده و تفکر انسان را می‌خورد؛ بنابراین انسان خشمگین کارهایی انجام می‌دهد که عاقلانه نیست و ممکن است خسارت‌های جبران‌ناپذیری را به خود و اطرافیان وارد کند. 

منشأ تمامی حرکت‌ها، حس ما است که قابل رویت و لمس نیست و هم‌نام خود را می‌جوید؛ بنابراین تمامی حرکت‌های آشکار و پنهان توسط حس انجام می‌شود که برای هر حرکت باید حس آن در فرد پدیدار شود. حس، اولین قوه به کارگیری نیروی عقل است که خیال، فکر و تصویر سازی ذهن می‌تواند عقل انسان را به کار گیرد. حس‌ها تکثیر می‌شوند و می‌توانند ما را به عمق تاریکی ببرند؛ به‌عنوان مثال: اعتیاد ما را به عمق تاریکی‌ خواهد برد و یا بر عکس می‌توانند از تاریکی‌ها به سمت نور و روشنایی مطلق حرکت کنند. حس‌های برون در انسان‌ها و موجودات قابل مشاهده نیستند؛ بنابراین زمانی می‌توانیم آن حس را در دیگران پیدا کنیم که همان حس در وجود ما نیز وجود داشته باشد؛ به‌عنوان مثال: اگر ما در وجود دیگران مهربانی و عشق را مشاهده کردیم؛ قطع به‌یقین همان حس را در وجود خودمان داریم که حس‌های منفی نیز همین‌گونه هستند. اگر در وجود شخصی حس نفرت، کینه و دروغگویی پیدا کردیم، همان حس در وجود ما نیز وجود دارد که ممکن است درجه آن کم یا زیاد باشد. 

آقای مهندس حسین دژاکام جسم انسان را به دستگاهی تشبیه کرده‌اند که صاحب آن خود انسان است و گاهی به‌درستی از آن استفاده نمی‌کند یا طبق فرمان و در مواقع ضروری از آن بهره‌برداری می‌کند؛ به‌عنوان مثال: اطلاعاتی که به جسم ما می‌رسد چه به صورت مجازی یا حقیقی، توسط حس داخل جسم یا خارج از جسم دریافت می‌شوند که در ضمیر ناخودآگاه ما باقی می‌ماند تا اگر با تزکیه و پالایش به درجه بالاتری رسیدیم، بتوانیم از آن اطلاعات استفاده کنیم. 

حواس خارج از جسم انسان به ابراز نیاز دارد که با استفاده از تزکیه، پالایش و فرمان خداوند می‌تواند به آرامش و آسایش رسیده و آن را درک کرد؛ زیرا پیامبر اسلام و عیسی مسیح نمونه‌ای از تزکیه و پالایش هستند که به‌طور مستقیم از منبع اصلی الهام می‌گرفتند؛ بنابراین برای حل هر مسئله باید حداقل دو مورد معلوم باشد تا به مجهول یا جواب دسترسی پیدا کنیم؛ به‌عنوان مثال: بیماری اعتیاد در هیچ کجای دنیا به جز کنگره درمان نشده است و هیچ تعریف درستی برای درمان اعتیاد نداشته‌اند؛ اما در سیستم درمانی کنگره۶۰، اعتیاد به معنا جایگزینی مواد خارجی به جای تولیدات داخلی بدن است. در پایان با شناخت ریشه و منشأ حواس برون می‌توانیم حس‌های مثبت را تقویت و حس‌های منفی را از خود دور کنیم؛ زیرا خشم جزو حس‌های منفی می‌باشد.

منبع: سی‌دی «خشم» از آقای مهندس حسین دژاکام

نویسنده: راهنما تازه واردین همسفر ارغوان

ویرایش و ویراستار: راهنما تازه واردین همسفر آرزو

ارسال: همسفر بیتا رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)

همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .