English Version
This Site Is Available In English

پایه عشق و محبت دانایی است

پایه عشق و محبت دانایی است

مشارکت راهنما همسفر پروانه: (سی‌دی معرفت)

تفاضل محبت و عشق در این‌ است که محبت عام است. محبت دارای مثلثی است که شامل: سایه‌ها، جاذبه‌ها و حس‌ها می‌باشد. زمانی‌که شما محبت دارید در‌واقع همه هستی را دوست دارید؛ حتی خار بیابان را نیز دوست خواهید داشت. محبت و عشق زاییده یک‌دیگر هستند زمانی معنا می‌یابند که در انجام عمل کوشا باشیم. ما برای هر مشکلی که به‌وجود می‌آید؛ بایستی روزنه نور را پیدا کنیم و راه حل را بیابیم. مسئله اعتیاد و سرطان را چگونه باید حل کرد؟ ما همیشه بر روی دو موضوع کار می‌کنیم، در ابتدا نحوه و چگونگی آن و دوم هدف می‌باشد. ما باید همیشه در صراط مستقیم حرکت کنیم تا بتوانیم به هدف‌مان برسیم. جسم ما قابل ارزش است و نیاز به مراقبت دارد. ورزش و پیاده‌روی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم. پایه عشق و محبت دانایی است. محبت و عشق برای رسیدن به آرامش و آسایش درون است.

مشارکت همسفر مریم (ا): (سی‌دی اپیوم)

در تحقیقات مهم‌ترین مسئله این‌ است که دارویی ساخته شود که برای بدن ضرری نداشته باشد. ابتدا روی موش سپس روی میمون و در آخر روی انسان امتحان می‌شود. تریاک مؤثرترین دارو برای بازسازی سیستم ایکس است. می‌دانیم سیستم ایکس مجموعه‌ای از هورمون‌ها و غدد درون‌ریز و برون‌ریز بدن است. تریاک به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای متنوع مورد نیاز برای ترمیم بازسازی سیستم‌ ایکس در اختیار جسم قرار می‌گیرد. ما باید عادت کنیم که از واژه‌ اپیوم استفاده کنیم؛ زیرا تریاک همان تریاک است؛ ولی اگر به اسم دارو بیان شود اثر بهتری دارد؛ ولی اگر بگوییم تریاک مصرف اعتیاد‌ آورش را در نظر می‌گیریم.

میزان مصرف اپیوم، زمان مصرف و مدت مصرف در ترمیم سیستم ایکس بسیار حائز اهمیت است. به اپیوم که بنگریم‌ درخواهیم یافت که تریاک چهره‌ کاملاً دوگانه دارد که یک بُعد آن روح شیطانی و دیگری روح درمانی و الهی را شامل می‌شود. تریاک از یک طرف به جوامع خسارت‌های زیادی وارد کرده است و طرف دیگر باعث نجات جان‌ها شده است. ما باید به مرحله‌‌ای برسیم که بتوانیم استفاده درست را از آن انجام دهیم که این عمل را با داروی اپیوم و روش DST به انجام رسیده است که حداقل و حداکثر دارو را در نظر گرفته‌اند. در این میان سازگاری و توقف در هر پله هم در نظر گرفته شده است و فاصله زمانی مصرف بین ۷، ۸ و ۹ ساعت می‌باشد.

مشارکت همسفر مریم (ص): (سی‌دی معرفت)

جناب‌مهندس در سی‌دی معرفت این‌گونه آغاز می‌کنند که تکامل در جهت مثبت زمانی انجام می‌شود که قاعده‌اش حتماً محبت باشد. امکان ندارد فردی در مرحله انسانی به تکامل والایی برسد و فاقد محبت باشد. محبت به لمس و سخن نیست درواقع درسی است که حتی آغاز و انتها مشخصی ندارد و برای ما روشن بوده و است که محبت علاقه انسان‌ها به یکدیگر می‌باشد. استاد فرمودند: در مثلث عشق و محبت، پایه و شالوده حس را دانایی به وجود می‌آورد و پایه محبت بر مبنای معرفت و دانایی است. وقتی می‌خواهید محبت کنید، باید علتش را بدانید و واقعاً دوست داشته باشید که محبت کنید و این کار به‌ زور و اجبار انجام نمی‌گیرد.

مشارکت همسفر محبوبه: (سی‌دی معرفت)

هر کدام از ما انسان‌ها مانند کهکشان هستیم. همه ما شکست‌ها، ناکامی‌ها، عشق و محبت را لمس کرده‌ایم. زمانی‌که به طرف فردی می‌رویم با این مسائل رو‌به‌رو شده و با آن برخورد می‌کنیم. ما انسان‌ها با مسائل مختلفی در جنگ هستیم. پرورش انسان بسی دشوار است. انسان با دارا بودن قدرت اختیار به‌راحتی می‌تواند در جهت ضدارزش‌ها حرکت نماید. به‌راستی ما نباید با هر حرفی از تعادل خارج شویم و به هم بریزیم. هرچه به تکامل بالاتری دست یابیم دانایی ما افزایش می‌یابد. باید بدانیم زمانی‌که به جایگاه بالایی رسیدیم نباید به خود مغرور شویم و در هر جایگاهی که هستیم باید مسئولیت خود را به خوبی انجام دهیم.

رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویراستار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
ارسال مطلب: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر حلیمه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .