English Version
This Site Is Available In English

سیستم هستی، الگوی بزرگی از نظم و انضباط

سیستم هستی، الگوی بزرگی از نظم و انضباط

قبل از داشتن توقع احترام، از محترم بودن خود مطمئن شوید.
با سلام خدمت دوستداران همیشه همراه، سایت رودهن در خدمت راهنما همسفر شادی هستیم، با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام» همسفر شادی با ۸ سال تخریب انواع مواد مخدر وارد کنگره شدند، ۱۰ ماه و ۲۳ روز سفر کردند، به روش DST با داروی OT، به راهنمایی راهنما مسافر رضا شهریاری  و راهنما همسفر فاطمه ملکی و به لطف خداوند حدود ۴ سال و چند ماه است که آزاد و رها هستند. در مدت زمانی که در کنگره حضور داشتند خدمت دبیری، نگهبانی، راهنمایی و عضویت در لژیون سردار را تجربه کرده‌اند، اکنون نظر شما را به ادامه این گفتگو دلنشین جلب می‌نمایم.

بفرمایید «نظم، انضباط و احترام» چه ارتباطی با کنگره ۶۰ دارد؟
همان‌طور که می‌دانیم، آقای مهندس همیشه در بیاناتشان از الگو گرفتن از طبیعت مثال می‌زنند و سیستم هستی به عنوان یک الگوی بزرگتر از نظم و انضباط برخوردار است. کنگره هم به عنوان یک سیستم کوچکتر نسبت به سیستم هستی برای ادامه کار خود و برای این‌که به نتیجه بهتر و درست‌تر دست پیدا کند؛ مستلزم برخورداری از این نظم و انضباط می‌باشد. نظم و انضباط، به معنای رعایت قوانین و ترتیب در رفتار است و در کنگره، نوشتار قوانین کنگره را داریم که شامل ۱۴ قانون اصلی می‌باشد و در هر جلسه این قوانین خوانده می‌شود و افراد را به رعایت آن‌ها ملزم می‌داند و در‌ واقع اجرای همین قوانین است، که در ادامه افراد را به سمت احترام گذاشتن به یکدیگر هدایت می‌کند و سوق می‌دهد.

به نظر شما چه چیزی باعث می‌شود که انسان‌ها مورد احترام قرار بگیرند؟
پیش نیاز به وجود آمدن احترام و محترم شمرده شدن افراد همین مسئله نظم و انضباط است‌. در واقع هر فردی با نوع رفتار خودش مشخص می‌کند، که دیگران چگونه با او برخورد کنند و فردی که در انجام کارهایش از یک نظم و انضباط و چارچوب مشخصی پیروی می‌کند، به قوانین احترام می‌گذارد و در راستای قوانین قدم بر می‌دارد؛ چون یک محیط کارآمد و اثربخشی را ایجاد می‌کند، در نتیجه مورد احترام قرار می‌گیرد و احترام؛ نتیجه طبیعی داشتن نظم و انضباط در کار‌ها است.

به نظر شما نظم، انضباط و احترام تا چه اندازه‌ای در زندگی روزمره می‌تواند تاثیر‌گذار باشد؟
نظم و انضباط در زندگی روزمره تاثیرات بسیار زیادی را بر کمیت و کیفیت زندگی می‌تواند داشته باشد، فردی که برای انجام کارهای خودش برنامه‌ریزی دارد و هر کاری را طبق برنامه و در ساعت تعیین شده خودش انجام می‌دهد، می‌تواند به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کند. در‌واقع داشتن نظم و انضباط کمک می‌کند تا انسان بتواند توانایی‌های درونی خودش را کشف کند و در مسیر رسیدن به اهدافش قدم‌های محکم‌تری را بردارد و کارهایش را با آرامش بیشتری انجام دهد، این افراد از جسم و روان سالم‌تری برخوردار هستند.

با فرا رسیدن ایام نوروز، توصیه شما به عنوان راهنما به سفر اولی‌ها چیست؟
پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را به همه عزیزان تبریک عرض می‌کنم، ان‌شالله که توانسته باشیم در سالی که در حال عبور از آن هستیم بهترین برداشت‌ها را داشته باشیم با نیروی بهتر و بیشتر به سراغ استقبال از سال جدید برویم. خدمت سفر اولی‌ها؛ به‌عنوان یک راهنما عرض می‌کنم که شرط رسیدن به سلامتی و حال خوب فرمان‌برداری از حرف راهنما و داشتن نظم و انضباط در برنامه سفر درمانی می‌باشد. از آنجایی که با مسافرت رفتن در ایام نوروز در اجرای برنامه درمانی آن‌ها اختلال به وجود می‌آید توصیه می‌شود که از سفر رفتن خودداری کنند.

بفرمایید بزرگ‌ترین آفت برای یک سفر اولی چیست؟
بزرگترین آفت می‌تواند بی‌نظمی باشد؛ چرا که یک سفر اولی اگر نظم در حضور جلسات آموزشی کنگره را نداشته باشد، نمی‌تواند به معرفت و دانایی لازم که پایه اصلی موفقیت‌های بعدی او می‌باشد دست پیدا کند؛ چون همان‌طور که بار‌ها در آموزش‌های کنگره شنیدیم برای این‌که یک سفر اولی بتواند یک پله از مواد مصرفی خود را کاهش دهد، ابتدا باید به دانایی او افزوده شود و فردی که نظم در حضور جلسات را رعایت نکند؛ قطعا در مسائل دیگر؛ از جمله مسئله خواب، سر ساعت مصرف کردن داروی درمان، نوشتن به موقع سی‌دی هم با مشکل مواجه می‌شود و در نتیجه به مرحله ترخیص نمی‌رسد.

برای درمان اعتیاد سه سفر تعریف شده که سفر اول و دوم الزامی است. برای این‌که به سفر سوم برسیم چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
شرط رسیدن به سفر سوم، ادامه دادن به روند تزکیه و پالایش می‌باشد و دستیابی به محبت بی‌قید و شرط است. لازمه آن بالا بردن دانایی و جهان‌بینی و کاربردی کردن آن می باشد. هر چه بیشتر و بهتر در این مسیر قدم برداریم، به همان اندازه می‌توانیم در مرحله سفر سوم هم قدمی بگذاریم.

شما به عنوان یک معلم و یک راهنما بفرمایید چه ارتباطی می‌تواند بین این دو شغل مقدس باشد؟
در واقع می‌شود این‌طور بیان کرد؛ که در هر دو به نوعی تلاش برای خارج کردن انسان از جهل و نا‌آگاهی قدم برداشته می‌شود. پایه و اساس هر دو عشق است؛ چون تا زمانی که محبتی در درونت و در کلامت نباشد؛ قطعا نمی‌توانی تاثیر‌گذار باشی. از خدا می‌خواهم که به این بنده حقیر کمک کند تا بتوانم قدم‌های درستی در این مسیر بردارم.

و اما سخن پایانی؟
در پایان تشکر می کنم، ابتدا از خداوند مهربانم که فرصت آموزش گرفتن و خدمت کردن را به من عنایت کرد. از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که اگر محبت ، تلاش و از خود گذشتگی ایشان نبود خدا می‌دانست که چه بسیار انسان‌هایی که به خاطر عدم آگاهی  نابود می‌شدند، از شما سپاسگزارم که به بنده فرصت دادید در این جایگاه خدمت کنم ،برای همه ی آنانی که در مسیر ضد ارزش ها و تاریکی ها قرار دارند خواستار قرار گرفتن در مسیر نور و روشنایی هستم؛  برای سفر اولی‌ها آرزوی رسیدن به سلامتی و درمان و برای تمام اعضای کنگره حال خوب، سلامتی و سعادت خواستارم، انشالله مسیر رو به پیشرفت کنگره هموار، مستدام و پابرجا باشد.

«از راهنما همسفر شادی، صمیمانه سپاسگزارم که به من فرصت خدمتگزاری دادند تا در این جایگاه خدمت کنم.»

تهیه مصاحبه: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر آذر (‌لژیون هشتم)
عکاس: همسفر بتول رهجوی راهنما همسفر نازنین (‌لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم) دبیر‌سایت
نگهبان‌سایت: همسفر راحله رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی رودهن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .