English Version
This Site Is Available In English

اپیوم، مهم‌ترین دارو برای بازسازی سیستم‌ایکس

اپیوم، مهم‌ترین دارو برای بازسازی سیستم‌ایکس

مهم‌ترین و موثرترین دارویی که قادر به بازسازی سیستم‌ایکس می‌باشد تریاک است. داروی اپیوم یا شربت، به دلیل وجود آلکالوئیدهای بسیار متنوع مورد نیاز جهت بازسازی و ترمیم سیستم‌ایکس در اختیار جسم قرار می‌گیرد. سیستم‌ایکس با هوشمندی، کمبودهای خود را از مشتقات تأمین نموده و اقدام به بازسازی خود می‌نماید؛ البته میزان مصرف، مدت زمان و نحوه استفاده از آن بسیار مهم است. تمامی این نتایج را می‌توان با آزمایش‌هایی بر روی نمونه‌های جانوری و انسانی‌ مشاهده نمود. اپیوم، این ماده چهره‌ای دوگانه‌ دارد یک روی آن شیطانی، روی دیگر آن درمانی و الهی است. از یک طرف چه خسارت‌هایی به خانواده و جوامع وارد کرده و از طرف دیگر چه جان‌هایی را نجات داده است. 

در بعضی از کشورها کشتزارهای خشخاش را به آتش‌ می‌کشند؛ ولی در پیشرفته‌ترین کشورها مزارع بزرگی از کشت خشخاش وجود دارد که به بهترین شکل ممکن از آن استفاده می‌کنند. استفاده‌هایی که خود اپیوم دارد چندین برابر در مشتقات آن وجود دارد. در شرایطی که مصرف تریاک؛ باعث فساد و رنج بشر می‌‌شود؛ ولی کدئین که یکی از مشتقات تریاک است از پرفروش‌ترین و موثرترین داروهای جهان می‌باشد، از مشتقات دیگر تریاک مرفین است که در بیمارستان‌ها جان هزاران نفر را از مرگ نجات می‌دهد؛ ولی ما چه بر سر اوپیوم آوردیم؛ وقتی ما از تریاک به جای استفاده‌ دارویی، به‌عنوان مواد مخدر استفاده می‌کنیم؛ مانند آن است که از طلا برای ساخت سطل زباله استفاده می‌شود.

 اما چگونه می‌توانیم آب رفته را به جوی برگردانیم؟ چگونه می‌توانیم از این ماده مخدر عذرخواهی کنیم؟ بر اثر جهل و نادانی خودمان موثر‌ترین، شفابخش‌ترین و مفیدترین دارو را به خطرناک‌ترین ماده تبدیل می‌کنیم. متاسفانه در طول سال‌های گذشته؛ فقط به چهره منفی اوپیوم در کارهای پزشکی و تحقیقاتی توجه شده است و این داستان تا جایی پیش رفت که بعضی از محققین تریاک را سرطان‌زا معرفی کردند و با این حرکت آخرین تیر خلاص بر پیکره تریاک شلیک نمودند. درجایی هم گفته شده است که به دلیل اعتیادآور بودن تریاک نباید از آن استفاده دارویی کرد درصورتی که تمام مسکن‌ها و داروهای ضد‌درد می‌توانند از سد‌خونی مغز عبور کنند و استفاده طولانی مدت از آن‌ها اعتیاد‌آور است؛ پس مهم استفاده کم و به مقدار نیاز از این داروها است؛ باید به گونه‌ای تجویز شود که پس از اثربخشی و دوره‌ بیماری، بتوان آن‌ را از بیمار پس گرفت و قطع کرد به شرط اینکه؛ هیچ عوارضی برای بیمار نداشته باشد. باید دانست مدت زمان و میزان داروی مصرفی را در چه فاصله زمانی و چه مدت تجویز کرد. موضوع مهم دیگر که وجود دارد زمان سازگاری فرد است و ما توانستیم میزان دارو و همین‌طور زمان سازگاری فرد را تنظیم کنیم.

نویسنده: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)

رابط خبری: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)

ویرایش: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر منیره (لژیون ششم)

ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر نازنین 

همسفران نمایندگی اسلامشهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .