English Version
This Site Is Available In English

فراگیری جهان‌بینی

فراگیری جهان‌بینی

نظم یعنی؛ انجام مهم‌ترین و در الویت‌ترین کارها در زمان مناسب و مکان مناسب. معمولا ما با شنیدن واژه نظم، طبق تعریف‌هایی که در ذهن خودمان داریم، فردی به فکرمان می‌آید که مرتب و سر وقت تمام کارهایش را انجام می‌دهد و یا تصویری از دوران مدرسه و ناظم سخت‌گیری که بخاطر چند دقیقه دیر رسیدن آسمان را به زمین می‌دوخت در ذهن ما به وجود آید. در هر دو حالت برداشت ما  کاملا درست است.

همه ما انسان‌ها معمولا برای رسیدن به موفقیت از هیچ راه‌کاری دریغ نمی‌کنیم. به نظر اینجانب، می‌توان گفت که داشتن نظم و انضباط شخصی اصلی‌ترین، بهترین و موثرترین کلید دستیابی به موفقیت است. در حقیقت اگر بخواهیم صادق باشیم نظم و انضباط برای ما آنقدر مهم است که دوست داریم آن را در همه جا ببینیم، اما معمولا از این‌که کسی در مورد نظم و انضباط شخصی ما انتقادی بکند، خوشمان نمی آید.

اگر نظم و انضباط را دو ضلع یک مثلث در نظر بگیریم ضلع دیگر این مثلث را احترام تکمیل می‌کند و اینجا باید واژه احترام را در کنار نظم و انضباط قرار دهیم.
احترام به معنای احساس ارزش برای کسی است و خود شخص آن را به دست می آورد. احترام گذاشتن به دیگران نشانه این است که شما نیز قابل احترامید و اگر به دیگران احترام نگذارید، دیگران شما را به چشم انسانی بی‌محبت نگاه می‌کنند. به عبارت دیگر هر چقدر خود را قوی، با اعتماد‌ به‌ نفس و باارزش بدانیم دیگران را نیز وادار به احترام گذاشتن به خودمان می‌کنیم.

ما باید به عنوان یک انسان خوب زندگی کنیم و هدف خود را از این‌که چرا آفریده شده‌ایم بدانیم، در این  صورت جایگاه خودمان را پیدا خواهیم کرد. در وادی اول خواندیم که با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد و انسان نیز با قدرت تفکر، تصمیم‌گیری و انتخاب به دنیا می‌آید و همین باعث شده که برتر از موجودات دیگر باشد. ولی متاسفانه بعضی از انسان‌ها با پرورش صفات غیر انسانی جایگاه و احترام خود را در زندگی از دست می‌دهند. به نظر بنده احترام زمانی به دست می‌آید که فرد در خانواده، محل کار، جامعه و همچنین در مکانی که در حال خدمت به خلق خداست مفید باشد؛ افرادی که بیشتر از وظیفه معمول خود به همنوعشان خدمت می‌کنند از احترام بیشتری برخوردار هستند.

وقتی که شخصی مورد احترام قرار گرفت به این نتیجه می‌رسد که فرد مفیدی است و وجود او برای دیگران ارزش دارد، در نتیجه او هم نسبت به خود احترام قائل می‌شود و برای خدمت بیشتر اعتماد‌ به‌ نفس پیدا می‌کند. از نظر و دیدگاه من هر سیستمی برای رشد، نیاز به انرژی دارد اما انرژی به‌ تنهایی نمی‌تواند باعث بقاء یا رشد یک سیستم گردد، بلکه مدیریت بر انرژی یک اصل مهم در این فرآیند است. به‌ عنوان مثال: اگر یک کارخانه‌ای همه ملزومات لازم، از قبیل سرمایه مالی، سرمایه انسانی و مکان لازم را برای فعالیت داشته باشد ولی قوانین، انضباط و نظم لازم که همان رعایت و احترام به قوانین است را نداشته باشد در ادامه این کارخانه به سمت هرج‌ومرج رفته و توان رشد نخواهد داشت، بلکه ساختارهای قبلی خود را نیز از دست خواهد داد.

انسان، دارای صور پنهان و آشکار است، از نظر صور آشکار سیستم‌های متعددی در جسم در حال فعالیت می‌باشند، حال اگر این سیستم طبق قوانین و نظم و انضباط خود کار نکنند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ یک مصرف‌کننده چطور با سیستم تخریب شده جسمش طبق نظم و قوانین تعریف‌ شده خودش کار خواهد کرد؟ مصرف‌کننده به‌ واسطه رعایت نکردن قوانین و مصرف مواد مخدر در سیستم‌های شبه افیونی و ضددرد خود تخریب ایجاد کرده و این سیستم را از تعادل و نظم خود خارج کرده و عملاً سیستم‌ها نمی‌توانند کارایی خود را داشته باشند.

از نظر صور پنهان هم ساختارهای زیادی در حال فعالیت هستند، از قبیل: عقل، ذهن، حس و...‌ این ساختارها نیز طبق قوانین حاکم بین خودشان در حال فعالیت می‌باشند، اگر طبق قوانین تعریف‌شده عمل نکنند، از نظام خود خارج خواهند شد و دیگر نمی‌توانند انرژی را مدیریت کنند و باعث هدر رفتن انرژی خواهند شد. به‌طور مثال: شخصی که در حال انجام یک فعالیت کاری می‌باشد، اگر دچار به‌هم‌ ریختگی ذهنی باشد در آن فعالیت دچار از دست دادن انرژی خواهد شد و به نتیجه مطلوبی نخواهد رسید.

حال در کنگره۶۰، در صور آشکار، جسم انسان به آن نظم لازم برای انجام فعالیت‌های جسمی خود خواهد رسید و در پرتو همان رعایت قوانین و نظمی که در سیستم DST وجود دارد و هم‌چنین در صور پنهان نیز این نظم به مسافر آموزش داده می‌شود. اینجا همان جهان‌بینی است  که در اثر تکرار مرتب مطالب آموزشی کنگره۶۰ در زمان مناسب و مکان مناسب به وجود می‌آید. در آخر به این نتیجه خواهم رسید که با  آموزش گرفتن جهان‌بینی در انسان‌ها نظم و انضباط و احترام خود به خود پدیدار می‌گردد.

منابع : نظم و انظباط، وادی اول

ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر گندم رهجوی راهنما همسفر شهناز (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ستارخان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .