English Version
This Site Is Available In English

رعایت نظم، انضباط و احترام انسان را به تعادل می‌رساند

رعایت نظم، انضباط و احترام انسان را به تعادل می‌رساند

نظم، انضباط و احترام سه عامل کلیدی در ساختار هر جامعه و مجموعه‌ای هستند که به‌دنبال آن‌ پیشرفت و آرامش است. در کنگره۶۰ نیز این اصول نه‌تنها به بهبود مسیر درمان کمک می‌کند؛ بلکه باعث ایجاد همدلی و هماهنگی بین اعضاء می‌شود. نظم در انجام وظایف، انضباط در تعهد به مسیر و احترام به دیگران و قوانین، ما را به سوی یک زندگی متعادل و سالم هدایت می‌کند.

پیرامون دستور جلسه هفتگی: «نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰» گفت‌وگویی صمیمانه با همسفر سمیه داشتیم، شما عزیزان را به مشاهده آن دعوت می‌کنیم:

سلام عرض ادب لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی نمایید.

سلام دوستان سمیه هستم همسفر، مسافر من به مدت ۱۰ ماه و ۱۰ روز سفر کردند به روش DST، داروی درمان شربت OT، با راهنمایی مسافر احمد لژیون ۱۲، راهنمای من همسفر نرگس لژیون ۱۴ شعبه‌ فردوسی، ورزش مسافر من شنا و فوتبال، ورزش خودم ایروبیک و دارت، در حال‌حاضر به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس ۲۲ ماه است که آزاد و رها هستیم.

چرا رعایت نظم، انضباط و احترام در کنگره۶۰ تا این حد مهم است؟

چون وجود این نظم، انضباط و احترام باعث می‌شود فرد تغییر کند؛ اگر ما این ۳ موضوع را در کنگره رعایت کنیم در زندگی هم می‌توانیم از آن‌ها بهرمند شویم. کسانی که به این موضوع باارزش اهمیت می‌دهند، دارای سطح هوشیاری، آگاهی و دانش بالاتری هستند و به تعادل بیشتری دست می‌یابند، به نقطه‌ تحمل بالاتری می‌رسند و جهان‌بینی والاتری را کسب می‌کنند.

چه تجربه‌ای از خدمت‌کردن در کنگره دارید که برای شما الهام‌بخش بوده‌ است؟ 

هر خدمتی که در کنگره انجام داده‌ام، هر کدام به نوبه‌ خود، زیبایی خاصی برایم داشته‌اند و از هر کدام حداقل یک نکته را آموزش گرفته‌ام. من در شرایط سختی قرار داشتم؛ در دوران بارداری‌ وزن من زیاد شده بود و مبتلا به قند بارداری شده بودم تا بعد زایمان هم مشکلاتی داشتم؛ ولی با آن وجود، دست از کنگره نکشیده‌ام و در هر خدمتی یک انرژی، یک حال خوب و یک انگیزه در خود احساس می‌‌کردم که حس ترس از وجود من خارج می‌شد.

آیا تجربه‌ای دارید که نشان دهد بی‌نظمی یا بی‌احترامی در کنگره چه پیامدهایی داشته است؟

بله، در محیط کوچکی مثل کنگره وقتی فرد وارد می‌شود؛ اگر نظم و وقت‌شناسی را سرلوحه رفت‌وآمد خود قرار ندهد، در تایمی که همه مشغول فراگیری از یکدیگر هستند، صندلی‌ها خالی می‌ماند؛ استاد جلسه برای خود صحبت می‌کند، مرزبان‌ها و ایجنت در قسمت مرزبانی در حال استراحت هستند، بچه‌ها در حیاط مشغول سروصدا کردن، این تصور من در یک محیطی است که نظم و انضباط رعایت نمی‌شود؛ در این حالت، مشکلات زیاد شده و دیگر احترامی بین اعضاء باقی نمی‌ماند. چطور می‌توانیم با بی‌نظمی کنار بیاییم؟ من با احترام و آرامش است که در کنگره می‌توانم آموزش بگیرم، آن‌وقت همه‌چیز سرجای خود قرار می‌گیرد و نظم بیشتری می‌آموزم، در کنار نظم، احترامِ بیشتری هم بین اعضاء حفظ می‌شود.

اگر بخواهید یکی از بزرگترین درس‌هایی که در کنگره گرفته‌اید را بیان کنید، چه خواهید گفت؟

زندگی من در جهان فیزیکی به دو بخش؛ زندگی قبل از ورود به کنگره و زندگی بعد از کنگره تقسیم شده است. قبل از ورود به کنگره نگاه من و روابط من با دیگران و مسائل پیرامون خود متفاوت بود، افکاری ضدارزشی و بیهوده‌ای داشتم. درحالی‌ که برای وقت باارزش خود، ارزشی قائل نبودم و برای چیزهای بی‌‌ارزش و بی‌‌اهمیت وقت خود را هدر می‌دادم و افکارم را به‌هم می‌ریختم؛ ولی حالا با وجود کنگره و سخنان آقای مهندس فهمیدم؛ کجا، چرا، برای چه کسی و برای چه‌چیزی زندگی می‌کنم و قدرت نه گفتن و روبه‌رو شدن با ترس را به دست آوردم؛ ولی در کنار این‌ها فن‌ بیان و آموختن علم کافی نیست. ما باید عمل کنیم، بیاموزیم و آموزش بدهیم.

طراح سؤال و مصاحبه‌کننده: همسفر نرگس، رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون سوم) مسئول مصاحبه
مصاحبه‌شونده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهاردهم)
رابط خبری: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهاردهم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر ملیحه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون پنجم)
ارسال مطلب: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی فردوسی مشهد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .