English Version
This Site Is Available In English

بی‌نظمی هم‌عرض کلمه تلاطم و آشفتگی است

بی‌نظمی هم‌عرض کلمه تلاطم و آشفتگی است

موضوع مقاله این هفته راجع‌به نظم، انضباط و احترام است. هر مسافری که برای اولین‌بار قدم به کنگره می‌گذارد، با اولین ضلع مثلث نظم، انضباط، ادب و احترام روبه‌رو می‌شود که از رکن‌های اساسی و جز قوانین کنگره۶۰ هستند.

نظم معنای روشنی دارد و در مقابل هرج‌ومرج قرار می‌گیرد و در لغت به معنای گردآوردن، پیوست نمودن و مقارنت دادن بین اشیاء گوناگون است؛ به عبارت دیگر نظم مجموعه‌ای است که اجزای آن به نحوی در کنار هم قرار می‌گیرند که در مجموع هدفی مشخص را دنبال می‌کنند؛ البته می‌توان گفت که نظم نوعی پیوند و همکاری بین اجزای یک مجموعه در راستای تحقق هدفی معین به گونه‌ای که هر جزء از اجزاء مکمل دیگری بوده است و فقدان هر جزء موجب می‌شود که مجموعه اثر مطلوبی نداشته باشد.

برای ایجاد نظم در زندگی دو عامل وجود دارد: ١_خود انسان به عنوان عامل داخلی.٢_دیگران و اطرافیان به عنوان عامل بیرونی یا خارجی. حال بی‌نظمی یا آشوب یک مفهوم ریاضی و فیزیک کوانتوم محسوب می‌شود که شاید نتوان آن را به خوبی تعریف کرد؛ اما می‌توان آن را نوعی اتفاق همراه با قطعیت دانست.

بی‌نظمی هم‌عرض کلمه تلاطم و آشفتگی است. این واژه به معنی فقدان هر‌گونه ساختار منظم است و در محاورات روزمره به معنی سازمان نیافتن و ناکارآمدی است و جنبه منفی دارد. بی‌نظمی و آشوب نوعی نظم در بی‌نظمی است. بی‌نظمی از آنجا که نتایج آن قابل پیش‌بینی است و نظم بدان جهت که از نوعی قطعیت برخوردار است.

رهجوها پس از ورود به کنگره با رعایت چهارچوب‌ها و قوانین کنگره۶۰ که عبارتند از: حضور به موقع در کارگاه، شرکت در لژیون، رعایت ادب و احترام به جایگاه‌ها و پوشیدن لباس مرتب و سفید در طی ۱۰ الی ۱۱ ماه سفر به رهایی و حال‌خوش خواهند رسید.

روشDST رعايت نظم و انضباط را به مهار خویش در می‌آورد؛ البته به این صورت است که هر مسافر موظف می‌شود در طول روز سر ساعت مقرر داروی خود را مصرف کند. نظم و انضباط، کلمه معجزه‌گری است که در سایر مسائل کنگره و زندگی به ما کمک می‌کند تا به نتایج درست از قبیل: مشارکت کردن، داشتن ظاهری آراسته، نحوه صحبت کردن که صورآشکار را به تعادل می‌رساند؛ البته زمانی‌ این اتفاق رخ می‌دهد که در صورپنهان، افکار و اندیشه نیز این نظم و انضباط اتفاق بیفتد.

آقای مهندس می‌فرمایند: «برای من یک هروئینی باادب بهتر از یک شخص بی‌ادب است که مصرف‌کننده نیست». هر شخص قانونمند با رعایت ادب، احترام و داشتن نظم و انضباط در تمام سطوح زندگی‌ پیشرفت می‌کند و به تمام خواسته‌های معقول خود خواهد رسید.

ناگفته نماند که هر چقدر برای خودمان ارزش و احترام قائل باشیم و نظم و انضباط را رعایت کنیم؛ قطعاً این امر باعث پرورش احساسات زیبا و جذب انرژی از اطرافمان می‌شود. امیدوارم بتوانیم با احترام گذاشتن به خودمان و دیگران، رعایت نظم و انضباط در مسائل جاری و حفظ حرمت‌های کنگره۶۰ از حال‌خوش و جایگاه خدمتی در زندگی برخوردار شویم.

نویسنده و رابط خبری: همسفر بهناز رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
عکس: همسفر رؤیا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر مژگان رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر حمیده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .