English Version
This Site Is Available In English

باید به دیگران احترام بگذارم تا احترام بگیرم

باید به دیگران احترام بگذارم تا احترام بگیرم

هفتمین جلسه از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره‌۶۰ نمایندگی امیر به استادی راهنما همسفر لیلا، نگهبانی همسفر زینب و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «نظم‌، انضباط و احترام در کنگره‌۶۰» روز دوشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛

خدا را شاکر و سپاس‌گزارم که توفیق این را داشتم تا در خدمت شما عزیزان باشم و از انرژی خوب شما استفاده کنم. از آقای مهندس حسین دژاکام، خانواده محترم ایشان تشکر می‌کنم و ممنون راهنمای خود همسفر معصومه هستم.

دستور جلسه امروز؛ نظم، انضباط و احترام است که یک مثلثی می‌باشد، خیلی کاربردی و در جوانب مختلف می‌توانیم از آن استفاده کنیم. همان‌طور که می‌دانیم هستی بر مبنای یک نظم و دقت خاصی برنامه‌‌ریزی شده؛ تغییر فصل‌ها، تغییر رنگ‌، روز، شب و تمام چیزهایی که در هستی وجود دارد طبق یک نظم و دیسیپلین خاص طراحی شده است.

همیشه آقای مهندس حسین دژاکام می‌فرمایند؛ باید از طبیعت الگو بگیریم. جسم خود را که نگاه می‌کنیم تک‌تک سلول‌های بدن ما روی یک نظم طراحی شده و این‌طور نیست که هر کدام از اعضای بدن من برای خود کار کند و طبق تعریف، ژنتیک و چیزی که طراحی شده کار خود را انجام دهد، نه این‌طوری نیست که من به ریه خود بگویم؛ الان نفس بکش و دی اکسید کربن را بفرست بیرون یا این کار را انجام نده، این روی روتینگ خود که دارد انجام می‌شود.

حالا این جسم من با این همه ساختار ‌پیچیده که دارد، کار خود را انجام می‌دهد.
آیا این‌ جا فقط جسم من است!
آیا افکار، اندیشه و کلام من نباید روی نظم، انضباط و چیز‌های دیگری باشد!
وقتی من در هستی به همه چیز نگاه می‌کنم، متوجه می‌شوم همه بر اساس نظم است و من هم باید برای اعمال، رفتار و کردار خود برنامه‌ریزی و نظم خاصی داشته باشم.

من اگر موفقیتی در زندگی خود می‌خواهم کسب کنم باید بر مبنای نظم باشد، با رعایت دقت و نظم می‌توانم به موفقیت، پیشرفت و تمام خواسته‌های خود برسم.
در کنگره‌۶۰، روش DST از دل نظم به وجود آمد. آقای مهندس حسین دژاکام مصرف مواد خود را تنظیم کردند، DST شکل گرفت و روش درمان اعتیاد به وجود آمد.

حالا در زندگی من هم این‌طور است که این نظم باید خیلی پر‌‌رنگ باشد تا بتوانم از آن استفاده کنم و در تمام موارد زندگی خود کاربردی کنم.
یک رهجوی سفر اولی وقتی وارد کنگره‌۶۰ می‌شود اولین چیزی که به نظر او می‌آید؛ این است که همه با پیراهن سفید، مرتب و منظم نشسته‌اند، جلسه سر ساعت مشخصی شروع می‌شود، همه افراد باید در آن ساعت روی صندلی‌ها نشسته و حضور در جلسه داشته باشند. در هر سازمانی و ساختاری اگر یک انسان می‌خواهد موفق شود؛ باید این سه پارامتر را حتماً داشته باشد و به آن دقت کند.

وقتی که من وارد کنگره می‌شوم آن نظم، فرمان‌برداری و سی‌دی نوشتن باید باشد اگر تمام این نکات را رعایت کنم می‌توانم به رهایی و سفر دوم راه پیدا کنم. کسی که در افکار و اندیشه خود بی‌نظمی و پرش افکار داشته باشد، هیچ وقت نمی‌تواند در زندگی خود یک فرد منظم باشد.

آقای مهندس حسین دژاکام در سی‌دی اپیوم فرمودند؛ ساعت فقط در کنگره‌۶۰ اختراع شده است.
وقتی یک پزشک دارو برای ما می‌نویسد که صبح، ظهر و شب مصرف شود حالا می‌تواند صبح یک نفر ساعت ۶ یا صبح نفر دیگر ۸ و یک نفر دیگر ۱۰ باشد، صبح کدام یک از این سه نفر درست است!

وقتی این نظم باشد من می‌توانم به موفقیت‌ها دست پیدا کنم.
هدف کنگره‌۶۰ به عنوان یک ساختار احیای یک انسان است به این معنا؛ که من به کنگره آمده‌ام زنده شوم، به صفات الهی خود برسم و آن‌ها را بیدار کنم تا بتوانم به آن تعالی، پیشرفت و تکامل برسم حالا اگر می‌خواهم این هدف و مسیر را طی کنم؛ باید این مثلث را در نظر داشته باشم و به آن دقت کنم.

نکته دیگر این مثلث، احترام است که یکی از ضلع‌های مهم می‌باشد؛ باید به دیگران احترام بگذارم تا احترام بگیرم. این نیست که من هر کاری دلم بخواهد انجام دهم و توقع داشته باشم که دیگران به من، محبت و احترام بگذارند. هر کسی باد می‌کارد، طوفان می‌کارد و هر شخص محبت کند، محبت می‌بیند که این‌ها همه متقابل و در کنار یکدیگر است که شکل می‌گیرند.

ما در کنگره علم زندگی کردن را یاد می‌گیریم؛ اما تا به دست آوردن و عمل کردن فاصله است.
من این نظم و انضباط را یاد گرفتم آیا عمل کردن به آن راحت است! نه به آن عمل کردند خیلی سخت است و احتیاج به جهان‌بینی‌، تکرار و تمرین دارد. این جا من یاد گرفتم از نظم و انضباط زیاد بگویم؛ ولی در خانه خود آدم منظمی هستم!
آیا در خانه فردی هستم که با مسافر و بچه‌های خود با احترام صحبت کنم! این‌ها همه ریزه کاری‌هایی است که در دستور جلسه می‌شود در مورد آن صحبت کرد.

گزارش تصویری افطاری؛

مرزبان کشیک: همسفر زهرا و مسافر روح‌الله
تایپیست: همسفر زینب رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
ویراستاری و ارسال: همسفر محدثه (دبیر سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .