English Version
This Site Is Available In English

نظم یعنی آرامش درون

نظم یعنی آرامش درون

هفتمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی کریمان به استادی همسفر صالحه‌، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر اعظم با دستور جلسه«نظم، انضباط و احترام» روز دوشنبه ۲٠ اسفند ۱۴٠۳ ساعت ۱۶:٠٠ آغاز به کار کرد. 

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که به من اجازه داد تا بتوانم در این مکان امن و مقدس شرکت کنم. به رسم ادب از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم. از ایجنت زحمت‌کش و سخت‌کوش شعبه خانم مهدیه عزیز، مرزبان‌های دوره قبل خانم فرناز عزیز و خانم سارا عزیز و مرزبان‌های فعلی خانم طاهره و خانم سمیه عزیز بسیار تا بسیار تشکر وسپاسگزاری می‌کنم و تشکر ویژه دارم از راهنمای دلسوز و مهربانم سرکار خانم محیا که حال خوب امروزم را مدیون ایشان هستم. دستور جلسه در مورد نظم و انضباط و احترام در کنگره است، مفهوم کلی نظم چیست؟ مفهوم کلی نظم یعنی آرامش درون من، یعنی اگر می‌خواهم دنیای بیرونم به یک نظم و ثبات و به یک تعادل نسبی برسد باید دنیای درون خودم را تغییر بدهم.
همسفران کنگره در مرحله عین‌الیقین هستند و شاهد مصرف‌کردن مسافرانشان بوده‌اند و حال خراب مسافرانشان را دیده‌اند و مسلماً همه همسفران آن حال خرابی را داشتند و همه ما این حال خرابی را تجربه کرده‌ایم. ما یک قانون به اسم قانون جذب داریم، در قانون جذب می‌گوید اگر شما با چهار نفر در جمع باشید و آن چهار نفر مصرف‌کننده باشند، قطعاً شما نفر پنجم آن جمع هستید و اگر شما در جمع پنج نفره آدم‌های پولدار و موفق باشید، قطعاً شما نفر ششم آن جمع پولدار هستید، پس اگر ما بخواهیم دنیای بیرونمان را به یک ثبات و آرامش و سکون برسانیم، مجبوریم دنیای درونمان را پر از آرامش کنیم. ما در کنگره دنبال اندازه‌ها هستیم همه چیز در کنگره مقدار و اندازه‌های مشخصی دارد؛ مانند زمان لژیون‌ها که یک لژیون زمان مشخصی دارد.

بیشتر از آن زمان ما نمی‌توانیم لژیون تشکیل بدهیم، تعداد اعضاء لژیون، تعداد مشخص شده‌ای هستند و بیشتر از آن نمی‌تواند هر لژیون اعضاء بپذیرد، افراط و تفریط به هیچ عنوان خوب نیست و در هر مرحله از زندگی هر کس در حال افراط و تفریط باشد به شکست منجر می‌شود، نظم بیش از حد هم باعث می‌شود انسان مریض بشود و آن مریضی باعث وسواس طرف می‌شود و وسواس بیش از حد هم فوبیا می‌آورد؛ باید همه چیز را به مرحله تعادل برسانیم. نظم یک قانون است و مانند همه قانون‌ها اجرای آن  لازم است و باید اجرا بشود، نظم به دو شکل اجرا می‌شود یکی در صور پنهان ما و دیگری در صور آشکار ما، صور آشکار یعنی همان چیزی که من در کنگره می‌بینم، آن نظمی که ما در کنگره می‌بینیم و از روز اول و از لحظه ورودمان به کنگره آموزش گرفتیم، آن برقی که از سرامیک‌ها به چشم ما می‌خورد، آن تمیزی سرامیک‌ها و آن نظم صندلی‌ها و چیدمان صندلی‌ها که به چشم ما می‌خورد.

روزهای اولی که به لژیون ورود داشتم  و در جلسات شرکت می‌کردم، راهنمای محترم من حرف خیلی قشنگی زدند و آن حرفی بود که آقای مهندس همیشه گفته‌اند:«در کنگره ساعت اختراع شده است» و روزهای اول این معنا برایم جالب بود و نمی‌دانستم اینکه ساعت اختراع شده یعنی چه؟ بعدها فهمیدم بله در کنگره ساعت اختراع شده و همه چیز سر یک ساعت مشخصی است؛ مثلاً در کنگره سر ساعت، جلسات شروع می‌شوند، سر ساعت جلسات تمام می‌شوند و این نظم کنگره است که آقای مهندس با تفکر خودشان این نظم را راه انداختند. ظاهر آراسته و تمیز و پوشش سفید افراد نمایان بود و زمانی که این آراستگی در ظاهر شکل می‌گیرد در درون هم به همان صورت شکل می‌گیرد.

پس ما اول باید درون خودمان را به آراستگی و نظم برسانیم تا بتوانیم ظاهر خودمان را به آراستگی و نظم برسانیم و من اگر بتوانم سه ضلع مثلث دانایی موثر یعنی تفکر، آموزش و تجربه را در خودم به تعادل برسانم قطعاً نظم خودم را می‌توانم به تعادل برسانم و نظم در من شکل می‌گیرد. احترام در کنگره یک اصل خیلی مهم است که ما اگر به حرمت کنگره که تنها نوشتاری می‌باشد که دو بار در کنگره خوانده می‌شود اهمیت بدهیم قطعاً به آن حال خوب می‌رسیم و احترام گذاشتن به یکدیگر و به جایگاه‌های بالاتر و به افراد شال‌دار، احترام گذاشتن به خودمان است و این را هم یادمان نرود خدمتگزاران کنگره همه سعی‌شان این است که ما به حال خوب برسیم و بر من صالحه واجب است به همه آن افراد احترام بگذارم.

آقای مهندس در صحبت‌های روزچهارشنبه خود فرمودند: اگر ما سعی کنیم همه وسایل شخصی خودمان حتی سوئیچ ماشین، کلید خانه و هر چیزی که ما در اختیار داریم سر جای مشخص خودش قرار دهیم، مثلاً از راه که می‌رسیم کلید خانه را در جا‌کلیدی بگذاریم و هر جایی نگذاریم و مثلاً سوئیچ ماشین را در جای مشخص بگذاریم و مطمئن باشیم که هر زمانی بخواهیم سوئیچ ماشین همان‌جا است، این نظم و انضباط می‌شود. اگر ساعت خوابیدن و بیدار شدنمان زمان مشخصی باشد، سیستم فیزیولوژی بدن فعال می‌شود و هورمون‌هایی که بدن نیاز دارد برای فعال سازی آن لحظه و آن زمانی که ما می‌خوابیم به بدن ما می‌رسد و غذا خوردن هم همین‌طور است.

آقای مهندس می‌فرمایند: غذا خوردنتان صبحانه، نهار، شام هر چیزی که است اگر سر ساعت مشخصی باشد، آن لحظه شما به آن حال خوب می‌رسید و آدم آن چیزی را که باید بتواند دریافت کند دریافت می‌کند و حالا یک تصوری هم که بکنیم اگر واقعاً این نظم و انضباطی که الان در کنگره است، نبود چه اتفاقی می‌اُفتاد؟ اگر ساعت نبود، اگر زمان شروع و اتمام جلسات نبود و ارتباط نداشتن بین همسفر و مسافر اجباری نبود و ما می‌توانستیم همزمان با مسافران ارتباط داشته باشیم، به مشکلات زیادی برمی‌خوردیم و واقعاً کنگره نمی‌توانست این چند سال به راه خودش ادامه دهد. همه این‌ها را ما مدیون آقای مهندس هستیم و امیدوارم که همه مسافران و همسفران کنگره با رعایت کردن نظم کنگره و احترام به یکدیگر به تعادل و حال خوب برسند.


 و در ادامه ورود همسفر نصرت رهجوی راهنما همسفر مهدیه به سفر دوم با نوشتن چهل سی‌دی؛ 

دومین مراسم افطاری ماه مبارک رمضان همسفران در سال ۱۴٠۳

مرزبانان کشیک: مسافر طاهر و همسفر سمیه
تایپ: همسفر اسما رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول)
رابط ‌خبری و ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون دوم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کریمان 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .