English Version
This Site Is Available In English

نظم، انضباط و احترام

نظم، انضباط و احترام

جلسه سوم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶٠ نمایندگی کیش با استادی راهنما همسفر ساناز، نگهبانی همسفر اعظم و دبیری همسفر زینب با دستور جلسه «نظم انضباط و احترام در کنگره60» روز دوشنبه ۲٠ اسفندماه ۱۴٠۳ ساعت ۱۶:٠٠ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

ماه مبارک رمضان خدمت همه شما همسفران تبریک عرض می‌کنم. حال و هوایی که در ماه رمضان در کنگره ایجاد می‌شود بسیار لذت بخش و شیرین است. ان‌شاءالله که همه بتوانیم به اندازه‌ای که خودمان می‌خواهیم از این ماه بهره کافی را ببریم. در قرآن کریم گفته شده‌ است که روزه برای شما نوشته شده‌ است. در واقع جدا از آن حس و حال‌های معنوی و نزدیکی به خداوند در این ماه می‌توانیم کمک بسیاری به جسم خودمان که همانند تن‌پوشی به امانت در این حیات در اختیار ما قرار گرفته شده‌ است بکنیم.

کنگره۶٠ در واقع یک سیستم و ساختاری است که به وسیله خود افرادی که به درمان و رهایی می رسند به بهترین شکل و با نظم و دقت بالا اداره می‌شود که هدف همه، درمان و رساندن یک نفر به رهایی و حال خوش و آرامش است. نظم، انضباط و احترام سه کلمه کلیدی و بسیار مهم در مقابل هرج و مرج، آشفتگی و بی نظمی است. شما تصور کنید اگر این نظم، انضباط و احترام در کنگره نبود آیا ما می‌توانستیم با آرامش و امنیت و در سکوت آموزش ببینیم و به درمان و حال خوش برسیم؟

مطمئنا نمی‌توانستیم و خسته و بی حوصله می‌شدیم؛ چون احتیاج نبود که جوابگوی کسی باشیم و هر وقت که دوست داشتیم می‌آمدیم و هر وقت هم که دوست داشتیم نمی‌آمدیم و نمی‌توانستیم نظمی به کارها و روابط خودمان بدهیم. افرادی که تازه وارد کنگره می‌شوند اولین چیزی که به آن برخورد می‌کنند نظم است، در کنگره به نظم و انضباط بسیار اهمیت می‌دهند؛ در واقع شرط پذیرش تازه واردین قبول و اجرای اصول و قوانین کنگره۶٠ است؛ باید حتما از شال سفید و تمیز در جلسات استفاده کنند و سر ساعت در جلسات حضور داشته‌ باشند.

سی دی بنویسند و گوش بدهند. پوشش مناسب داشته‌ و فرمانبردار باشند. قوانین و حرمت‌های کنگره را رعایت کنند. به جایگاه‌ها احترام بگذارند. در نظم و انضباط اولین موضوعی که با آن برخورد می‌کنیم زمان است. هر چه‌قدر انسان از سطح آگاهی و دانایی بیشتری برخوردار باشد به زمان بسیار اهمیت می‌دهد و برای ساعت‌های خود برنامه‌ریزی می‌کند، سر ساعت در جلسات یا در ملاقات با دوستان خود سر کار، سر کلاس و دانشگاه حاضر می‌شود و این باعث احترام دیگران به او می‌شود که برای آن‌ها و خود ارزش قائل شده و سر ساعت حضور پیدا کرده‌ است.

آقای مهندس خیلی قشنگ گفتند که احترام مسجد به متولی آن است. اگر امروز ما می‌بینیم که در بیرون از کنگره و در جلسات مهم با پزشکان و مسئولین برای کنگره۶٠ و اعضاء آن احترام قائل هستند به دلیل وجود آقای مهندس دژاکام است، ایشان با تدبیر و علم بالایی که داشتند کنگره۶٠ را به گونه‌ای توسط اعضاء با نظم خاصی اداره می‌کنند که امروز نگاه خیلی از جوامع و خانواده‌ها نسبت به فرد مصرف‌کننده تغییر کرده‌ است؛ در واقع با درمان در قسمت جسم، روان و جهان بینی در طول مدت 10 تا 11 ماه ما شاهد این تغییرات هستیم. لباس پوشیدن شخص، این‌که باید همیشه با پیراهن سفید، تمیز و اطو کرده در جلسات حضور داشته‌ باشد. او را ملزم می‌کند که همیشه تمیز و مرتب و اراسته و منظم باشد.

دیدگاه و نگرش فرد مصرف کننده نسبت به خودش و جامعه تغییر می‌کند، با گرفتن خدمت در کنگره مسئولیت پذیری در آن‌ها بیشتر می‌شود و سعی می‌کنند در جایگاه‌های خدمتی به نحو شایسته‌ای تلاش و کوشش خودشان را داشته‌ باشند. سر ساعت بروند و بیایند، کجا صحبت کنند و کجا صحبت نکنند؛ در واقع برای خودشان شخصیت جدیدی درست می‌کنند که قابل احترام است.

در واقع این ما هستیم که مشخص می‌کنیم دیگران با ما چگونه رفتار کنند. رفتار و برخورد ما با دیگران بسیار تعیین کننده است. اگر با احترام و روی خوش با افراد برخورد کنیم مطمئنا آن‌ها هم به ما احترام می‌گذارند. اگر با تند خویی و با اخم پاسخگوی افراد باشیم چیزی جز بی‌ احترامی نصیب ما نمی‌شود.

داشتن نظم و انضباط کار ما را راحت‌تر و به انجام آن سرعت می‌بخشد. حتی کمک بسیاری می‌توانیم به جسم خودمان بکنیم، سر ساعت مشخصی بیدار شویم یا بخوابیم، سر یک ساعت صبحانه، ناهار و شام بخوریم. این عمل کمک زیادی به بازسازی جسم می‌کند و هم نظم خاصی برای خوردن و خوابیدن خود به وجود می آوریم. ما باید هم در صور پنهان و هم در صور آشکار خودمان نظم را برقرار کنیم. رسیدن به هدف، تعادل، درمان، آرامش و آسایش در سایه همان نظم ، انضباط و احترام امکان‌پذیر است.

ویراستاری و ارسال: راهنما همسفر ساناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کیش 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .