English Version
This Site Is Available In English

وقت‌شناسی را در کنگره۶۰ آموختم

وقت‌شناسی را در کنگره۶۰ آموختم

جلسه سوم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کاسپین به استادی همسفر حشمت، نگهبانی همسفر آرزو و دبیری همسفر فریبا با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام» روز دوشنبه 20 اسفندماه 1403 ساعت 14:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را بسیار شکر می‌گویم که امروز در این جایگاه قرار گرفتم. از نگهبان و دبیرجلسه تشکر می‌کنم و به راهنمای خودم همسفر خدیجه خسته نباشید، می‌گویم و از تمام زحمات ایشان سپاسگزارم.

عنوان دستور جلسه امروز «نظم، انضباط و احترام» است. ما می‌دانیم که جهان هستی بر مبنای نظم و انضباط آفریده شده است و در تمام سطوح زندگی خود با این مسئله سروکار داریم؛ مانند شب و روز، تغییر فصل‌ها، دریاها و اقیانوس‌ها. اگر نظم در هر یک از این‌ها نباشد زندگی کردن روی زمین سخت و غیر‌ممکن می‌شود. ما در کنگره یاد گرفتیم که از طبیعت و هستی الگو بگیریم.

یکی از قانون‌های اساسی کنگره60 نظم و احترام است. مسئله نظم، انضباط و همچنین احترام به جایگاه‌ها اولین آموزشی است که ما در کنگره۶۰ یاد می‌گیریم و باید کاربردی کنیم.
نظم در زندگی به معنی این است که هر چیز در جای خود قرار بگیرد، هر کاری در زمان معین خود انجام شود و هر کس باید به وظیفه خود عمل کند. من قبل از حضور در کنگره فکر می‌کردم که نظم و انضباط خوبی در زندگی شخصی دارم و تمام کارهایم روی برنامه‌ریزی است؛ اما بعد از ورود به کنگره معنای واقعی نظم را آموزش گرفتم.

آقای مهندس حسین دژاکام می‌گویند که اگر از بیرون به منزل آمدی و کلید را در جاکلیدی آویزان کردی نظم است، سر ساعت ۱۰ و منظم خوابیدی این عمل مصداق نظم است. به نظر من با به‌موقع خوابیدن و بیدار شدن، به‌موقع غذا خوردن و انجام دقیق و روی نظم خیلی از کارهای روزمره خود می‌توانیم بهتر به نتیجه برسیم و در نهایت وقت‌شناسی را یاد می‌گیریم.

در کنگره۶۰ کار درمان بر مبنای نظم، انضباط و احترام است. مسافری که در سفرش نظم داشته و وقت‌شناس باشد و در کارهای خود برنامه‌ریزی داشته باشد زودتر به هدف خود که همان رهایی است می‌رسد. فردی که برای درمان به کنگره60 می‌آید از همان ابتدا یاد می‌گیرد که در وقت مشخص در جلسه حضور داشته باشد، به موقع بیاید و به موقع برود، سی‌دی‌های خود را مرتب بنویسد، لباس سفید و مرتب بپوشد، احترام گذاشتن به راهنما و فرمان‌بردار بودن را آموزش می‌گیرد و تمام این‌ها نشانه‌هایی از وجود نظم و انضباط در کنگره۶۰ است.

در این سیستم ما متوجه شدیم که روش DST از نظم به وجود آمده است. آقای مهندس حسین دژاکام در ماه مبارک رمضان بود که با روزه‌گرفتن توانستند به مصرف مواد خود نظم بدهند و این روش را کشف کردند. من از آقای مهندس حسین دژاکام تشکر می‌کنم، از راهنمای خود که به من آموزش دادند با برنامه‌ریزی به تمام کارهای روزانه‌ام برسم، تشکر می‌کنم. از ایشان یاد گرفتم که همه راهنماها و هر کسی که در هر جایگاهی خدمت می‌کند قابل احترام هستند. من یاد گرفتم که کنگره60 هدف نیست؛ بلکه وسیله است که من آموزش‌های جهان‌بینی را کسب کنم و با کاربردی کردن آن‌ها قوانین زندگی را یاد بگیرم و در صراط‌مستقیم قرار بگیرم تا به آسایش و آرامش برسم.

تایپ: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون پانزدهم)
ویرایش: همسفر آمنه رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیون هشتم)
عکاس: هسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم)
ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) دبیر سایت

نمایندگی همسفران کاسپین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .