درست است که در بینظمی گاهی اتفاقاتی میافتد که باعث پدید آمدن چیزهای جدید میشود اما اساس کار جهان بر پایه نظم استوار است و در بینظمی، آشوب و بهمریختگی ایجاد خواهد شد. تصور کنید یک ساختاری مانند ساعت مچی که روی دست شماست و نشان از نظم سرشاری دارد آیا بر اثر تصادف ایجاد میشود؟ هیچ عقل سالمی این امر را قبول نخواهد کرد. با وجود نظم در تمام جهان آفرینش ما قدرت اندازهگیری و محاسبه و ریاضیات و بسیاری علوم دیگر را کشف و برای زندگی بهتر از آنها سود جستیم. با اثبات نظم میتوان به حضور ناظم و خالق نیز پی برد که یکی از راههای رسیدن به خدا برهان و نظم در طبیعت میباشد. هر سیستم و ساختاری برای آنکه رشد و توسعه یابد و نیز برای بقا و دوام خودش و البته هر چه ساختاری بزرگتر و پیچیدهتر باشد، باید برای اداره آن یک نظم دقیق و قانونی مدون وجود داشته باشد در غیر این صورت آن سیستم تخریب و رو به افول خواهد رفت.
کنگره که روزهای نخست با تعدادی اندک در یک مکان کوچک شروع به کار کرد در ابتدا نیازی به قوانین و نظم درون آن دیده نمیشد لیکن با توجه به گسترش ساختار کنگره و نیز افزایش آمار انسانهای دربند برای رهایی و نیاز به تأسیس ساختمانهای جدید و خروج کنگره از پایتخت و توسعه آن به شهرهای دیگر کشور، دید وسیع و عقابگونه جناب آقای مهندس دژاکام برای رشد و توسعه کنگره، لزوم تدوین قوانین و پایهریزی نظم و انضباط دقیق در تمام شعب کنگره امری بدیهی مینمود. بر این اساس جناب آقای مهندس ساختاری به نام کنگره چهارده نفره دیدهبانها را برای تدوین قوانین کنگره پایهریزی کرده که طی جلسات هفتگی، قوانینی تدوین شده و پس از تایید نهایی به تمام شعب ایران ابلاغ میگردد.
برای رشد و توسعه و بقای ساختار کنگره یکی از نقاط ضعف افراد مصرفکننده که «بی نظمی و شلختگی» میباشد، توسط بنیان کنگره دیده شده و هر فردی که برای درمان مراجعه میکند ابتدا باید نظم و انضباط را یاد گرفته و آن را سرلوحه قرار داده و خود را مقید به قوانین کنگره نماید، در غیر این صورت نمیتواند درمان شود و از بند اعتیاد رهایی یابد. هر مصرفکنندهای برای رهایی ابتدا باید نظم و انضباط را یاد گرفته و منظم شود. نظم را راهنمایان با پوشیدن لباس سفید و تغییر ساختار ظاهری افراد و تمیزی و نظافت افراد جهت حضور در جلسات عمومی و خصوصی به مسافران و همسفران گوشزد و آموزش میدهند.
مسافران و همسفران؛ با حضور منظم در جلسات، گوش دادن به قوانین کنگره که در قالب حرمت کنگره۶۰ در جلسات دو بار خوانده میشود، نشستن افراد در جلسات با نظم خاص، احترام به همدیگر و انضباط کاری خدمتگزاران، پی میبرند که کنگره دارای ساختاری دقیق و منظم میباشد. در هر شعبه در هر دو بخش مسافران و همسفران ایجنت یا اسیستانت قرار داده شده که این افراد قوانین مصوب دیدهبانها را در شعبه تحت نظارت خودشان اجرا مینمایند. این افراد برحسب شایستگیهایشان از طرف بنیان کنگره تعیین شده و مدت محدودی خدمت مینمایند. در زیر مجموعه ایجنت، مرزبانها قرار دارند که قوانین را درون شعب اجرا کرده و اداره شعبه بر عهده این افراد میباشد. در جلسات نیز سه فرد در راس جلسات حضور دارند که نگهبان دبیر و استاد میباشند که جلسه آن روز را اداره میکنند.
خوب که بنگرید میبینید که کنگره بسیار دقیق و منظم، به صورت حلقهوار میگردد و شعبه اضافه میکند. کنگره ساختاری است همچون نظامهای ارتشی و حتی دقیقتر، زیباتر و لطیفتر با این تفاوت که در راس آن محبت و عشق به مخلوقات خداوند میباشد و این محبت و عشق به افراد دردمندی است که در بند اعتیاد اسیر هستند، اگر کنگره۶۰ در طی این سالیان متمادی اینگونه رشد و توسعه یافته و رهایی بسیاری را تقدیم اجتماع نموده است یکی از دلایل آن؛ حضور بنیان کنگره، قوانین محکم، دارا بودن نظم و انضباط دقیق در ساختار کنگره و شعب آن، احترام متقابل بین خدمتگزاران و اعضاء کنگره میباشد.
احترام به قوانین و دستورات کنگره، رعایت حرمت و نیز رعایت نظم و انضباط آن وظیفه تمامی مسافران و همسفران کنگره میباشد و لازم است برای ماندگاری کنگره برای آیندگان و رهایی آنان در این ساختار مقدس همه ما به وظایف خود عمل نماییم. به امید رسیدن به آرمان بلند بنیان کنگره و شکلگیری دانشگاه علوم اعتیاد، انشاالله.
منابع: سیدی حرمت، سیدی بنیان
نویسنده: راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)
رابط خبری: همسفر صغری رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی جهانبین شهرکرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
293