English Version
This Site Is Available In English

نظم و انضباط کنگره مثال‌زدنی است

نظم و انضباط کنگره مثال‌زدنی است

سیزدهمین جلسه از دوره بیست و هشتم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی عطار نیشابوری ویژه مسافران در روزهای یکشنبه با استادی: مسافر هادی و نگهبانی: مسافر مهدی و دبیری: مسافر هادی با دستور جلسه «نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰» در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ آغاز به کارکرد.


خلاصه سخنان استاد:


سلام دوستان هادی هستم مسافر، خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در مکان مقدسی به نام کنگره قرار دارم و از نگهبان جلسه سپاسگزارم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمود تا آموزش بگیرم. از راهنمای عزیزم آقای زمردیان تشکر می‌کنم که واقعاً تلاش کردند تا من این جایگاه تجربه کنم. دستور جلسه این هفته، نظم، انضباط و احترام در کنگره ۶۰ است. در سال ۱۳۷۷ آقای مهندس برای اولین بار در شبکه تهران دعوت شدند و خودشان را به‌عنوان یک مصرف‌کننده معرفی کردند مجری برنامه گفت شاید در آینده در جامعه برای این اعلام، به شما بی‌احترامی به دنبال خواهد داشت، آقای مهندس فرمود من طوری رفتار می‌کنم که همه به من احترام بگذارند؛ که من و خانواده‌مان به خاطر درمان اعتیادم، دعاگوی آقای مهندس هستیم، آیا این محبت، جز احترام چه چیزی می‌توان نامید؟


درمان جسم در کنگره ۶۰ و با روش دی اس تی (پروژه اوتی)، نظم ره جو و انجام دقیق دستورالعمل تأثیر مستقیم دارد. روش دی اس تی منظم‌ترین روش درمانی است که ما با استفاده منظم و دقیق شربت اوتی در ساعات مشخص جسم را به درمان می‌رسد. در انضباط در سفر اول مثل نخوابیدن و سفر نکردن و معامله نکردن به این سفر کیفیت می‌بخشیم. در سفر اول نظم ره جو و حضور به‌موقع در جلسه عمومی و رعایت حرمت‌ها و قوانین در کارگاه‌های آموزشی تأثیر مستقیم برای آموزش و رشد آگاهی فرد دارد. به‌طورکلی کسی انضباط دارد و قابل‌احترام است. در سفر اول که مبدأ آن اعتیاد و مقصد آن رهایی است اگر منظم و منضبط و گوش‌به‌فرمان راهنما نباشیم به مقصد نخواهیم رسید. در بی‌نظمی و بی‌مسئولیتی چه خساراتی به خود و خانواده وارد کرده‌ام؛ که رفتارهای ما خواسته یا ناخواسته روی اطرافیان تأثیر مستقیم و غیرمستقیم دارد و چه‌بسا ناهنجاری‌های شخصیتی ما در آینده اطرافیان اثرات مخربی دارد.
آقای مهندس فرمودند که نظم در کنگره ۶۰ باید همانند ارتش باشد. در وضعیت ظاهری اعم از لباس و اصلاح سروصورت، چاقی و فیزیک مناسب و... فرمودند؛ و نظم و انضباط کنگره مثال‌زدنی است. در کنگره یک نفر به شما بی‌احترامی نمی‌کند که ماده اولیه در کنگره محبت است. در کنگره نظم در جلسه عمومی، در واحد اوتی، در حضور مرزبانان، در برگزاری لژیون و اتمام ساعات کاری کنگره مشاهده می‌شود؛ و امروز که حدود ۹۰ هزار نفر به درمان قطعی اعتیاد رسیده‌اند مدیون نظم و انضباط کنگره هستیم. زمان در کنگره ۶۰ به‌سرعت در حال حرکت است و بسیار ارزشمند است و همه قوانین و پروتکل‌ها، زمان و نظم در نظر گرفته می‌شود. ممنونم که به مشارکت من گوش کردید.


گزارش تصویری از برگزاری مراسم افطاری در نمایندگی عطار نیشابوری


تایپ و نگارش: مسافر احمد لژیون چهارم
عکاس: مسافر مجتبی لژیون دوازدهم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .