اگر من شخصی باشم که نامنظم و نامرتب باشم و بینظمی من باعث شود که دیگران از رفتار من اذیت شوند، این رفتار به تنهایی شخصیت من را زیر سوال میبرد و دیگران هیچ گونه احترامی نسبت به من قائل نمیشوند. این رفتار و کردار من است که شخصیت من را شکل میدهد و در اجتماع به گونهای دیگر ظاهر میشوم و دیگران من را به عنوان یک فرد موفق میشناسند.
درکنگره ۶۰ یاد گرفتم که همه حرمتها را از جمله به موقع آمدن، سرتایم حاضرشدن، لباس مرتب پوشیدن و درست صحبت کردن را رعایت کنم.
چون رعایت کردن این قوانین باعث میشود که دیگران هم به من احترام بگذارند. یک فرد خدمتگزار در کنگره ۶۰ با رعایت نظم و احترام، باعث میشود که دیگران هم به احترام بگذارد.
من قبل از اینکه به کنگره بیایم فردی بودم که زیاد به موضوع نظم و انضباط اهمیت نمیدادم و همیشه دنبال احترام گذاشتن دیگران نسبت به خودم بودم، ولی کنگره به من یاد داد اول باید نظم و انضباظ را رعایت کنم، رفتار خودم رامدیریت کنم تا باعث این شود که دیگران هم به من احترام بگذارند و تمام این موارد آموزشهایی است که درکنگره یاد گرفتم و در زندگی شخصی خود کاربردی میکنم. رعایت اینها کمک زیادی به من و مسافرم در ادامه زندگی میکند.
یکی از ارکان اصلی و اساسی کنگره ۶۰، برقراری نظم و انضباط است که همواره ما در کنگره باید یک مثلث را در نظر بگیریم که بر پایه ۳ ضلع میباشد. این جا هم نظم و انضباط دو ضلع مثلث و ضلع دیگر آن احترام میباشد. ما در کنگره همواره خواستار رهایی هستیم. رهایی از ضدارزشها و رفتن به سوی ارزشها و صراط مستقیم که این مورد همواره با رعایت قوانین و مقررات که به دستور بنیانگذار کنگره جناب مهندس
دژاکام صادر شده است، عملی و اجرایی میشود.
اگر ما در هر جایی اعم از مدرسه، اداره، شرکت، کارخانه، مغازه هیچگونه قوانین برای اجرا کردن نداشته باشیم. یعنی هیچگونه نظم و انضباطی نداریم و هیچ چیز آن گونه که باید باشد نیست، همه چیز دچار اختلال و دوگانگی میشود و به اصطلاح سنگ روی سنگ نمیماند. این اجرای قوانین و نظم وانضباط است که ما را در رسیدن به اهدافمان کمک میکنند. در کنگره نگهبان جلسه حرمتها را دو بار میخواند و همه باید تابع آن باشند. زیرا این قوانین و حرمتها نظم را به یاد ما میآورند و باعث دوری از ضدارزشها میشوند و ما با رعایت کردن نظم در زندگی همواره حال خوش، فکر آزاد و راحت را خواهیم داشت.
در کنگره به یک سفر اولی یاد میدهند که داروی خودش را سر چه ساعتی، در چه مکانی و به چه اندازه مصرف کند که این همان کلید طلایی ما است که این خود، سه اضلاع یه مثلث میباشد، مقدار مناسب، زمان مناسب و مکان مناسب.
در این جا ما راهنمایان را مانند معلمیهایی در کنار خود داریم که باید قدردان زحمات آنها باشیم.
در کنگره ما چهارده وادی داریم و با تفکر کردن ساختارها آغاز می شود، این یعنی خداوند متعال قدرت تفکر و تعقل و اختیار را به ما عطا نموده است که ما باید همیشه شکرگزار نعمات خداوند بزرگ باشیم. وادیها ما را در رسیدن به اهدافمان کمک می کنند که این خود نشان دهنده نظم و انضباط در کنگره می باشد .
همه چیز با خواست و تقدیر و اراده خداوند صورت میگیرد. اگر ما خواستهای داشته باشیم باید پیگیر آن شویم و اگر هم تقدیر ما در انجام آن کار باشد با خواست خداوند صورت میگیرد. همانگونه که میگویند بدون خواست خداوند برگی از درخت نمیریزد. در آخر از راهنمای خوبم همسفر مریم تشکر میکنم که با صحبتهای ارزشمند خود مرا به به راه راست هدایت میکنند.
منابع: سخنان جناب مهندس حسین دژاکام
تایپ: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویراستار: همسفر مینا رهجوی راهنما همسفر حدیقه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر سحر رهجوی راهنما همسفر حدیقه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی گرگان
- تعداد بازدید از این مطلب :
57