English Version
This Site Is Available In English

روش DST بر پایه نظم و مهندسی است

روش DST بر پایه نظم و مهندسی است

ششمین جلسه از دوره بیست و نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره 60؛ نمایندگی حسنانی با استادی راهنمای محترم مسافر فرهاد، نگهبانی مسافر محمد‌رضا و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه "نظم، انضباط و احترام در کنگره 60" در روز شنبه 18 اسفند ماه 1403، ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خدا را شکر می‌کنم که بار دیگر فرصت به من داده شد تا در این جایگاه خدمت کنم، در رابطه با نظم و انضباط و احترام در کنگره60، با آموزش‌هایی که داشته‌ایم باید بگویم یک قسمت از نظم فطری است و همراه با نفس می‌باشد، به نحوی که یک بچه وقتی بدنیا می‌آید از همان اول منظم است و یک بچه دیگر شلخته و بی‌نظم می‌باشد، ولی قسمت دیگر و بیشتر آن تحت آموزش قرار می‌گیرد و اگر آموزش درست ببیند آن شخص می‌تواند بسیار منظم باشد.

اتفاقی که در کنگره می‌افتد و ما شاهد آن هستیم این است که افراد بسیار بی‌نظم وارد کنگره می‌شوند و زمانی که تحت آموزش درست قرار می‌گیرند منظم می‌شوند. من طی مدتی که در کنگره بوده‌ام رهجویی‌ را ندیده‌ام که وارد کنگره بشود نظم و انظباط و احترام را رعایت نکند و بخواهد به رهایی برسد یا ماندگار شود یا کیفیت داشته باشد، در روش DST هم مهمترین موضوع نظم است به نحوی که اگر نظم را از این روش بگیریم یعنی رهجو نظم مشخصی در مقدار و ساعت استفاده دارو نداشته باشد امکان ندارد که به رهایی برسد. پس روش DST خودش بر پایه نظم و مهندسی است و مهندسی هم جز نظم چیز دیگری نیست.

معنی کلمه انضباط این است که یک نفر در یک چهار چوب و قوانینی قرار می‌گیرد و آن را اجرا می‌کند، در جامعه هم به کسی منضبط گفته می‌شود که قوانین را اجرا می‌کند، در خصوص احترام هم به عنوان مثال وقتی در یک خانواده پدر و مادر جایگاه و احترام خود را داشته باشند و بچه‌ها هم سر جای خودشان باشند آن خانواده پیشرفت می‌کند با هر سختی و مشقتی روبرو باشند هم به جلو می‌روند و از پس مشکلات خود بر می‌آیند، در خصوص جوامع بزرگتری مثل کنگره60 هم اگر حرمت به جایگاه افراد وجود داشته باشد کنگره در مسیر پیشرفت حرکت می‌کند و اگر عکس آن باشد هیچ پیشرفتی وجود نخواهد داشت.

اجرای نظم و انضباط کار ساده‌ای نیست انسان باید آموزش ببیند و آرام آرام حواسش به این موضوع باشد، مثلاً یک شخص بی‌نظم باید در ابتدا حواسش را به محل قرار دادن لباس‌هایش باشد مثلاً وقتی جورابش را در می‌آورد حواسش باشد که آن را کجا قرار می‌دهد و باید از این کارهای کوچک و ساده شروع کند تا آرام آرام قدرتمند شود، اگر چنین شود شما شاهد شخصی خواهید بود که روز اول خودش را هم نمی‌توانسته جمع و جور کند ولی حالا پس از گذشت چند سال مسئولیت های خیلی سنگین به او واگذار می‌شود و در اجرای آن بسیار موفق عمل می‌کند.

نکته‌ مهمی وجود دارد آن هم اینکه شاید کسی چندین بار در این قسمت تلاش کند و نتیجه مطلوبی نبیند و ناامید شود و با خودش بگوید من از همان اول هم که به دنیا آمدم اینطور بودم و تغییر نمی‌کنم ولی اینطور نیست، در این قسمت تغییرات آرام آرام و ذره ذره انجام می‌شود. از اینکه به صحبت های من توجه کردید سپاسگزارم.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .