کنگره ۶۰ سیستمی است که در فعالیتهای خود به نظموانضباط اهمیت بسیار ویژهای میدهد که این نظموانضباط نهتنها به عملکردش کمک میکند بلکه الگویی از مسئولیتپذیری و احترام برای اعضا است، همه اعضای کنگره برای رسیدن به اهدافشان باید سه اصل مهم نظم و انضباط و احترام را مورد توجه قرار دهند.که اگر این سه اصل نبود اکنون کنگرهای نبود این نظم و انضباط از همان بدو ورود شخص به کنگره خودنمایی میکند.
چراکه به او گفته میشود سر ساعت معین با پوشش سفید در جلسات حضور داشته باشد و اصول و قوانین کنگره را بپذیرد و رعایت کند.جناب مهندس در سی دی سروقت بیان میکنند وقتی به نظم و انضباط میرسیم اولین مطلبی که به آن برخورد میکنیم زمان است.کشورهای پیشرفته ارزش این زمان را دانستهاند؛ ولی جوامعی که به بلوغ فکری نرسیدهاند روی زمان مدیریتی ندارند.
بنابراین تشخیص زمان و مدیریت آن برای انسانهای آگاه و متفکر است برای همه ما بارز است که جناب مهندس به نظم و انضباط اهمیت بسیاری میدهند.ساعت در کنگره کشف شد به این معنا که در سایر جلسات و سخنرانیها حضور بهموقع نوعی بیکلاسی تلقی میشوداما در کنگره جلسات رأس ساعت مقرر شروع میشود و اعضاء باید از قبل شروع جلسه حضورداشته باشند.
همانطور که میدانیم همین نظم بود که منجر به کشف متد DST چراکه در ماه مبارک رمضان جناب مهندس ازطرفی میخواستند روزه بگیرند و ازطرفی موادشان راهم مصرف کنند؛ بنابراین به مقدار وزمان مصرف نظمدادند و نتیجه هم که کشف متد درمان بود.در جایی دیگر آقای خدامی میگویند :که تمام راندمان کنگره بهخاطر همین کسانی است که بهموقع در جلسات حضور دارند.
خدمتگزاران کنگره از بین کسانی هستند قبل از شروع جلسات در کنگره حضور دارندجمله ی بسیار زیبایی بیان کردندکه اگر دیر به جلسات بیایید آفتاب کنگره۶۰ به شما نمیتابد پس چه خوب وشایسته است که برای حفظ نظم و انضباط درکنگره:
۱-با پوشش سفید و ظاهری مرتب و آراسته بهموقع در جلسات حضورداشته باشیم؛چراکه حضور بهموقع نشانه ی احترام به زمان خود و دیگران است.
۲-قوانین و حرمتها را رعایت کنیم.
۳-حریم خصوصی افراد را حفظ کنیم.
۴-اگرمسئولیت و خدمتی به ما واگذارشده به بهترین نحو انجام دهیم.
۵-فرمانبرداروقدردان زحمات راهنما باشیم و همینطور به تمام جایگاه احترام بگذاریم.
۶-در جلسات مشارکت داشته باشیم .نظرات خود را با احترام بیان کنیم و به نظرات دیگران هم احترام بگذاریم و در آخر اینکه من همسفر وقتشناسی و منظم بودن را در کنگره آموزش گرفتم.
این نظم را در سایر ابعاد امور زندگیام گسترش و تعمیم بدهم، مسئله ی نظم بهقدری مهم هست که حضرت علی(ع) لحظات پایانی زندگیشان به فرزندشان توصیه میکنند که نظم را سرلوحه ی کارها قرار بدهد:«اوصیکم باتقوی الله والنظم امرکم » جمله ارزشمند هم هست که میگوید: « کائنات پروردگار به اندازه ی نظم هرکسی به او نعمت عطا میکنند»پس برای هرروز برنامهریزی و هدفگذاری داشته باشم، به زمان احترام بگذارم، کارهای نیمهکارهام را مشخص کنم و برای انجامش وقت بگذارم.
منابع: سی دی سر وقت، کتاب ۶۰ درجه
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر مهین رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابوری
- تعداد بازدید از این مطلب :
88