نظم و انضباط هم مثل مقولههای دیگری که در کنگره۶۰ به آن پرداخته شده از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. شخصی که در تاریکی فرو میرود در افکار خویش، محیط اطراف و کارهای شخصی خود هم دچار بهمریختگی میشود. کنگره۶۰ به ما آموزش داده که در همه امورات از طبیعت الهام بگیریم، خلقت این جهان بر پایه نظم است؛ برای مثال هر درخت در زمان مقرر شکوفه میکند، میوه میدهد و سپس برگهای آن میریزد و ذرهای بینظمی و تأخیر در این سیستم بوجود نمیآید. ما هم باید این نظم را ببینیم و سرلوحه کار خود قرار دهیم. کسی که با حرکت در ضدارزشها به عمق تاریکی رفته است یکباره نمیتواند خود را تغییر دهد و بینظمی را از خود دور کند بلکه باید آرام و به روش DST صفات بد خود را با ویژگیهای خوب جایگزین کند.
طبق گفته جناب آقای مهندس حسین دژاکام؛ «علمی که با عمل باشد سندی بیعیب و نقص است». روش DST علمی است که با تجربه به اثبات رسیده و الگوی بینقصی برای ما است؛ برای نظم پیدا کردن باید از این روش استفاده کنیم. در کنگره۶۰ از بدو ورود، شروع به تمرین نظم و انضباط میکنیم، این کار به صورت آهسته و با قدمهای کوچک انجام میگیرد؛ به طوری که فرد بعد از چند ماه وقتی به گذشته خود نگاه میکند متعجب میشود که چقدر خصوصیاتش تغییر کرده است، چون این آموزشها آنقدر دقیق و ذرهذره انجام میگیرد که شخص به سختی نمیافتد.
قوانین در کنگره بسیار ساده بیان شده است، مثلأ جلسات در ساعت معینی شروع میشود و بهموقع به پایان میرسد. رهجو باید سر ساعت در جلسه حضور پیدا کند و با توجه به ساعت اتمام جلسه میتواند برای کارهای دیگرش برنامهریزی کند. وقتی که انسان تنظیم زمان را یاد بگیرد، اعتماد به نفس از دست رفته خود را بازیابی میکند و این باعث میشود که خود را باور کند. همینطور رهجو میآموزد داروی خود را به مقدار مشخص و در زمان معین مصرف کند، با لباس مناسب، تمیز و سفید در جلسات حضور پیدا کند، همه اینها راهی برای تمرین نظم و انضباط است.
وقتی ما در کارهای روزمره خود نظم پیدا کنیم در محیط اطرافمان هم نظم و انضباط را رعایت میکنیم. انسان منظم، محیط اطرافش، همینطور افکار و اندیشهاش منظم میشود، یک اندیشه آرام باعث میشود انسان بهترین راهحلها را در مواجه با مشکلات پیدا کند. این تمرینات در صور پنهان انسان نیز نقش کلیدی دارند.
زمان به این دنیای خاکی تعلق دارد و در بعدهای دیگر به اینصورت نیست. انسانی که در حیات مادی خود نظم، انضباط پیدا کرده باشد و کارهای خود را با زمانبندی انجام داده باشد، نظم به صفت، ویژگی و ناخودآگاه او تبدیل میشود و در ابعاد دیگر، زمان را با خود به همراه دارد. نظم و انضباط یکی از ویژگیهایی است که وقتی به صفت انسان تبدیل شود، قابل انتقال است. نکته حائز اهمیت این است که تمام آموزشهای کنگره۶۰ برای ارتقاء انسان و رفتن به سوی تکامل میباشد.
نویسنده: همسفر فهیمه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر سمیه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستاری: همسفر زهرا دبیر سایت
تنظیمکننده و ارسال: همسفر فاطمه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امیر اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
136