سومین جلسه از دوره هیجدهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره 60 نمایندگی دکتر احمد با استادی راهنمای محترم مسافر حمید نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر فربد با دستور جلسه ((هفته درختکاری)) در تاریخ پنجشنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان حمید هستم یک مسافر سپاسگزار خداوند هستم که توفیق حاصل شد به جهت خدمت در این جایگاه، از نگهبان و دبیر عزیز سپاسگزارم و همینطور از ایجنت محترم و دوستان عزیزی که به جهت مراسم افطاری در آشپزخانه خدمت میکنند سپاسگزارم. اولین چیزی که به ذهنم رسید این است که برای انجام هر کاری یا خروج از هر مشکلی طبق آموزشهای کنگره باید به یک شناخت و معرفتی از آن کار یا مشکل برسیم. برای خروج و یا درمان اعتیادم اول قدمش در کنگره این است که به یک شناخت از اعتیاد و بیماری اعتیاد برسیم. این است که اعتیاد چه کار کرده و چگونه قرار است درمان بشود. و در کنگره ۶۰ برای اینکه شخص بتواند از تاریکی بیرون بیاید و ذره ذره اعتیاد خودش را درمان بکند باید جسم و روانش به تعادل برسد به واسطه جهان بینی و داروی اپیوم، چرا که اعتیاد بیماری است و بهترین دارو اوتی یا شربت تریاک هست که در نظر گرفتند برای درمان بیماری اعتیاد بر حسب تجربه و به واسطه آلکالوئیدهای مفیدی که درون آن وجود دارد. برای روان هم علاوه بر کتب و جزوه ها و سی دی ها یک سری دستور جلسات هم در نظر گرفته شده که کار اصلی و اساسی را در پروسه جهان بینی بر عهده دارند من جمله دستور همین هفته که درختکاری نام دارد. و اینکه حالا من چگونه باید از این دستور جلسات بهره ببرم و با آنها چه کار بکنم. تا آن درمان در من اتفاق بیفتد.
یک قسمت کار آموزش دیدن و تفکر کردن دستور جلسات هست و قسمت دیگه کار این هست که آن دستور جلسه را به تجربه در بیاورید. باید این دستور جلسات را چه کار کرد اینها را به دل تجربه در آورد و عملیاتی کرد. این دستور جلسهها رویشان برنامهریزی و تفکر شده است. و نتیجه سالها تفکر و تجربه کنگره ۶۰ هست در درمان بیماری اعتیاد. الان هفته قبلی. دستور جلسه الهام از رمضان را داشتیم که تبریک میگم ماه مبارک رمضان را. اما من به سهم خودم چه جوری میتونم از این دستور جلسه استفاده بکنم؟ عقیده من این است که در این ماه در کنار پدیده اتوفاژی هر کس میتواند برای خودش یک ضیافت و مهمانی برپا کند که در این مهمانی میزبان خودت هستی ...! اما بحث امروز ما در رابطه با درختکاری هست خوب ما یک درخت داریم. و یک فعل درختکاری داریم یعنی کاشتن آن درخت.
و باید بدانید که درخت چیست و چه کاری دارد انجام میدهد و چه اثری میتواند در بهبود درمان اعتیاد من داشته باشد؟ کاری که درخت و گیاهان طی میلیونها سال انجام دادند که در سیدی درخت استاد امین آمده است این است که لایه جو زمین را به وجود آوردن و بعنوان سپر دفاعی در برابر شهاب سنگها عمل می کند. یکی دیگر بحث تغذیه موجودات روی زمین هست. و دیگری. موضوع کنترل دما و اکسیژن رسانی هست یعنی همان تب و لرزهایی که زمین کم و بیش چند وقت یکبار دچارش میشود. اما متاسفانه انسانها سالیان سال تخریب ایجاد کردن اما انسان چگونه میتواند تخریب ایجاد کند در طبیعت؟. در سی دی اشاره شده است و من هم فکر میکنم که انسان وقتی به خودش تخریب وارد میکند یعنی خودش را نمیشناسد. جایگاه خودش را نمیداند چی هست به میزان همان هم در طبیعت تخریب ایجاد میکند. اصلاً طبیعت را نمیبیند درختی نمیبیند حیوانی نمیبیند موجودی نمیبیند الا خودش و آن نیازهایی که برای خودش در وهله اول مهم هستند! بعد یک فعل درختکاری هم داریم که این است که در کنگره ۶۰ هر ساله یک هفته به عنوان هفته درختکاری اختصاص داده شده. اینکه عزیزان زحمت میکشند نهال تهیه میکنند و باید بروی و این کار را انجام بدهیم. مهم این است که هر کسی این کار را با حس خوب و حال خوب انجام بدهد. زیرا درخت کاشتن واقعا یک عمل سالم هستش. در کنگره آن جایی شخص درمان میشود که به خودش میرسد یعنی حسهاش تزکیه و پالایش میشوند سالم میشوند پاک میشوند و آن چیزی را که باید ببیند میبیند و احساس میکند.
و آن چیزی را که نباید ببیند نمیبیند و احساس نمیکند. آن چیزی را که باید بشنود میشنود. و به طبع آن چیزی که نباید بشنود را نمیشنود. نه اینکه نبیند و نشنود در واقع تفسیری از آن دیده ها و شنیدهها انجام نمیدهد یعنی آنها را ترجمه نمیکند. این شخص به واسطه اینکه حسش بدین گونه تبدیل میشود میگویند که به تعادل رسیده است. و اینکه این حس به تعادل برسد لازمهاش عمل سالم است. اینکه من بتوانم کاری را انجام بدهم در ضلع تجربه که این کار من سالم باشد همانگونه که برای خود من خوب باشد برای دیگران هم خوب باشد. همیشه این موضوع وجود دارد و به واسطه همین موضوع است که من درمان سیگارم را شروع کردم.و مصرف سیگارم به درمان رسید این هست که فهمیدم هر کاری که قراره انجام بدهم سه اصل را در نظر بگیرم یکی رضای خداوند دومی رضایت دیگران و سومی رضایت خودم . و عمل سالم عملی هست که این سه پارامتر در آن اتفاق خواهد افتاد.این هست که من یک خواستهای دارم حالا روی این خواسته من باید تفکر کنم که من میخواهم به این خواسته برسم آیا خیری هم به دیگران خواهد رسید؟ حداقل اینو در نظر بگیرم که اگر خیری به دیگران نمیرسد ضرر و زیان و شری هم به دیگران وارد نشود هرچند که اگه از فعل من شری نرسد خیر قطعا خواهد رسید و این دقیقاً انتخاب درست است زیرا حق الله و حق الناس و حق النفس در این عمل وجود دارد و عمل سالم است. شما اگر دقت کرده باشید اشخاصی که در روستاها زندگی میکنند. چرا همه میگن روستایهای خوش نشین و اینکه همه میگویند روستاییها ساده هستند زود باورند خوب اینهاحسهایشان به نسبه سالم و خوب هست به واسطه کارهایی که در طبیعت انجام میدهند مانند درختکاری و دامداری و دامپروری و باغداری. اگر هم توجه کرده باشید که تمامی کسانی که به جاهایی رسیدهاند اکثرا بچههای روستا بودند. و این موضوع درخت و طبیعت به من خیلی کمک کرد که به واسطه آن توانستم سیگار خود را درمان بکنم. و یک تفکر خیلی خیلی قوی در من شکل گرفت که من دیگر سیگار نکشم. اولین کاری هم که کردم این بود که من بعد از اینکه درختکاری را انجام دادم سال اول من دیگه فیلتر سیگار خودم رو روی زمین نمیانداختم. همین جمع کردن فیلتر سیگار توی دست و بعد انتقال آن به سطل زباله. یه جرقهای زده شد و به من تلنگر وارد شد و همین باعث شد که من متوجه بشم که داستان من و طبیعت از چه قرار هست

تایپ: مسافر کوشا (لژیون چهارم )
عکس مسافر داود( مرزبان)
تنظیم و ارسال مسافر شهاب ( مرزبان خبری)
- تعداد بازدید از این مطلب :
166