English Version
This Site Is Available In English

نظم و انضباط را باید از طبیعت الگو‌برداری کنیم

نظم و انضباط را باید از طبیعت الگو‌برداری کنیم

برای درک و فهم بهتر این سه کلمه که نظم، انضباط و احترام می‌باشد قبل از هر چیزی ابتدا بایستی به معنا و مفهوم آن‌ها پی برد؛ بنابراین نظم را می‌توان هماهنگی و آراستگی معنا کرد. انضباط هم، یعنی رعایت قوانین و مقررات در امورات و مراحل کل زندگی که با رعایت کردن و پیروی از قوانین زندگی؛ قطعاً یک زندگی پر از آرامش و موفقی خواهیم داشت. احترام هم، به‌معنی محترم شمردن شخص یا جایگاه است که این نشان از ادب و شخصیت یک انسان است که با اطرافیان خود چگونه رفتاری می‌تواند داشته باشد. اولین چیزی که بعد از فکر کردن در مورد نظم به ذهن ما می‌رسد همان خلقت جهان آفرینش است که با نظم، انضباط و هماهنگی خاص و با یک برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده به‌وجود آمده است که از یک‌سری قوانین و مقررات پیروی می‌کند. با خارج شدن نظم از کائنات پدیده‌هایی مثل زلزله، طوفان، خسوف، کسوف و… به‌وجود می‌آید که ممکن است خسارت جبران ناپذیری به طبیعت وارد شود.

 بنابراين می‌بینیم که هنگام رخ دادن این اتفاقات چه ترس و رعبی بین موجودات پیش می‌آید. بی‌نظمی، بی‌احترامی و بی‌انضباطی یک مصرف‌کننده هم ممکن است ناملایمات، بحران‌ و مشکلاتی برای همه افراد خانواده ایجاد کند که این مسلئه باعث می‌شود هیچ چیزی سر جای خود نباشد. حال اگر بخواهیم معنای این کلمات را در کنگره۶۰ به خوبی متوجه شویم؛ بایستی بدانیم که در ابتدا اولین آموزشی که در کنگره۶۰ به ما داده می‌شود همان نظم، انضباط و احترام گذاشتن به تک‌تک افراد، اعضاء کنگره‌۶۰ و هم‌چنین مهم‌تر از این‌ها احترام گذاشتن به جایگاه‌ها است؛ اما باید پرسید چرا؟ به دلیل این‌که تمامی خلقت آفرینش برپایه نظم و قانون به‌وجود آمده است بنابراین در تمام جلسات کنگره۶۰، قالب آموزش‌ها بر این است که بایستی نظم و هماهنگی در تمام امور باشد تا همگی بتوانیم در آرامش و آسایش آموزش لازم را ببینیم و اگر غیر این باشد به قول معروف سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. 

جمله‌ای که بارها آن را در کنگره می‌شنویم که باید احترام و حرمت جایگاه‌ها را حفظ کنیم؛ از سخنان ارزشمند جناب مهندس است که می‌فرمایند: «این نظم و انضباط را باید از طبیعت الگو برداری کنیم.» یکی از بزرگترین رازهای خلقت، نظم است. حال اگر تصور کنید که در خلقت این آفرینش و زمین یک لحظه بی‌نظمی اتفاق بیفتد چه می‌شود؟ قطعاً همه‌چیز از تعادل خارج می‌شود و همه ما دچار مشکلات متعددی می‌شویم؛ چراکه هر سازمان، ارگان و یا مجموعه‌ای برای خود یک پایه و اساس مهمی دارد که افراد موظفند بدون هیچ کم‌وکاستی آن را انجام دهند و به دیگران آموزش دهند و به همراه آموزش دادن، قطعاً آموزش هم دریافت می‌کنند؛ زیرا بزرگترین آموزگاری که به ما تعلیم می‌دهد، روزگار است و ما هر ثانیه از چرخه این زندگی در جایگاه‌های متفاوتی آموزش می‌بینیم. حال کنگره‌۶۰ بعد از این همه سال به موفقیت بزرگی رسیده است و روزبه‌روز به آن اضافه، بزرگ‌تر و گسترده‌تر می‌شود.

می‌توان گفت که این سه مقوله نظم، انضباط و احترام در آن دخیل بوده است و به‌خوبی اجرا شده است. وجود این سه کلمه بسیار مهم، باعث شده که ما بتوانیم کنار یک‌دیگر زندگی کنیم، آموزش دهیم، آموزش بگیریم و در نهایت در زندگی خودمان به اجرا در آوریم. نظم و انضباط بر پایه رعایت کردن قوانین و مقررات است؛ چراکه با رعایت نکردن به قوانین هرج‌و‌مرج به‌وجود می‌آید که باعث به‌هم ریختگی کل زندگی و امورات می‌شود. قوانینی که اگر یک ایجنت یا مرزبان محترم به ما حرفی می‌زنند همه باید قبول کنیم و احترام بگذاریم. هر شخصی در کنگره باید در حیطه مربوط به خود و محوله شده باید انجام خدمت کند و در بخش‌ها و قسمت‌های دیگر نباید دخالت نکند که اگر این‌گونه شود بی‌نظمی همه‌جا را فرا می‌گیرد. من وقتی سر وقت در جلسه حضور داشته باشم، در اصل به دستورات راهنمای خودم خانم ندا احترام گذاشته‌ام و برای قوانین کنگره اهمیت قائل شده‌ام. من بایستی رهجویی باشم در پوشش مناسب و علاوه‌بر آن نظم را رعایت کنم تا ذره‌ذره تغییرات و تبدیلات در من به‌وجود بیاید.

رابط خبری: همسفر رها رهجوی راهنما همسفر ندا  (لژیون پنجم)
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون پنجم)
عکس: همسفر شهزاد رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دوازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر عفت رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .