ششمین جلسه از دوره هشتم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی ایجینت پارک مسافر موسی، نگهبانی مسافر موسی و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه " درختکاری " پنج شنبه مورخه 1403/12/16 رأس ساعت 15/30 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان موسی هستم یک مسافر:
از نگهبان و دبیر و راهنمای محترم لژیون پنجم متشکرم که این جایگاه را در اختیار من قرار داد تا خدمت کنم و آموزش بگیرم. ابتدا ماه مبارک رمضان را تبریک میگوییم و سپس هفته درختکاری را تبریک میگویم، هفته قبل بدلیل مساعد بودن شرایط آب و هوایی و رسیدن ماه مبارک رمضان اردوی درختکاری را برگزار نمودیم، که جبران خسارت کنیم و هر ساله این سنت را انجام بدهیم، در مورد شعار هفته درختکاری که توسط منابع طبیعی اعلام گردید، وفاق و همدلی و حفظ منابع طبیعی که سالانه باید یک میلیون اصله درخت کاشته شود که این یک امر واجب برای کشور ما است. در یکی نوشتارهای منابع طبیعی آمده است هر یک درخت به 250 نفر اکسیژن میرساند. انسان در زمان پیری متوجه اهمیت درختکاری میشود، چون به اکسیژن بیشتری نیاز دارد. علم پزشکی به این نتیجه رسیده است که اگر داخل اتاق بیمار سر سبز باشد و از گل و گیاه استفاده شود زودتر آن بیمار به سلامتی و نشاط میرسد و بهبودی حاصل میشود تا بیماری که در یک اتاق معمولی بستری باشد.

ما در کنگره 60 به کاشت و اهمیت درخت بیشتر پی بردهایم و در کلام الله مجید آمده است که هر کس یک درخت بکارد، تمام عمر صدقه او حساب میشود.
و همچنین در کنگره یاد گرفتهایم که بعداز سفر اول برای جبران خسارت چند درخت بکاریم و از آن حفاظت نماییم.
امسال با منابع طبیعی شهرستان هماهنگ کردهایم که برای آبیاری و حفاظت از درختانی که در سد شهید شاهچراغی کاشتهایم به صورت لژیونی هفتهای یکبار از آنها مراقبت نماییم و در ضمن قرار شد پارک بنام کنگره 60 نام گذاری شود، امسال ما بیش از 500 اصل درخت در این پارک کاشتهایم و همسفران نیز، 300 اصل درخت در پارک شهید ساجدی کاشتهاند و امسال از خوبیهای این اردو این بود که همسفران نیز دوشادوش مسافران در کاشت درخت مشارکت داشتند و از این بابت از همه همسفران تشکر میکنم، این کار همسفران موجب خرسندی مدیر منابع طبیعی شهرستان شد و بازتاب بسیار خوبی در استان و شهرستان داشت.
خدا را شاکرم که این سنت درختکاری در کنگره 60 نهادینه شده است، از این پس به دستور جناب آقای مهندس و هماهنگیهای لازم با منابع طبیعی، به سمت بیابانزدایی پیش خواهیم رفت، این کارهایی است که کنگره در حال انجام آنها است و بازتاب آن در آینده به خودمان خواهد رسید و پساندازی برای آینده خواهد شد، دیگران کاشتند ما خوردیم، ما میکاریم آیندگان برداشت خواهند کرد.
در گذشته زمانی که ما برای تفریح به جنگل میرفتیم، با استفاده بیرویه از چوب درختان جنگلی خسارتی جبران ناپذیر به منابع طبیعی وارد کردیم، اکنون باید جبران خسارت نماییم، پس هر ساله با کاشتن چند اصله درخت هم به منابع طبیعی کمک کنیم، هم جبران خسارت کرده باشیم، زمانی که ما درختی بکاریم و با سختیهای پرورش درختان آشنا شویم، دیگر قدر درختان و منابع طبیعی را خواهیم دانست و به راحتی درختی را قطع نخواهیم کرد.

درخت را باید با حس خوب کاشت و حس خوب را به درخت منتقل نماییم، این کار باعث خواهد شد، درخت رشد و باردهی بهتری داشته باشد و از آن لذت بیشتری خواهی برد، انشالله آرزو میکنم که همه شما وارد سفر دوم شوید و همه ساله در اردوی درختکاری کنگره 60 شرکت کنید و از این روز لذت ببرید و جبران خسارت نمایید.
تایپ و ویرایش: مسافر حسن لژیون چهارم
تصویر: مسافر یزدان لژیون ششم
تهیه و تنظیم: راهنما مسافر امین رفیعی لژیون یکم
- تعداد بازدید از این مطلب :
112