English Version
This Site Is Available In English

جوشش چشمه درون

جوشش چشمه درون

مشارکت راهنما همسفر پریسا: (سی‌دی سوال)

هدف از ساختن انسان این‌ است که در زندگی بتواند اطلاعات و آگاهی‌اش را بالا ببرد و همیشه امیدوار باشد، قدر این حیات را بداند و برایش ارزش قائل باشد. کسی‌که سفر اول خود را طی کرده، سی‌دی می‌نویسد و خدمت می‌کند؛ اما هم‌چنان حالش بد است چه‌ اقدامی باید انجام بدهد؟ چشمه باید از درون بجوشد یعنی شخص باید تفکرش درست باشد، همه چیز در درون فرد است.

زمانی‌که افکار و اندیشه انسان درست شود از دیگران توقع ندارد و تلاش می‌کند تا خود را تغییر می‌دهد، از موفقیت خود سرشار از لذت می‌‌شود، خودش را تحویل می‌گیرد و سعی و تلاش خود را بالا می‌برد. جسم انسان از ماده تشکیل شده است؟ همه موجودات اعم از گیاهان، جانوران و انسان‌ها همه از خاک بوجود آمده‌اند؛ بنابراین هر عنصری که در خاک نهادینه شده است در وجود انسان نیز قرار دارد از جمله می‌توان به کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، آهن و مس اشاره کرد. آیا ما انسان‌ها در زندگی عشق را با احساسات و هیجانات اشتباه نمی‌گیریم؟ این مربوط به دوست داشتن و کشش است حال دوست داشتن کوتاه مدت باشد یا بلند مدت فرقی نمی‌کند در واقع این کشش بوجود آمده است حتی اگر دوست داشتن لحظه‌ای باشد.

بیان ژن چه ربطی به احساسات عواطف انسان دارد؟ هر کاری در سیستم انجام می‌دهیم توسط بیان ژن است. بیان ژن یک فرمانده است و به هر قسمت از بدن دستور می‌دهد چه چیزهای برای بدن تولید کند و اگر نیاز نداشت تولید نکند. هر قسمت از بدن آسیب ببیند سریع به کمکش می‌رود؛ حتی بیماری که قابل درمان نیست به کمک بیان ژن درمان می‌شود. زمانی‌که بیان ژن از تنظیم خارج شود باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود و باید تنظیم یا به‌عبارتی ریگوله شود.

مشارکت همسفر فاطمه (م): (سی‌دی سوال)

منظور از ماده بودن انسان چیست؟ جسم انسان از ماده تشکیل شده است. حداقل ۶۴ عنصر در جسم انسان و همانند آن در خاک وجود دارد. خداوند در قرآن‌ کریم می‌فرماید: انسان از گِل خشک چون سفال آفریده شده است؛ در ادامه پاسخ به سوال که چگونه ذهن شلوغ خود را آرام کنیم؟ فرمودند: برای این‌که هر موضوعی در انسان به تکامل برسد باید مراحلی طی شود و انسان تجربیاتی کسب نماید. گاهی ما با یک موضوع مواجه می‌شویم این یک مسئله‌ است؛ ولی گرفتار شدن در آن موضوع مبحث دیگری است. گاهی یک حرف را سال‌ها در قلب خود نگه می‌داریم ‌و رنج می‌بریم؛ بایستی یاد بگیریم که همان لحظه آن را کنار بگذاریم. اغلب مطالبی که اهمیت چندانی ندارند فظای ذهن ما را اشغال کرده‌اند.

چرا مسافری که مصرفش قرص بوده است بعد از سفر اول دچار گیجی می‌شود؟ آقای مهندس فرمودند: وقتی فردی وارد کنگره می‌شود؛باید تمام قرص‌هایی که مصرف می‌کند اعم از قرص‌های ویتامین، گیاهی و درمانی را به اطلاع راهنمای خود برساند. این‌ فرد سفرش تمام می‌شود و هم‌چنان قرص مصرف می‌کند؛ اما اگر از ابتدا و بدو ورودش به لژیون راهنما خود را در جریان بگذارد راهنما با توجه به صلاح‌ دید خود به سادگی می‌تواند مقدار مصرف اوتی را بالا برده و قرص‌ها را به تدریج کاهش داده و سپس قطع نماید.

مشارکت همسفر طاهره: (سی‌دی سوال)

بحث در رابطه با ساختن انسان است. در سی‌دی سوال که‌ مربوط به دین و ادیان بود با این هدف عنوان شده است که انسان از زندگی و حیات برخوردار باشد. وقتی خداوند وعده بهشت را به انسان داد بدین معنی که انسان در زندگی به نوعی آرامش داشته باشد‌. اگر انسان دچار بیماری شود تغییر شکل در سلول‌ها ایجاد می‌شود. در وجود انسان ماده حاکم است و از ماده تشکیل شده است در واقع از عناصر زمینی ایجاد شده است. انسان از خاک به‌وجود آمده است، هدف خیلی مهم‌ است.

ژن به‌نام DNA معرفی شده است که به‌عنوان مرکز ژن است و RNA‌ بیان ژن می‌باشد در حقیقت بیان می‌کند که چه اتفاقی افتاده است و یک‌سری مواد هستند که روی جسم و عواطف ما تأثیر می‌گذارند. آقای مهندس می‌فرمایند: تعداد کثیری از افراد به سراغ من می‌آیند که اعلام می‌کنند سرطان دارم و مدارک پزشکی خود را ارائه می‌دهند؛ اما من به آن‌ها اعلام ‌می‌کنم که دکتر نیستم و جان انسان در میان است‌.

مشارکت همسفر فاطمه (ک): (سی‌دی وادی چهارم)

در مسائل حیاتی و مسائل زندگی، مسئولیت دادن به خداوند یعنی سلب مسئوليت از خویشتن است. این جمله بدین منظور است که من هیچ کار، تلاش و حرکتی نداشته باشم سپس به آن‌چه می‌خواهم برسم از خداوند طلب داشته باشم؛ به‌عنوان مثال یک دانش‌آموز برای شانه خالی کردن تکالیف خود هزار بهانه انجام می‌دهد اعلام می‌کند که بیمار بودم که نتوانستم مشق‌هایم را بنویسم. مسئولیت خود را بر گردن دیگران انداختن باعث می‌شود جهل انسان بالاتر برود. انسان‌هایی که جاهل و نادان هستند به‌هیچ عنوان اشتباه خود را گردن نمی‌گیرند.

دست‌های آسمانی فقط القاء افکار را انجام می‌دهند. اگر ما تلاش خود را انجام دهیم و در پس آن حرکت کنیم نیروهای مافوق هم کمک کننده ما خواهند بود. قدرت‌مطلق بعد از این‌که انسان را خلق کرد آن را بر سر دو راهی قرار داد و به انسان اختیار کامل داد که هر راهی را که می خواهد انتخاب کند. آموزشی که از وادی چهارم گرفتم این بود که هر مشکل یا مسئله‌ای در زندگی برایم اتفاق می‌افتد مسئولیت حل آن بر عهده خودم می‌باشد.

رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویراستار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
ارسال مطلب: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .