English Version
This Site Is Available In English

زمین بهترین جا برای زندگی

زمین بهترین جا برای زندگی

جلسه دوم از دور یازدهم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی ایران با دستور جلسه" درختکاری " با استادی مسافر سیاوش، نگهبانی مسافر اژدر و دبیری مسافر مصطفی روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.


سخنان استاد:
به نام قدرت مطلق الله

سلام دوستان، سیاوش هستم، یک مسافر.
از راهنمای عزیزم، آقا جهان، تشکر و سپاسگزارم که اجازه دادند اولین مشارکتم را داشته باشم.

دستور جلسه امروز درباره درختکاری است.

در جهانی به این بزرگی، خداوند برای ما مکانی به نام زمین را در نظر گرفته که بهترین جای ممکن برای زندگی است. بنابراین، ما وظیفه داریم که از آن محافظت کنیم و از تخریب آن بپرهیزیم. نباید نعمت‌هایی را که خداوند به ما عطا کرده از بین ببریم.

یکی از این نعمت‌های ارزشمند درخت است که فواید زیادی دارد. اگر دقت کرده باشید، هرکسی که می‌خواهد آرامش پیدا کند، به شهرهای شمالی کشور سفر می‌کند، چراکه در آنجا درختان فراوانی وجود دارند، اکسیژن کافی در هوا جریان دارد، و انسان به آرامش خاصی می‌رسد.

اما متأسفانه، از زمانی که چشم باز کرده‌ایم، شاهد تخریب محیط زیست بوده‌ایم. آقای مهندس، با در نظر گرفتن این موضوع، هفته‌ای را در پایان سال در نظر گرفته‌اند که همزمان با روز درختکاری باشد.

چرا این موضوع برای کنگره اهمیت دارد؟
چون ما، اعضای کنگره، در دوران مصرف خود آسیب‌های زیادی به محیط زندگی‌مان وارد کرده‌ایم. به همین دلیل، آقای مهندس خواسته‌اند که ما آموزش ببینیم و یاد بگیریم که چگونه زندگی بهتری داشته باشیم.

یکی از مهم‌ترین فواید درخت این است که بعد از آب، درختان مهم‌ترین عامل در حفظ حیات ما هستند. بنابراین، ما باید از آن‌ها حمایت کنیم و برای افزایش تعداد درختان تلاش کنیم.

آقای مهندس امین مثال جالبی زده‌اند:
اگر ۸۰ میلیون نفر جمعیت ایران را در نظر بگیریم و نیمی از ما، یعنی ۴۰ میلیون نفر، در هر سال فقط دو درخت بکاریم، در یک سال ۸۰ میلیون درخت کاشته می‌شود. حال تصور کنید که در ۱۰ سال این عدد به ۸۰۰ میلیون درخت می‌رسد! اگر چنین اتفاقی بیفتد، کشور ما به مکانی زیباتر و قابل‌زندگی‌تر تبدیل خواهد شد.

 

در کنگره، می‌توان این موضوع را به سفر اولی‌ها تشبیه کرد. سفر اولی‌ها مانند نهالی هستند که در طول یک سال رشد می‌کنند و در سفر دوم باید از آن‌ها مراقبت شود تا قوی‌تر و تنومندتر شوند. این روند به ما می‌آموزد که همان‌طور که از یک درخت مراقبت می‌کنیم، باید از خودمان و دیگران نیز مراقبت کنیم و دانسته‌هایمان را به دیگران انتقال دهیم.

از شما سپاسگزارم که با سکوت زیبایتان به صحبت‌های من گوش دادید.

جسله مرزبانی با حضور ایجنت محترم

لژیون ویلیام راهنما مسافر روح الله

خدمتگذاران


مرزبان کشیک: مسافر علی
تایپ و عکس: مسافر رضا لژیون سوم
ارسال: مسافر حسن لژیون پنجم
نمایندگی ایران

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .