مهندس حسیندژاکام، در سیدی «اپیوم» که مربوط به نامه دوازدهم به ادیتور است فرمودند: افراد کنگره۶۰ باید در استفاده از تکنولوژی برای پیشرفت بشر پیشرو باشند و گوشی خود را به نرمافزار هوش مصنوعی مجهز کنند. در گذشته تجهیزاتی برای ارزیابی دقیق انسان نبود و اکثر تحقیقات بر اساس آمار و پرسشنامه انجام میگرفت که نتیجه مطلوبی ارائه نمیشد، کما اینکه در تحقیقی که در ایران انجام شد، اپیوم را سرطانزا نشان داد؛ ولی اکنون دستگاههای پیشرفتهای هست که میتوانند ۱۸۰۰۰ ژن انسانی و بیان آنها را مورد مطالعه قرار دهند.
موثرترین دارو برای بازسازی سیستم ایکس داروی اپیوم و شربت آن است؛ زیرا دارای آلکالوئیدهای بسیار متنوعی است که سیستم ایکس با هوشمندی، کمبودهای خود را از مشتقات تامین و خود را بازسازی مینماید. در استفاده از اپیوم برای مصارف درمانی باید نکاتی را مورد توجه قرار دهیم. مدت زمان استفاده از اپیوم برای بازسازی باید حداقل ۱۰ ماه و میانگین ۱۱ ماه باشد و زمان استفاده از دارو نیز به فاصله زمانی ۷ تا ۸ ساعت است و نیز میزان کاهش یا افزایش دارو باید به گونهای باشد که حال بیمار خراب نشود که با ضریب ثابت ۰.۸ محاسبه میشود تا عملکرد بدن منظم شود. مقدار مصرف دارو بسیار مهم است که ما اکثراً در درمان از دوز ۰.۳ سیسی اپیوم استفاده میکنیم و اینکه چه مقدار دارو باید افزایش یابد تا به سقف مصرفی خود برسد و بعد کاهش یابد و یا اینکه پلههای توقفی چند روزه باشد، این مسائل را ما فقط در کنگره به آن واقف هستیم.
ما از این به بعد از واژه اپیوم به جای تریاک استفاده میکنیم، هر دو یکی هستند؛ اما زمانی که در گفتارمان از واژه اوپیوم استفاده میکنیم اثر درمانی و دارویی را مدنظر داریم و زمانی که از واژه تریاک استفاده میکنیم اثر مصرفکنندگی و اعتیاد را مدنظر داریم.
چهار نمونه از مشتقات اوپیوم عبارتند از: کدئین با ۰.۳ تا ۳ درصد (در هر گرم اپیوم)، مورفین با ۳ تا ۳۳درصد (در هر گرم اپیوم)، پاپاورین که شلکننده عضلانی است و پروتوپین که تنظیمکننده ضربان قلب میباشد. با این همه کاربرد از مشتقات اوپیوم؛ اما هنوز نتوانستهایم از خود اوپیوم به شکل کامل که اثر صد برابر بیشتر نسبت به مشتقاتش دارد استفاده کنیم.
اپیوم چهره دوگانه دارد: یک چهره شیطانی و یک چهره الهی و درمانی. اپیوم قادر به درمان انواع سرطانها، ترمیم غشای میلین در اماس، درمان اعتیاد به انواع مواد مخدر و روانگردانها و... میباشد؛ مانند چاقوی جراحی برای نجات انسان است؛ اما انسان با جهل و نادانی خود به جای استفاده دارویی، به عنوان مواد مخدر از آن استفاده و با این کار چهره آن را زشت و کریه کرده و زمانی که آن را سرطانزا معرفی کرد، آخرین تیر خلاصی را به سویش پرتاب کرد. در اینجا اپیوم مقصر نیست، مقصر ما هستیم که بلد نیستیم چگونه از این ماده استفاده کنیم؛ مانند این است که از طلا سطل زباله بسازیم.
حال که این ماده حیاتی و مفید را به خطرناکترین ماده تبدیل کردهایم، چگونه میتوانیم از این ماده شفابخش عذرخواهی کنیم؟ وقتی میگویند تریاک اعتیادآور است، این سوال پیش میآید که مگر ما هیچ داروی مسکن و ضددرد و روانگردانی داریم که اعتیادآور نباشد؟
مغز مرکز فرماندهی است و هر چیزی نمیتواند وارد آن شود؛ اما مواد مخدر و الکل چون محلول در چربی هستند و سد مغز و مویرگها به هم چسبیدهاند و غشای چربی دارند، مواد مخدر در چربی حل میشود و وارد مغز میشوند و اگر مرتباً یک سال از این سد عبور کنند عمل جایگزینی انجام و اعتیاد شکل میگیرد؛ ولی اگر به میزان کم استفاده شوند اعتیادآور نخواهند بود. نکته مهم این است که در استفاده از داروهای مسکن و روانگردان یا مخدر باید به گونهای عمل کنیم که پس از اثربخشی بتوانیم آن را از بیمار پس بگیریم؛ ما در کنگره عمل پس گرفتن دارو را بهراحتی در کمتر از یک سال و بدون هیچ عوارضی انجام میدهیم؛ اما در سیستم پزشکی از عهده این کار بر نمیآیند و دارو را عوض میکنند؛ ولی قادر نیستند دارو را پس بگیرند.
نویسنده: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون دوم)
ویراستار و ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی بروجن
- تعداد بازدید از این مطلب :
289