در ادامه نامهای به ادیتور در سیدی اپیوم آقای مهندس در مورد اصل ۹ در درمان اعتیاد (اپیوم) صحبت کردند. آقای مهندس توصیه کردند تمام اعضای کنگره۶۰ باید نحوه استفاده از هوش مصنوعی را آموزش بگیرند و کار سختی نیست باید در این زمینه همه پیشرو باشیم. در ارتباط با موضوعات اعتیاد و مسائل روحی و روانی صحبت شد که تا چند سال قبل تجهیزات لازم برای ارزیابی وجود نداشت و از طریق پرسشنامه تحقیق میشد اما نتایج کامل و جزئیات را مطرح نمیکرد. در جزئیات موضوع فرق میکند و دلایل روشن میشود. امروزه در تحقیقات نکته مهم در تهیه دارو بررسی مزایا و معایب آن و اثرات درمانی بر اعضای بدن است.
به همین دلیل ابتدا تحقیقی روی نمونههای جانوری موشهای رت و صحرایی و میمون و سپس انسان انجام میشود. دستگاه مکرواَرِی میزان تخریب یک دارو یا ماده را در قسمتهای مختلف فیزیولوژی در بیان ژن و تنضیمات آن اندازهگیری میکند. در یک مقاله مطرح شده که تریاک سرطانزا است. اما ما امروز ثابت کردیم که چنین چیزی نیست و با توجه به اثرات آن تریاک و مشتقات آن مؤثرترین دارویی است که قادر به بازسازی سیستم ایکس" مجموعه نوروترانسمیترها، هورمونها، مدیاتورها، غدد درونریز و برونریز، و مدارهای اِپیژنتیک " است که سیستم جسم را کاملا بالانس میکند. داروی اپیوم تینکچر به علت دارا بودن مقدار فراوان از آلکالوئیدهای موجود در تریاک جهت بازسازی این سیستم بهترین و کاملترین دارو میباشد؛ البته میزان استفاده و نحوه آن بسیار مهم است.
استفاده از واژه اپیوم یا لغت تریاک به علت دیدگاه و تفسیر آن بسیار مهم است که آيا آن را یک ماده درمانی و یا الهی و مثبت تصورکنیم (خواص درمانی آن را مد نظر قرار دادن) یا یک ماده شیطانی که تخریب و خسارت ایجاد میکند(فقط موضوع بی حسی و بیتفاوتی و مصرف کننده شدن را مطرح کردن) که به علت عدمآگاهی میباشد و همین قضیه در موضوع درمان اعتیاد و حتی سایر بیماریها بسیار اثرگذار است. مساله مهم این است ما در مورد هیچ محصولی جنگ نداریم اما در مورد تریاک جنگ داشتیم که در هند و افغانستان که تحت سلطه آمریکا و انگلیس بودند کشت شده و ۲ سهم آن به چین برای مصرف عادی و یک سهم به انگلستان برای مصارف دارویی فرستاده شد که چین ورود تریاک را ممنوع اعلام کرد.
اهمیت تریاک تا اینجا است که در ایالتی در آمریکا در فورتناکس که محل ذخیره طلا است نیز تریاک و خشخاش و هم چنین اطلاعات مربوط به DNE انواع آن نگهداری میشود. تریاک مؤثرترین و مهمترین و پرفروشترین ماده دارویی است زیرا حاوی درصد بالایی کدئین، مرفین، پاپاورین و ... با خواص ضد درد، نجات دهنده انسان از مرگ و شلکننده سیستم اعصاب و... است. به علت اهمیت نگهداری یک موضوع حیاتی است. ما در گذشته مجوز کشت تریاک داشتیم اما به علت عدمآگاهی از خواص دارویی آن را از دست دادیم. خواصی که در اپیوم کامل هست در مشتقات آن به تنهایی نیست و ما آن را در مقالات مربوط به کنگره۶۰ که مربوط به درمان سرطان سینه و کیس ریپورتها است، در ۵ ژانویه ارائه کردیم و چاپ و به سرعت انتشار یافت.
بزرگترین پایلوت علمی در مورد اپیوم تینکچر در سطح ۸۰ هزا نفر درمان شده اعتیاد در کنگره۶۰ انجام گرفت. من اطمینان دارم که هیچ دارویی بهتر و کاملتر از آن نیست. باید روش صحیح استفاده از آن را بدانیم که چه مقدار و چه موقع و به چه صورت استفاده شود. امروزه مادهای نجات دهنده به علت عدم آگاهی و جهل از شیوه مصرف دارویی آن تبدیل به خطرناکترین و بیآبروترین دارو شده است. حال چطور این آب رفته را باید به جوی برگردانیم ؟ اینجا موضوع اپیوم است، تریاک نیست زیرا ما از همه چیز میتوانیم به بهترین یا بدترین شکل استفاده کنیم. تریاک مانند یک چاقوی جراحی است که باید برای شفا استفاده شود؛ اما در جهت تخریب انسانها به کار رفته است.
طی سالهای گذشته در پزشکی فقط چهره منفی آن مورد توجه قرار گرفته است تا جایی که سرطانزا معرفی شده است و با این حرکت آخرین تیر خلاص را به پیکره آن شلیک کردهاند. درحالیکه ما مقالاتی داریم که اپیوم خطرناکترین بیماریها و حتی اعتیاد به انواع مواد مخدر را درمان میکند و می تواند در بیماری MS غشای ملینین را بازسازی کند در حالیکه مصرف مداوم آن میتواند منجر به اعتیاد شود. حال این سوال مطرح است آیا مواد، قرص یا داروهای روانگردان دیگر اعتیاد ندارند؟ مواد مخدر و هر نوع دارویی که بتواند از سدخونیمغز عبور کند، موثر واقع شود و به مرور زمان جایگزین برخی پارامترهای مغز شود و در عملکرد مرکز فرماندهی جسم ایجاد اختلال کند اعتیاد آور خواهد بود.
از جمله انواع مخدرها و مشروبات الکی که حلال در چربی است و از دیواره مویرگ سلولی مغز عبور میکند؛ در صورت استفاده مداوم بین ۱۰ ماه تا یک سال قطعا جایگزین شده و ایجاد اعتیاد میکند.آیا قرصها و روانگردانها و داروهای مسکن مثل دیازپام، لورازپام، کدئین، مرفین، ریتالین اعتیادآور هستند؟ خیر در صورتیکه به شکل صحیح مورد استفاده شود یعنی طوری به بیمار داده شود که اثربخشی لازم را بدهد و بعدا بدون اینکه نیاز به جایگزینی داشته باشد و بعد از دوره درمان به راحتی بتوان آن را از بیمار گرفت، در حالیکه دنیای پزشکی امروز توانایی انجام این عمل را (بدون اینکه عارضهای به بیمارد شود) ندارد. و ما امروز بدون هیچ اشکال در پروتکل OT دارو را در پایان مرحله درمان از بیمار یا مصرف کننده میگیریم.
مساله امروز معتاد کردن موشها است که به شکل صحیح انجام نمیشود. باید ابتدا نسبت به وزن موشها و ساختار فیزیولوژی مثل طول عمر و دوره بارداری آنها که بسيار شبیه به انسان است در نسبت مشخص و دوز بسیار کم برای ۱۰ روز موشها را بیمار یا معتاد کرد درحالیکه اینکار در پزشکی با دوز بالا و به سرعت انجام شده و موجب مرگ موشها شده و نتیجه لازم به دست نمیآید. همانطور که یک مصرف کننده شیشه میتواند تا سقف ۴/۵ سیسی اپیوم دریافت کند با میزان ۰/۳ شروع تا به آن مقدار برسد. ما از این مساله که حداقل و حداکثر دارو که به فرد می توان داد چهقدر است و حتی نحوه محاسبهی آن و فواصل زمانی و یا زمانهای توقف آن بسیار دور هستیم.
در زبان پزشکی تجویز دارو به صورت صبح، ظهر، شب است که از نظر زمانی بیمعنا است و زمان خاصی را مشخص نمیکند؛ در حالیکه دارو باید در فواصل زمانی ۸ ساعت ( حداقل ۷ و حداکثر ۹ ساعت) استفاده شود. باید بدانیم چطور و به چه مقدار و در کدام پله درمان دارو افزایش یابد تا سیستمهای حیاتی را به هم نریزد و فرد دچار مشکل مثلا یبوست نشود. همهی اینها شرط است که بدن بتواند آن را هضم کند؛ زیرا نظم بدن خیلی مهم است و بدن آگاه است و زبان دارد. به عنوان مثال تغذیه خوراک در ساعت مشخص باعث میشود فرد لاغر، چاق و یا فرد چاق، لاغر شود. با نظم در غذا خوردن تکلیف بدن مشخص است و غذا را ذخیره نمیکند. در غذا خوردن زمان خوردن غذا و اینکه چه غذایی بخوریم و چه مقدار بخوریم خیلی اهمیت دارد.
در DST بدن تکلیف خود را میداند و اتفاقی رخ نمیدهد. پس در بحث درمان توقف در هر پله و فاصله کاهش دارو هم باید مشخص باشد و از زمانی که تجویز دارو شروع شد، زمان رساندن آن به سقف مشخص باشد. درکنگره طول درمان ۱۰ یا ۱۱ ماه است. پس پاسخ همه این سوالات باید بتواند در باز تنظیم همه ژنها اثر کند تا سیستم به طور موثر بازسازی شود. در نتیجه متد DST و داروی اپیوم توانسته است جواب بسیاری از سوالات را بدهد؛ زیرا حاوی تمام آلکالوییدهای موثر است. در درمان فرد وسوسه ندارد و نیازی به تغییر محیط و حتی دوستان یا نزدیکان خود ندارد.
نویسنده: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی دلیجان
- تعداد بازدید از این مطلب :
79